Ich bin party

TJENA FAN! Ja, efter skolan idag så gick jag hem till joppe och vi snackade, åt middag och hade typ värsta fighten där ett tag, tur man är stark! Och nu så sitter jag på bussen påväg hem, och bara för att det är älsklingsbästafredag idag så ska jag bara duscha och byta kläder och sedan fara vidare till stan med göran och elsa och då får vi se vad för spännande saker som kommer ske! Får se om jag för träffa hennes pöjk som jag helt ärligt inte vet hur det stavas! Ska försöka fixa mig en instabild från ikväll iallafall ;) Det blir nog kanoners! Jag önskar alla en fin fredag då! PUSS



Many people would be scared if they saw the mirror, not their faces but their character

Tjosan, har varit värdelös på att blogga men har haft bättre för mig. Livet leker iallafall för tillfället, hållbar utvecklingen är klar helt och hållet och idag så ska jag och saga visa upp våran låt, tur att man är medveten om att sångrösten är förfärlig :) Ja... får se vad som sker efter skolan, kanske är jag med joppe men får se hur det blir! Namaste bitches! 


Viktor med hatt

Idag så jobbade jag och saga sjukt bra på lektionerna vi fick hålla på med hållbar utveckling vilket var nice, sen så drack vi två koppar kaffe och drog sedan till abborrtjärn och satt där i säkert nån timme och bara snackade om allt och inget, hur trevligt som helst! Sen nu så sitter vi bara vid datorn och gör inte mycket alls, ser på lite sweeney todd på teven och lever bara. Bra måndag yes! Haha och bilden är ju lagomt nytagen ;)


Fyra bilder från igår och idag, träffade ju underbara jossan!



ROOOOOBERT AAAASHBEERG PÅÅÅÅÅ MICKEEEEEEEN

 

Godmorgon! Igår så var jag med denna brud och såklart göran och elsa på kvällen, å far åt helvete vad mycket skratt det vart! Vi hämtade upp en tjej som hette sanna och sen drog mot stan, och körde omkring på gatorna och jag och ida sjöng för fulla halsar de vet du låten haterz, hahahaha! Satan så kul och nog känns det i halsen att man har skrikit litegrannnnnnnnn! Sen var det en grabb som fick punktering på bilen som skulle ha hjälp och jag och tjejen på bilden va så kissnödig så vi gick till nån liten miniskog vid e4an och så skönttttt det var! Och sen när klockan var lite efter tre tror jag? så började vi fara hem, då var man ju inte lite trött utan vet inte ens vad jag sa haha, är inte en nattmänniska nej! Nåja, hade tänkt att sola just nu och sedan plugga! Sen så ska jag även vara i säng vid åtta så jag får lite sömn!



We haven't spoken in days, I'm trying to be okey with that

Haha bang, duckface! Men idag så har skolan varit rolig och fylld med skratt och leenden! Fick mig några goa kramar av bland annat fillan, var ute i solen och pratade litegranna med tove vilket inte är alltför ofta som det händer och jag filmade när alex hade snurrat på en sak vid skolan och ramlade, haha asgarv! Sedan efter skolan så gick jag och julia löfstrand och köpte chips och glass (bruden var snäll och betalade då jag inte har nå cash för tillfället) och vi satte oss i solen och pratade om lite allt möjligt, mest om killar och kärlek typ, haha jag som älskar sånt ;) och sen vid fyra så drog hon hem och jag gick till busskuren längst bort för ville gå så långt som möjligt! Och nu måste jag försöka plugga, helvetet vad jag hatar sånt! Buuuääää



Gifs från idag, haha



We like sportz and we don't care who knows

En bild från weheartit
 
Om man hade fått en sån där bränna så skulle jag vara förebannat nöjd! Ahhh, får fortsätta att pressa i solen även fast jag har hunnit få lite färg dom senaste dagarna! Tur det är ett tag tills skolavslutningen så man hinner att fortsätta steka litegranna, tror det blir fint att vara lite brun till klänningen som jag hade tänkt ha på mig då! Förhoppningsvis så passar den bra... Hoppas...


Jahaja...



Mamma nummer 3

Åh jag har ju en av världens sötaste mostrar, har lärt henne vad YOLO innebär och hon skrev att hon tycker att jag och mina vänner som använder oss av det uttrycket är kloka! Oj så jag tycker om den kvinnan, vill bara krama om henne! Hon är så varm och snäll! Hon förtjänar det bästa helt klart! Kan inte vänta tills jag drar till stockholm och får träffa kvinnannnnnnnn!  


YOLO

Fan vad nice, beställningen med klänningen och två yolo-linnen är gjorda nu och för inte så länge sen så kom jag hem efter en promenad med julia i det sköna vädret! Känns som att morgondagen kommer att bli bra eftersom jag är på sepass bra humör! Älskaaaa


You know what I hate? Being insecure

Sötaste jesse <3 jag vill pussa på honom några tusen gånger! Så fruktansvärt fin!


Tisdag

Fin instabild från när jag åkte med bästa göran till max
 
Hej alla bloggläsare! Skoldagen har varit helt okej, var till och med på idrotten idag. Typ stolt att jag orkade, ah, nu for enebrö precis förbi med moppen och han kollade bara på mig, jäla bitch :D Förövrigt så pratar jag med carl svanberg på skype, sedan så hoppas jag att beställningen kan göras idag! Hihi, nåja får se hur det blir! 


Dat



Stekmacka

Hej på er, dagen har bara rullat på. Jag har liksom gått runt och varit en mänsklig kräfta, bokstavligen. Jag är så bränd så jag vet inte vad haha, men det finns bara mig själv att skylla på... Vill så gärna bli brun, haha obsessed! Nåja, ikväll så har jag inte gjort mycket alls. Pratade med carl på skype ett tag och sen dess har jag bara legat på sängen. Sen så gick jag och julia löfstrand till apoteket efter skolan och köpte lite aloe vera, också gick vi till ett ställe och kollade på lite sminkprodukter vilket alltid är roligt! Ja, det var min måndag det... Tisdag, bring it on!


Haha typ jag



Vädret är sinnes, det blir att sola så fort jag hoppat av bussen! ;)



Go efterrättn



SOLIGA LÖRDAG <3

Vädret kan inte vara bättre, ligger just nu och solar! Har gjort 200 squats idag, dock inte så djupa men nog känns det i benen! 100 x2 i solen, stekt ägg blir man! Å senare på dagen på drar jag till alex och så for vi se vad vi hittar på! :D



DAT



2013-05-17

Senaste gången jag skrev ett inlägg var i tisdags. Blir typ chockad att jag inte skrivit något på bloggen tills dess, men nu jävlar. I onsdags så följde jag anna-sara hem och vi var med matilda och sen så kom några fler grabbar, det bästa var väl att spela sagan om ringen lego på xbox, fyfan vilka kungar vi är på det! Asnajs jao! Igår så for jag hem till joppe och vi satt hemma hos honom och snackade osv. Sedan kom göran vid sex och vi drog till rödåsel och hade vårt deeptalk typ, sen när vi sitter där på en bänk vid hundsjön så säger jag att när jag kommer komma hem så ska jag äta så sjukt mycket, också göran ba max? Och det tog ett tag tills jag fatta att han menade att vi skulle dra till stan och käka hamburgare och pommes på max. Fett värt var det iallafall! Ahhh, och sen kom jag hem efter tio igår på kvällen så var rätt så död när jag kom innanför dörren, jag låg och sov tio minuter senare typ. 
 
Och sen idag så har vädret varit helt kanon, om inte nästan för varmt. Har lökat typ hela dagen haha, fräscht nej men det tycker jag faktiskt är okej för det är helt sjukt vilken hetta. Hot damn! Sen när jag kom hem från skolan så drog jag hem till julia och vi låg och solade ett tag, och för inte så lång stund sen så gick vi på en promenad, det är alltid lika trevligt! Yes, och jag pratar med rickard på skype, eller han drog och skulle äta så då kände jag att jag passa på att skriva ett blogginlägg eftersom var lite skrivsugen. Och jag måste också säga att jag invigde mina cowboy-skor idag, fuckyeah! Vart hög som en giraff men vafan, yolo! Mohahaha och här ett några bilder ifrån dagarna! ;)
 
Bild 1 - åt gofrukost på anna-saras altan ftw, bild 2 är på mina älsklingar, bild 3 är ifrån franskalektionen på min fina hwu tshirt och alex kom med på ett hörn, bild 4 är på joppe när jag skulle skicka en bild till en grabb på kik, bild 5 togs idag när jag och julia stekte i solen och bild nummer 6 som är den fulaste är en läxa i matte vi har. Bajs! 


2013-05-14

 
Hej alla mina tusen bloggläsare!!! :) Idag så har jag bara varit i skolan och jobbat bra, hade gruppdiskussionen idag och fick ett starkt c, fuckyeah! Var ju som inte sådär insatt men ja, nu så behöver jag bara oroa mig för nationella matte på torsdag. Fan så drygt det kändes, men ja ja! Också efter skolan så följde jag med joppe hem och sitter här nu, har min älskade hwu tshirt nu! Den är så himla fin, får bånge så fort jag ser den! Höhö, men ja, nu så ska jag sluta knycka joppes dator! 
 
 
 


Bara att vänta in :]

 
fucking dagar kvar till skolavslutningen!


PAIN IS ONLY WEAKNESS LEAVING THE BODY

Det där citatet, oj vad fint, jag vill bara pussa på det. IALLAFALL.... Vart på rätt så bra humör idag, haha känner att min blogg blir värsta "jag-skriver-ner-hur-mitt-humör-är-så-att-jag-kan-kolla-tillbaka-när-jag-är-äldre-och-förstå-hur-det-var-att-vara-tonåring" för jag fann helt enkelt inte rätt ord.
Det går upp och ner för varje lektion, timme och sällskap men imorgon så ska jag tamefan vara glad även om jag inte känner för att vara det. Saknar att vara jättelycklig... inte för att jag är gammal nu men jag kollade tillbaka någon månad och det var en del lyckliga inlägg där jag var glad för egentligen ingenting. Så vill jag att det ska vara, och så ska jag göra det! Jag tror helt klart att det är hormonerna som spökar, för ni har väl alla känt er lite nere utan egentligen någon orsak? Jobbigt som fan mannen... Förövrigt så är jag supersugen på att gå en promenad... såna här tillfällen önskar jag att man hade en hund, då hade man haft hälsan och sällskap samtidigt. Nåja, har gjort klart en inlämning idag som är sjukligt sen, pinsamt men det är vera vi pratar om. Sämst på det där, fastän man borde försöka mycket bättre.
Får se hur morgondagen blir imorgon, kanske så stannar jag i vindeln men det är inte säkert, jag lär väl knycka mig en dator och uppdatera, standard! Men nu så dör batteriet på datorn, ha en fortsatt trevligt måndag pepz! Peace


Söndagspromenad

Hej på er! Jag och julia gick våran standard söndagspromenad! Tror vi gick i en och en halv timme om jag inte räknat helt fel, det var iallafall trevligt med frisk luft och en fin vän! Det är verkligen då man passar på att fråga allting om helgen, pojkar och annat kul! Kan ju säga att man knappt tänker på att man är ute och går eftersom allt prat :P aaaah, och sen när jag kom hem så gjorde jag några squats, och jag kan tala om för er att jag har förjävla träningsvärk i benen, woohoo, inte varje dag men vill man ha en tajt bajja så är det bara att kämpa på! Men nu så hade jag tänkt att sova, godnatt med er!



A lazy sunday

HAHAHA, min humor för tillfället. Ah, men idag så är det söndag. Ska försöka få lite gjort såsom att städa mitt rum och ställa alla skolböcker en aningens i ordning så jag inte behöver springa som en tok på morgonen när det bara är tio minuter kvar tills bussen går och leta efter det jag behöver för dagen. Sen att det blir potatisgratäng till middag  försämrar inte dagen precis, gud så gott! Jag vaknade vid halv tolv och satt ute i solen till två, läste nån gammal fridatidning och skickade massor av snaps till nina, tror hon vart en aningens irriterad men jag vet att hon älskar mig ändå! Ja, och sen så ska jag höra med julia om hon ville ta en promenad med mig vid sju-tiden! Men nu så ska jag gå ut och se om det är nån sol, annars så drar jag på mig lite kläder för det är lite småkyligt med bara bikini. Och påtal om bikini, jag har så förbannat håriga ben just nu så man skulle nog kunna missta mig för att vara en apa, and I'm not even joking. Hemskheter för att vara vera men  tur man bor i rödåsel där man knappt träffar på någon någonsin. Det finns både fördelar och såklart nackdelar med att bo i en håla, men antar att det är väl en fördel åtminstonde! Men som sagt, ska kolla till om solen är kvar, pusshej! 


Charlotte Letitia Crosby

 
That. Idag så känner jag bara för att vara hemma, inte göra något inparticular utan bara vara hemma och vara en levande zombie typ, jag önskar er alla andra en fin lördagskväll! Drick för mig, ni som kan! ;) Tack på förhand, hejs
 


STAND YOUR GROUND

Hejhopp, var med saga igår och hade det trevligt, såg några filmer och snackade osv. Fast jag somnade ju ganska så fort, var jättetrött och sen imorse så skulle liks saga och hennes mamma till stan så jag fick skjuts hem vid tolv eftersom dom körde förbi rödåsel. Och idag så är jag väldigt trött och orkar typ ingenting. Jag hade tänkt att se på desperate housewives och tänka på charlie hunnam i snaggat hår ♥ Förfan, hejdå


Den här kvinnan är legendarisk

LargeLargeTumblr_lmt6eojeym1qc375io1_400_largeLargeTumblr_mij0ycssgv1s4edd4o1_500_largeLargeTumblr_lxxai0ozeq1qa3aiko1_500_largeTumblr_llzzylr5zh1qev0tfo1_500_large
 


Fredag?

Hej på er! Det är fredag (?) idag och ja, vet inte om det blir att fara till mormor utan väntar till fem i sex bussen så jag kan fara till saga! Förövrigt så är det ett rent helvete att kissa, å fy fan. Smärta inåt satan:) men är man HULKEN så är man, hejdå



Baby följer du med mig hem?

Tjenare, klev upp nio imorse (vilket är sick) och pappa har nu satt dit virusprogrammet till datorn så jag kan börja använda den, känner att datornörden i min stiger från de döda... funderar på ladda hem wow trial eller så ska jag försöka spela lite lol men är ju så jävulskt dålig på det, haha. Annars så längtar jag som fan tills jag blir någorlunda nöjd och kan fara ut och fucka ur med mina vänner :D Förhoppningsvis så kommer den dagen, åhhhhh


Howdy cowboy

Dessa kläder skulle jag gärna velat haft, tycker det är så fruktansvärt stiligt med den där cowboy stilen så det är inte sant. Älskar skorna och jeansjackan, även franslinnet! Ahhh, någon som vill ge mig pengar så jag kan köpa?(a)


It's okey for you to hate

Tja, tänkte tänkte ta vara på solen idag så ligger ute och solar lite! Man önska ju att man kunde bli lite neger... Ah, idag så blir det en lugn dag. Ska vila upp mig som satan :) senare blir det väl att se någon skräckis som man såg för länge sen, funderar på se knock knock! Vill återuppleva lite gamla minnen! Kommer fortfarande ihåg att jag och Nina såg den hemma i rödåsel i hennes lillebrors rum... Det var ett bra tag sen det, men ja ja! Ska troligen fixa mobilen imorgon så jag kan smsa haha! Men ska sola nu, namaste bitches <3



Harry <3



You're like summer, hot and wanted

NU JÄVLAR ska jag gå och lägga mig, och förresten så är det onödigt att nå mig på mobilen för måste ha puk koden och de vettefan om jag vet om jag ha men bryr mig inte för nu ska jag lägga mig i sängs, puss♥


Dagens cp känslor



Tja fest nånstans?

Far åt helvete vilken dryg dag det har varit. Försöker typ undvika en del människor har jag märkt, bara dom som jag faktiskt pratar med trivs jag med! :P Ska ringa nina ikväll och även försöka få klart en äcklig no-inlämning. Cp bajs.


Gay



You kept feeding me on bullshit, hoping I would break

Se hela videon. Den här låten är så inåt helvetes bra.


Thanks bro



Tja har vi träffats förr?



I'M FOREVER BLOWING BUBBLES, PRETTY BUBBLES IN THE AIIIIIIIIIIR

Your really starting to get on my tits. 
 
Tjosan, såg precis klart green street hooligans, och såklart så fällde jag några tårar. Så jävla snygga killar och allt blod, det är så mycket känsla alltså! Nina däckade såklart men det var för att vi vaknade vid åtta imorse... åtta, holy fuck! Inte det skönaste precis men vi var tvungna att gå till katterna, ja, jag orkar inte berättar något mer. Kände bara för att uppdatera lite på bloggen, nåja, berättar senare hur min helg har varit typ :P


Dear homework, you are unattractiv, there for I cannot do you

 
 


Dude, next month is june

Efter två parisare och en beställning på internet så ska jag bädda min säng, sedan ta mig ett kallt glas vatten och träna lite på franska läxan till imorgon! Hade varit skönt om man kunde fixa den.... och sen ville jag bara önska min kära vän emelie grattis på födelsedagen! Hoppas tjejen har haft en bra födelsedag för det förtjänar hon! Ja, ska väl försöka göra lite nytta nu, hejs!


MAY HAS CUM, SO SHOULD YOU

Åh, missade att igår var det en internationella onanera dagen? HAHA, fuck missa det... eller jag läste nu att hela maj månad kan kallas för "onanera-månaden" haha go 4 it ;) nej men skoldagen idag har gått fint, skrattat en hel del vilket betyder att det har vart en bra dag. Har fortfarande mens men förhoppningsvis så är den snart över, så jäla jobbigt att blöda. Och sen så kanske jag åker in till stan imorgon med göran, eller så tar jag bara bussen, får se hur det blir! Fredag imorgon motherfuckers! Och helgen spenderas i holmsund men min käraste vän, det kommer bli så trevligt, helvetet så skönt med helg! :D


Lill-lördag

Snygg bild... Valborg! ;) nejmen alex for hem vid ett, sen dess så har jag ätit kladdkaka, duschat, pratat en timme med nina, ätit middag och sett på skins på teven! Ikväll blir det lugnt, ingen lill-lördag nej!



Valbooooorg



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus