What screws us up most in life is the picture in our head of how it is supposed to be

det här blir troligen det sista inlägget på sexton dagar, ville bara önska er allihopa ett fint höstlov kära människor som läser detta! förmodligen så kommer inte flygplanet att störta så jag kommer nog visa massa bilder när jag kommit hem från denna resa! big hugs you guys!


VI DRAR DIT PALMERNA BOR

 
ah men tjenare sverige! ska nu fylla min resväska så den iallafall är halvt full! allt är så förbannat skönt, det är lov nu för fan och imorgon så lämnar jag sverige för sexton underbara dagar i värme och med fint sällskap. inte helt fel nej. lycklig var ordet. ååååååååh!!!!!!!


Finns det liv är aldrig för sent

HAHAHAHAHA, åh. smsar med jerry och har inte börjat med idrottsinlämmningen, ska nog försöka sätta mig upp och få den klar så jag kan skicka den på mailen till min gympalärare, det vore ju skönt om det vore gjort. nåja!


Här är min vilda längtan, här är min jävla trasighet

ännu en dag avklarad i skolan. idag så är det två dagar kvar tills jag, min kära mamma, alexandra och hennes kära mamma sitter på flygplanet och närmar oss värmen. känns fantastiskt! å ja, sen idag så hade jag prov i hemkunskap, antar att det gick helt okej. pluggade endast imorse också... men ja, ibland så har man bättre för sig!  och nu så hade jag tänkt att lyssna på musik och sedan ordna idrottsinlämningen... damnit!


Fina anna-sara



hon la ut bild på mig från bastun vilket ger mig all rätt till att utsätta henne för samma situation. men nu så hade jag tänkt att sova efter en trevlig kväll med pontus som jag inte träffat sen i somras, godnatt!


Hänger hos den här mannen!



OM NI VILL HA MIG SÅ KAN NI STÄLLA ER I KÖN!

fan vad jag lär ångra mig imorgon när jag fattat vilka fula bilder jag lagt ut, nåja. tänkte att om ni nån dag skulle känna att ni inte är så himla vackra (fast det är ni ju såklart) så är det bara att kolla på dem här bilderna så kommer ni snabbt tycka om det ni ser i spegeln. :)


Facebook - Keeping it real with all your fake friends

haha, kollar på ellen degeneres show, kan inte få nog av det. men ja, ska fortsätta att plugga. den här dagen kommer bestå av plugg, te och te. ciao!


Take me home to the place I belong

1331582359124_9415607_large Tumblr_lzi2pnl7jo1rolgsgo1_500_large Tumblr_lre797rnwh1qjnhqgo1_500_large Tumblr_lyqhfvoby11r1128io1_500_large Tumblr_m0cm7gk49g1r8bkpqo1_500_large Tumblr_luf0sor1ol1qfpl31o1_500_large Tumblr_ln96dr61x41qj3mf6o1_500_large Tumblr_m51o7auo421rxa7t4o1_500_large
jag älskar dessa bilder, haha! kan inte få nog av dem... och sen så kan jag ju berätta att jag ska nu börja äta på min kycklingrulle som legat och väntat i kylskåpet, oj gud så underbart! yummmmmm...


"I love you in the most heterosexual way"

 
asskön låt! ja, men vad gör jag? kom precis hem från anna-sara som jag har haft det riktigt trevligt hos. igår så åkte jag med tvärålundsbussen till henne där jag pratade litegrann med johanna och nilsson. ja, sen så när jag kom hem till a-s så spelade vi ett lego spel som var förbannat kul (jag förstod inte så mycket från början..) och ja, sen så åt vi palt. och några här vet nog att jag inte är så värst förtjust i palt men det var gott :o jag lovar alltså. jag åt upp en hel och kände inte alls att det var så farligt. senare så bastade vi och skrubbade oss och gav varandra lite massage, jag behövde verkligen den här kvällen! och vi snackade även en del vilket var bara trevligt. det är ju inte så ofta jag får träffa min lilla samevän! vi försökte även komma fram till hur vi lärde känna varandra...  jag tackar fan skolan för det! och även mathilda och agnes! hehe, och sen så somnade jag medans vi såg en film. vaknade halv elva och åt frukost och fortsatte spela! hur trevligt som helst! och det är fortfarnde bara lördag! askalas!


Where is the moment we needed the most?

jag saknar det här. sjuan. inte bry sig riktigt om skolan. lektionerna bara flög iväg och fick inte alls mycket gjort fast det gjorde inget då. fick umgås med min fina klass 7b som nu har splittrats. saknar var ordet. när jag och emelie lärde känna varandra på no:n. när julia presenterade saga för mig och jag presenterade hedlund för julia. när jag satt på torget och skulle lära känna saga om babblade på om mina katter som jag inte tror hon var så intresserad av. när man satt i klassrummet och skulle lära känna alla och vi minglade runt (som var lite nervöst) och jag berättade att det värsta jag visste var fjärilar. när jag träffade fillan på torget och hon presenterade viktor för mig och jag påpekade att han kom från finland för hans skor var vita och blåa. när jag på franskan skulle hjälpa en tjej att lyfta ett bord vars namn var alex. när jag började prata med fanny för första gången i 7b's klassrum som var då. när jag började prata med madelene och anna-sara eftersom de umgicks med agnes och matilda som jag brukade prata med. när jag var på gympan och inte har med mig ombyte och gick med frida på vägen och pratade för första gången med henne och den där jävla larven som var på vägen och som vi skrek. när vi hade prov på nån bok som vi läst och jag fick jobba med gerd som jag förövrigt då hade en crush på! när alla som gick i nian då var så himla vuxna och stora jämfört med oss i sjuan. när man gick till hp's och ica ungefär varje rast eller när man satt i enheten med alla andra och snackade om allt möjligt. när man hade "mens" varje gång man hade bad bara för att slippa. när man köpte en chokladboll eller en kladdkaka hos maria på cafet i torget. när man inte hade någon press alls. jag saknar det.


I lost somebody that wasn't even mine

förstå så mysigt att ligga på en sommarkväll på ett tak eller bara gräset med någon man tycker om och bara ligga där... okej, ligger just nu i soffan och tar det bara lugnt. det blir nog även att tappa upp ett bad snart, skönt lät det... sen idag på lunchen så tappade jag lusten till att äta, förstår inte vad det är med mig? vad håller jag på med? bajs på det. ska göra nått med liv nu. ciaao!


If you can't understand someones silence, you will have a hard time understanding their words

dagen har bara rullat på, känns som att jag har tusen grejer att göra men har inte alls någon lust. vad jag vill just nu är ta ett långt skumbad och göra mig ren från topp till tå, gu va skönt det lät?! får ju se hur det blir, och sen så ska jag å mamsen fara till matboa och hämta ut min paket, silverschampoo you guuuys! blondering ska ske fast inte ikväll och inte till helgen. lär bli på torsdagen, två dagar innan vi drar med flyget. najsnajsnajsnajs!


DU FATTAS

godmorgon! vaknade runt sju och har klätt på mig osv och ätit frukost. ska väl börja ta mig till fc nu för på morgonen så har jag idrott och idag så har jag tur för det är ishall. för jag älskar det ju sååå mycket... aja, måste göras! ha en fortsatt bra morgon!


Lill-lördag

så jävla sann! men nu så ska jag lämna datorn och umgås med min kära vän fanny som jag känt i snart tre år! goda vänner har vi blivit och det lär vi ju vara i många år till om hon inte nu blir less på mig... hoppas inte det!


LÅT DOM ALDRIG FÅ SE DIG GÅ NER

är nu hemma hos fanny som jag ska tillbringa natten hos, känns skönt att vara med henne och i hennes hus eftersom det var ett jävla bra tag sen jag satte mina fötter här inne. har mycket fina minnen i huset, speciellt minnen från sjuan... nåja, nu ska jag och fanny skriva såna där listor som vi gjorde senaste gången när vi gick i klass 7b. saknat! eller ska äta först, ciaaao!


Black and white

underbara bilder som jag sparat på morsans dator och alla bilder är såklart från massa olika tumblr's. det är påriktigt fantastiskt hur mycket fina bilder man kan finna där, förövrigt så vart jag taggad på att se på the notebook.


Nelly.com

 


Nice try...

jag kan ju ärligt säga att jag faktiskt inte är less på dessa "memes" eller vad man nu kan kalla dom, no matter what. kan vara hur smöriga som helst, haha! men ja, nu så ska jag hämta matteboken och repetera min rest so m jag har imorgon fast känner att jag inte riktigt kommer förstå...


HUNGRY HEART

 


MEN JAG TÄNKER ALDRIG BLI SOM DOM

tjosan! sitter i soffan och ska snart kliva upp, och sen så garvar jag åt nått bråk på facebook. haha, min kära vän sa att hon verkade vara en drygsatan och det är klart hon har rätt? haha, se förbannat kul! nåja, ska väl försöka göra nytta med mitt liv, goodbye!


Ja, vi är sveriges coolaste brudar





My parents should be so proud of me because i'm addicted to internet and not drugs!

Tumblr_m4wo5hnbek1rrqglzo1_500_large        


RÄDSLAN DEN GÅR ÖVER, MEN DEN DÄR ORON STANNAR KVAR

tjosan! humöret har vart varierat idag men för det mesta bra, vart lite negativ där på slöjden men det försvann när vi var på fc och skulle kolla på en film så vi slapp idrotten, skönt kan jag säga er! och sen när jag kom hem så hade mamma gjort jätte god lasagne så det ja, det är inte illa! sen så har man världens gulligaste katten bredvid mig, martha är så förbannat söt! nåja, hade inget mer att säga! ciao


If someone hates you for no reason, give that motherfucker a reason

 
bilder från weheartit. idag så vaknade jag hos alexandra, var redo för att följa med henne till sävar för match men vart i sista sekunden att jag inte följde med så sa hejdå till henne när hon var påväg dit, och då så ringde jag nina som lät väldigt nyvaken och frågade om jag kunde komma förbi henne medans pappa var påväg till vindeln för att hämta mig och hon sa att det gick bra. så fick mig en varm kram från henne och träffade även niki vilket var trevligt fast det vart ju en ganska snabbis, sen så var mamma också med i bilen och vi alla for till umeå för jag orkade inte hoppa ut från bilen. också var vi på ersboda och handlade kattmat och nå litet mer. och nu när jag kommit hem så såg jag en film och har sen varit världens lataste människa. smsat med gerd litegrann och sen nu så ringde jag jerry och fick mig ett fint samtal från han fastän han vart mens och la på. nåja, hade tänkt att tvätta håret nu, nicenice! imorgon är det måndag dvs. skol vilket suger till en viss del men får träffa massa fina människor, nått positivt! aja, hejdå!


Fick precis ett sms av telia, mitt saldo börjar bli lågt...



This is me



Vi drar dit palmerna bor

dunkadunkadunka! alex är inne på chatroulette och pratar med en galet snygg kille och livet är på topp! pratade nyss med ett mongo men han drog. aja, ska kissa nu! ha det bäst nu förfan! lördag! nästan så vi ses i dimman, nästan... men ja, umgås med vänner och umgås! eller pussa på din pojkvän! PEAAAAAAAAAAAAACE


The club can't even handle me right now

är just nu hemma hos alex och hela hennes familj är i stugan och vi har det så sjukt, jävla, underbart kul! gu vad jag har skrattat... vi dunkar musik och ba lever, g-r-y-m lördag!


THAAAAAAILAAAAAAAND

755398-9-1339767440234_large 
alex, jag känner taggen. i hela kroppen, ska vi verkligen till thailand?? it's gonna be legen... wait for it... DARY!!!!!!!!! känns rätt så overkligt, oj så underbart vi kommer ha det! du, jag och våra morsor! shiiiiiaaaaaaat!
 


Sex is not the answer, sex is the question and yes is the answer!

5cd491c0098f11e2957d22000a1e88b6_7_large 394294_101333446690643_186731337_n_large Tumblr_m6awabeho31qez43mo1_500_large
tre bilder från weheartit. första bilden, så gaaalet fina piercingar! andra bilden, haha som i den där roliga filmen beer pingpong och sista bilden... behöver jag säga det..? thaaaaailaaaaand!


Min ängel

 
två underbara bilder på min kisse som agnes har tagit, oj så fin hon är! vilken liten modell liksom :] förstår om alla kattkillar spanar in henne, haha!


Run out the room and I'll follow you like a lost puppy

tjosantrosan, just nu så håller jag på att äta tomtegröt eller jag åt just upp den, gott var det! sen medans så kikar jag på tucker and dale vs evil, underbar film! se den, grym komedi! nåja, ska senare fara mot matilda! fast inte än!


Agnes lilla man!

haha jag sa till fille idag att jag skulle lägga ut bild på honom på min blogg för då skulle agnes börja kolla på min blogg oftare, haha! men ja, sigvardssons brud och julia var här och vi hade det hyffsat trevligt. det är väl inte det roligaste att vara hemma hos mig men vi pratade, skrattade och åt kladdkaka. helt okej torsdagskväll japp! senare så ska jag ordna franskaläxan som ska vara klar tills imorgon, det blir nomy jag ska skriva om, aaawyeaaah!


Fall in love when you're ready, not when you're lonely

snart kommer julia och även agnes för att äta den legendariska kladdkakan... okej, den var jätte torr och inte så där himla god... :( fml! aja, dom får träffa mig iallafall, det tycker jag är en väldigt stor lycka för dom... typ...


Nothing can bring peace but yourself

 
karlsson följde med mig hem och vi åt lite kakor och sedan gjorde vi en kladdig kladkaka, dock så åt vi ingenting nu innan middag men hon kommer tillbaka senare efter hon käkat och då blir det att äta och även plugga litegrann! känner att allt går bara så galet bra just nu, sen så är det sexton dagar kvar tills thailand! är så förbannat sjukt galet overkligt satans lycklig över det! kommer ha det så underbart med bästabästabästa alex! taggad tjej....


"I think when you're young, you're hoping that this person will be the right one, the one you're going to be in love with forever but sometimes you want that so much you create something that isn't really there"

citat - johnny depp. ikväll så lär jag vara rätt så upptagen för har massor av plugg att göra. och jag ska göra allting ikväll hade jag tänkt, enebrö var här ett tag men tog sen en buss hem. trevligt att träffa pojken! nåja, ska fortsätta med skiten!


När dagens lögner tagit slut...

känner att jag fördriver tiden med att försöka smått skriva på anteckningar svar till frågorna som jag ska kunna till imorgon och att jag skriver med både gerd (fast han dog) och en turk. tänk så roligt man kan ha. haha, känner mig som ett mongo. men ska ha sex med spotify nu, hejdå!


Mental abuse to humans

Tumblr_mbbra1hrcc1qft0jzo1_500_large


Lalala, whatever

bild som alex tog på franskan idag, kan ju säga att den där tjejen har fått min mage att värka av alla skrattanfall... dog nästan på idrotten, fast bara nästan. haha, nåja, måndag idag och skolan har bara rullat på. wiihoo, typ. ska försöka plugga ikväll också. måste göras.


I'm going to blame the weather for how I feel today

nu så ska jag stänga ner den här jävla saken som tar över mitt liv, sov så gott alla pojkar och flickor! imorgon så är det måndag, fan så jobbigt. hade vart skönt att försova sig imorgonbitti!


Skön!

min brorsa visade den här för mig precis, och som rubriken lyder... skön remix! 0:46 - 0:52. like!


No matter how wide you stretch your fingers, your hands will always be to small to catch all the pain you want to heal





One of the hardest part of waking up in the morning is remember what you have been trying so hard to forget all night

 
alla bilder är ifrån tumblr och dessa har jag rebloggat nyligen och för ett bra tag sen, känner mig lite såhär vill-lägga-ut-lite-bilder-som-inte-är-på-mig. killen på näst sista bilden är förövrigt dödssexig.


Imma party, Imma dance

åh så galet fula bilder förra inlägget, känner att dom inte alls vart stora. jaja, haft en trevlig helg och träffat en hel del människor, bara trevligt! men ska ordna design till anna-sara och sedan så blir att det skriva ner svaren till omprovet, ciao!


Pizza, pizza, pizza








Fredagkväll

tjosan! nina kommer lite senare än väntat, men det gör ingenting! tacosen står bara och väntar på att vi ska käka upp den och sen så väntar bastun som lär bli rätt så sent men gör det ingenting. fatta så skönt att duscha och bli ren från topp till tå! och ska även använda mitt nya schampoo och balsam! jag menar, det finns inget så underbart så man precis rakat benen. you guys know the feeling? yes you do! 
 


I mina öron varje morgon





Tonight we are young

skoldagen har gått fint idag, fick tillbaka engelska uppsatsen som jag var nöjd med. sen så har varit med mina kära vänner, åt lunch med harry, jonte och kalle vilket var trevligt! inte snackat med harry på ett bra tag! nåja, ska väl bara ta det lugnt nu och vänta in att nina skickar sms att hon är påväg från vindeln så jag kan börja med maten, hey ho let's go!


You

(gif från tumblr) pratade med rickard på skype nu idag, eller man kanske säger kvällen? iallafall, asnajs. och nu så hade jag tänkt att stänga ner datorn för ska smsa med grabben istället. sov så gott allihopa!


I'm having a love affair with my pizza

the-absolute-funniest-posts:

10knotes:
Here’s a blog that’s totally worth following


Sexig man!

image


Don't you dear lose hope

alexandras fina hästar som vi var ute med igårkväll! hur trevligts som helst, var ju bara fult när jag ramlade med porter men så går det när man sitter lite snett, haha. men ja, idag så har dagen bara rullat på, gick från halva hk:n för att äta lunch, sen pratade jag litegrann med folk vid cafet och sedan mot busstationen. gick bara bra hos tandläkaren, det gjorde det gamla vanliga. och nu så är jag hemma! liten uppdatering bara!


United we stand, divided we fall

läsaläsaläsa! älskar att jag sparar allting till sista sekunden, men ja! det är min stil, den är smutsig, ren och clean. och sen att min underbara pappa har köpt glass gör det verkligen inte sämre. sen så läste jag ju på alex blogg om att lunchen var rolig idag, å det var den, även fast jag knappt fick in maten i munnen! sen så efter läsningen så måste jag läsa in svaren till omprovet! yeah, pretty much it...


I'm moving forward in life, the only way i'm looking back is if it's my ass in the mirror

hahaha rubriken! nåja, idag så är det måndag vilket har innebärt skola. dagen har gått fort men det beror väl på att det har vart lite halvrörigt när vi skulle gå från byggnad till byggnad för att se vart vi skulle ha våra lektioner. känns för jävla jobbigt men nog får man frisk luft, haha. lär ju vara helt död efter den här  veckan. jaja, ska väl läsa snart. hade bara tänkt att ta en alvedon först, ciao!


100 % Sant



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus