IT'S TIME TO BE HAPPY

Stiliga emelie och jag får stå för bilden i detta inlägg. Ja, tog 15.45 bussen in till vindeln igår men såklart var den en kvart sen men var framme lite innan halv fem, och då träffade jag först oliwer, isac och oscar. Snackade med dom ett tag och sen drog vidare till ica där nina och hennes syster niki var, och jag köpte två drickor och sen gick vi till katrins och åt där. Huuuur gott som helst, och sen så kom även madde och bella som sällskap! Efter ett tag kom ronja också gick jag med henne för att träffa systrarna mäkelä, och vi hade det trevligt där vi var! Senare tillbaka ner på byn för att träffa olli och isac, har ju inte träffat ollonet på hur många år som helst om man inte räknar med den lilla stunden på katrins. Sen så kom även lite folk som jag inte orkar skriva namnen på, men det var trevligt iallafall. Var hemma två och jag och nina var så sugen på att bada men det fanns inget varmvatten så vi började koka vatten på spisen för fulla kastruller och ja, det var väl litegrann men inte fan orka man fylla hela, ja och sen drog nina ut ett tvärt för hon är homo, men senare när klockan var fem, då jävlar låg vi i sängen och då märkte jag att jag hade jätteont i benen, jag skulle gissa på växtverk? Men jag har aldrig haft det förut, så ganska skumt... Men ja ja, åkte hem med mina föräldrar idag vid tolv, ska tillbaka till vindeln imorgon för att träffa grabbarna och såklart min bästa vän. Nu har jag ont i fingrarna, bajs hejdå!


Denna dag och natt



I WANT TO THANK EVERYONE WHO VOTED FOR ME


 i want to thank everyone who voted for me


Remember when everybody had flip phones?

Everybody would be like:
image


Om ja kund vrid baks tidn

IMORGON BLIR DET ASKALAS, idag så har jag bara sovit och sen städat verandan, altan? och för det får jag lite cash vilket inte är fel! Och jag fick ju mitt kort idag, fan vad fult det var men det passar mig haha, taggar iallafall imorgon för då kommer ju nina till vindeln och ska vara med oliwer också, blir nog roligt :P och helt seriöst mina vänner, ingen mens på det är fan underbart. Överlyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyycklig eller nått ;)


Nu har jag blödit klart för denna månad #warrior



AT SAGAS PLACE

Haha varjegång jag bloggar från sagas dator så har jag alltid stora bokstäver i rubriken, vettefan varför... Aja, idag så har jag varit med saggy såklart och vi har pratat som fan och haft det superroligt. Kolla min youtube förresten för att se roliga videofilmer som saga har filmat från renforsskolan i åttan, kommentera för att få reda på mitt youtube namn om du inte är dum i huvudet nu då ;)
 


Sandvika med bästa Julia



#Åkertraktor



Denna kväll bestod av en promenad med bästa julia och sedan en tripp till vindeln med rottan och träffade nå goa människor! Avslutade med att säga hej till henke, vart en helt okej kväll ✌



Everything is made in china, except babies because they are made in vachina

Igår så sov jag i stort sett hela dagen vilket var väl tråkigt fast för jävla skönt. Idag så ska jag väl också ta det lugnt, det blir dock en promenad med julia vilket nog blir trevligt. Har nog litegrann att prata om, hon är alltid rolig att vara med! Ahhhh, tills dess så ska jag väl bara se på tv, vill inte ut än :) Hane guttttttttt mvh vera_yeah_97_brunstig_girl_rödå_catlover_food_mmmm_cool


Just girly things 💋



Gårdagen med finfolket!



Hörde att det var midsommar idag... Så glad midsommar allihopa!



Samantha all the way

   
      
 
Ser sex and the city och jag måste bara få yttra mig att fan vad jag diggar samantha. Skönare karaktär får man leta efter, det ska inte vara nått förhållande alls utan man ska göra utan känslor. Woho


T-LUND HELA DAGEN

Hej på er! Min dag har varit väldigt rolig faktiskt, jag vaknade vid elva, duschade osv och sen fick skjuts av mamma till tvärålund och var med gerd och jojje, sen var även erik och anton där så umgicks med dom, skrattade och hade det trevligt med grabbarna, och sen vid nio tiden hade jojje farit hem till sin farfar och gerd skulle hjälpa erik så jag gick till affären och var med nilsson och sen kom berget, så satt där i nån timme tills min brorsa kom och hämtade mig och nu sitter jag här i soffan och ska väl snart sova, ska bara se klart sex and the city. Så fruktansvärt rolig serie, älskar samantha så inåt fan, skön karaktär yes! Men som sagt, haft en askalas dag, tvärålund är fan gulligt! 


I AM NUMBER FOUR

 
Nu ska jag se denna film, där snyggingen på bilden är huvudperson. Så fruktansvärt stilig karl det där, han får gärna komma och sova med mig anytime. Hoppas ni har haft en bra onsdag! :) 


Tre bilder ifrån skolavslutningen (Va ju som jävligt nöjd)

Jag ljuger ju om jag säger att jag var ledsen den 12 juni, skolavslutningen för jag var allt annat än det. Hade ju alla mina fina vänner nära mig, förutom fanny då... men annars så var jag lycklig och så nöjd just den dagen. Efter allt kämpande så har det visat sig ett resultat, inget mer renfors. Kommer iochförsig sakna det, men vet att det kommer nog bli bra där jag senare hamnar. Vart även så jävla ful på bilderna men jag bryr mig fan inte, för jag har gått ut nian och är så jävla taggad på gymnasiet. Ska fan bli kung har jag bestämt. Punkt slut. 


Dagens shopping



Jack the man

LÖSHÅRET PÅ, och pratar med jack på omegle! Det finns fan trevliga människor i Sverige, men ja, sitter här med julia och ska väl snart gå och lägga oss. Ska ju upp halv åtta för att dra till nus, kändes halvdrygt men hon är snäll som hånkar på. Pusshej


23:50

Hänger med denna brud, ska nämligen till tandläkaren imorgon i staun och jag övertalade julia att följa med mig, klockan åtta imorgonbitti, nog är man duktig haha! Får höra hur det med rälshelvetet hade ju varit skönt, man vet ju ingenting typ! FÖRÖVRIGT SÅ HAR JAG TYP KNÄCKEBRÖDSBITAR I TANDSTÄLLNINGEN, FAGERT 


Tisdag

Idag är det tisdag och jag har vaknat, suttit ute i solen i typ fem minuter, ätit frukost, sett tv och följt mamma ut för att åka lite rullskidor, och eftersom jag hade riktigt skidstavar till snön så åkte jag inte länge, men hann iallafall ramla en gång, hah! Idag så vet jag inte vad som händer, får väl se... :)



18/06 - 2013



Paddlat idag med Pontus, haha YOLO



Let them find the real you

Saknar vårat lilla slagsmål i hälsingfors med nilsson... Annars idag, vad har jag gjort? Smsat med lite människor, varit med nina och typ sovit, duschat, sovit, sett film. Varit en väldigt lat söndag, förhoppningsvis så blir det lite action imorgon,  nu orkar jag inte skriva nå mer! Hoj!


Sötisen sover



FÖRSTA FREDAGEN PÅ SOMMARLOVET, SKA FIRAS

Tjenare allihopa, träffat finfin folk dom senaste dagarna och haft nina vid min sida och ska ha det tills på söndag, jag klagar inte! Igår så träffade vi elsa, janoshki, kim, sebbe och joppe (så jävla random att han var i rödå men askalas) och senare på kvällen så drog vi vidare på nya äventyr till en del människor i en grillstuga, det var trevligt stundvis, vart väl lite långtråkigt eftersom man var inte i det piggaste skicket. Sov iallafall hos a-s och kom hem vid fyra, sen dess har vi bara fisit i soffan typ. Får se vad som händer ikväll... ska nog träffa elsapölsa, he blir nog fint, men nu har jag skrivkramp! PÖSS ♥


Tre fina bilder ;)



LAN RENFORSSKOLAN FORUM 2013 SWAG YOLO

 
Hej på er, hade ju lan idag/igår/inatt och det var trevligt förut att jag inte spelade så mycket för datorn pajja lite på grund av ilska, men den fixa av sig själv, gud så glad jag blev. Ja, och på lanet så hoppade man runt, färgade även håret hos joppe med saga som dock inte blev sådär superb, fast allt hänger såklart på mig. Jag är ju kaos ibland, men färgade håret idag när jag kom hem, trött som jag var. Såg helt cp ut från början men nu börjar det se bättre ut, tror det hängde på att jag bara är så ovan att se mig med mörkt hår. Men som sagt, lanet var trevligt, skrattade och pratade med massa härliga människor, gled runt, spelade xbox, lyssnade på musik, gick ut med nilsson & gerd och ba lekte, pussa på roy, satt med isac och nån mattias? tror jag han hette och snackade om lite allt möjligt, snackade goja med joppe och hans kompis max, och även så åt jag alldeles för mycket godis för kände hur illa jag mådde ett tag, fast jag öppnade bara gylfen så blev det bättre. Somnade iallafall inte, så när jag kom hem så sov jag i tre-fyra timmar vilket var behövligt, annars hade jag däckat på alex säng för länge sen. Och mina damer och herrar, imorgon så är det skolavslutning! Fy å fan så roligt men tråkigt det ska bli, fattar inte att det finns inget mer vi, klassen. Men att tänka på alla roliga minnen, alla karaktärer som funnits i klassen, alla skratt och alla heta diskussioner, alla gånger man småtjaffsat med lärarna, gått från lektion i tio minuter bara för att leta efter något som inte ens finns, hänga på torget med alla fina människor. Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte skulle sakna det, men man måste ju gå vidare i livet, det tar aldrig slut! 


Fick hem idag, jätte nöjd!



As you walk on by, will you call my name?

Haft supertrevligt dom två senaste dagarna, i lördags så var vi och badade på hundsjön (jag, anna-sara, julia och mathilda) och hade en liten picknick. Senare på kvällen så drog jag, julia och a-s hem till henne och badade och var med nilsson och kalle, trevligheter där ja! Och imorse så åkte jag med julia hem, tur hon är snäll och låter mig snålåka :] Å idag så händer inte mycket, har solat bara, men märker inte att jag fått nå mer färg än tidigare, bajs! :P och imorgon så blir det färga håret, sola solarium och lana med gofolket, taggad faktiskt! 


Helt seriöst, det här är perfekt



Hahaha <3

Solat i stort sett hela dagen, dock inte fått så mycket färg, sen fick jag även träffa julia efter en vecka och vi tog oss en kort promenad och pratade ut om lite allt möjligt, inte helt fel! Lugnare fredag är såhär tror jag inte man kan komma!


Här vill jag leva

 
Tja pepz, denna dag så kommer jag inte göra något särskilt vilket känns skönt så idag så får jag se ut som bajs och inte ha nåra osköna kläder på mig utan att bry mig, solade ett tag idag och sen bara tagit det helt lugnt, tanken att det är långhelg gör mig enbart glad. Ha en trevlig dag gott folk, idag så är det en dag då vi blir påminda att man ska vara riktigt stolt över vårat land. Så alla ni ska partaja, drick för kung och fosterland haha! ;)


Min lilla sötfis



Vill bara ha dig, förbannade sol <3



85 % of the time, it's not the actual person you miss but it's the moments you created with that individual

Det är en god tid att leva. Jag somnade någongång efter fyra efter att jag kommit hem från skolan, där jag förövrigt stannade till trebussen då jag var trevlig med julia löfstrand! Men det vart ingen middag eller något utan somnade i sängen och vaknade tio på kvällen att elsa och ida sjunger i luren så jag klev upp efter det och satte mig i soffan, sen klockan tolv så ringde knox och sa att dom var utanför mitt hus, så jag ba: jahaja! Gick ut och hälsa på dom (såklart göran och en kompis till brudarna va också där i bilen) och såg väl allmänt död ut, så vart några vändor och en del skrikande vilket är standard fast jag kan ju inte påstå att det hade varit lite roligare om jag inte varit så förbannat seg och trött, men nästa gång så blir det nog finemang! Så fina vänner jag har..! Men nu så hade jag tänkt att se desperate housewives, önskar er alla en fortsatt fin torsdag! Man får ju hoppas på sol imorgon! Ciaaao!


So let's get undressed cause I wanna see your naked

Tjosan, ännu en skoldag gått. Snart är det verkligen slut med det och sommarlov... ja, helt galet! Men nu så ska jag och alex bege oss ut i vindeln, får se vad för folk som finnas där! Ciaoooooo


I'm a classy motherfucker

Large 
Tja! Sitter nu på folkhög med löfstrand och vi gör väl inte så mycket än å kollar igenom några skit skidor som man gör varje dag... Sen idag efter skolan så blir det bara att dra hem och bara dra chillen för jag lär inte orka göra nått annat! Lat 4 life :)


Skulle inte vart fel att ha i garderoben

Allt är ifrån nelly.com! Hade ju som sagt inte varit helt fel, √ summer mode activated


Ge mig sommarrrrrrrrrr

En litet collage jag klippte dit... Idag så vaknade jag av att det var så ljust i rummet, martha låg även bredvid mig och det var bara mysigt. Jag älskar när hon kommer på kvällen och vill mysa lite, hihi bästa katten! Läste även ett sms av mitt kusin att hon och hennes pojkvän skulle till småland så blev inget vännäs, lite synd då jag förmodade att jag skulle vara väldigt rastlös men ibland så blir det inte som man tänkt sig! Har pratat med rickard idag i nån timme för idag så är vädret inte alls roligt om man är på sola- humör, men får väl hoppas att vädret blir bättre imorgon! Igår så var jag även med pontus och vart ett dopp i hundsjön och lite prat, trevligt sällskap! Ja... jag hade väl inte så mycket mer att säga! Uppdaterar senare då jag har något intressant att dela med mig ;) ADIOS BIIIIITCHES :D


När någon säger att jag är rolig:



Tidsfördriv



Gårdagen i tre bilder :)



Gårdagen i bilder



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus