Blir att spendera helgen men denna underbara varelse!

jag ser iallafall skönhet i bilden, för er som inte gör det... gtfo!


I love this,

i-will-stay-str0ng:

skeletalstoner:

razor-sharp-secrets:

I love this cat so much, he even followed me into the bathroom afterwards, like he was checking I was okay. This photo means so much to me!

Emma regularly sniffs my self harm and checks up on me, not to mention has figured out how help stop panic attacks and cheer me up. Pets are the best <3 anyone who says animals are stupid and can’t feel knows NOTHING.

My dog does the same thing. He’s the craziest thing ever, until he senses something’s wrong. Then he’s laying with you and kissing you. He’s perfect.

i-will-stay-str0ng:

skeletalstoner:

razor-sharp-secrets:

I love this cat so much, he even followed me into the bathroom afterwards, like he was checking I was okay. This photo means so much to me!

Emma regularly sniffs my self harm and checks up on me, not to mention has figured out how help stop panic attacks and cheer me up. Pets are the best <3 anyone who says animals are stupid and can’t feel knows NOTHING.

My dog does the same thing. He’s the craziest thing ever, until he senses something’s wrong. Then he’s laying with you and kissing you. He’s perfect.



DEAR MOM, I LOVE YOU

bild från i lördags innan jag for till min andra halva! NU så ser jag på vänner, en serie som jag har sett nu några gånger och inte blivit besviken. jag tycker om när det är blandat roligt och sedan blir det seriösar vid olika tillfällen, har även haft ont i huvudet en större del av kvällen, iallafall från när jag kom hem. inte det mysigaste men ibland så har man väl... sen så är jag rätt så pissoff för google chrome funkar inte så måste använda explorer, inte alls roligt.


Finaste frisyrerna

dog så fina frisyrer...


It's like you need to go to heaven in a hurry

  
två av några tusen bilder idag från alexs morsas macbook som hon fick låna till svenskan idag som vi hade sista lektionen, från halv sju till halv åtta på kvällen (!!!) känns iallafall väldigt skönt att dagen är över eftersom den har ju varit väldigt så lång om ni frågar mig (a) och jag vet att jag har matteprov så ska väl försöka göra nå uppgifter till imorgon så jag kanske klarar det till imorgon, sen så har jag hk-prov då jag och vanessa ska samarbeta och göra piroger... förhoppningsvis går det bra för vi båda har gjort det hemma med våra morsor så litegrann har vi förberett oss, men förvånar mig inte om jag får hjärnsläpp imorgon och kommer känna mig alldeles vilse. standard. det ska bli så skönt att sova ikväll, ska även försöka vakna lite tidigare så jag kan träna lite på matten och duscha osv. jag har längtat efter min säng och min underbara martha som sover med mig, hon är så underbar så ♥, men nu så ska jag inte tråka ut er mer, sov så gott allihopa och gissa vad? det är fredag om i övermorgon, är taggad på att umgås med tjejen på bilderna ovan! iiih!


Dude you're just so cool and I'm not you

lyssnar på denna låt för tillfället medans jag sitter på brinken bland sofforna med lite polare runt om mig och alla har varsin dator förutom forsgren då, det går bara fint. kan faktiskt säga att jag tycker det går bra att jobba med datorn i knäet, känns som om man får mycket mer gjort. men nu så ska jag återgå till studierna, det enda dåliga är väl att om man har internet så kan det bli lite störingar från fb och youtube men det är bara att försöka, goodbye! såg även att jag fått två kommentarer på förra inlägget av agnes och a-s! mer kommentarer tack! pöss


Challenge accepted?



(ett vilt exempel för cinnamon challenge, mysigt) men nu måste ni kommentera för annars så blir det pinsamt om jag ber er att kommentera, också får jag tomt kommentarsfält... då blir jag ledsen i ögat... men ja, skriv vad ni tycker att jag och alexandra ska göra, nå challenge, å såklart så kommer vi att filma det. kom igen nu, om du inte vågar skriva ditt namn så skriv att ditt namn är abdullah eller nått, behöver tips! får sedan se vilket det blir, som sagt... KOMMENTERA VAD SOM HELST NU :(


Arbetarbyxor in my ♥

hejhopp! är nu hos fanny, jag kom ju till vindeln och där så satt jag ett tag och pratade med erica och såklart fanny, persson å alle var också där men dom stod ju å grovhångla mesta av tiden, men fick träffa de brudarna vilket var grymt trevligt, iallafall och senare så drog jag och fanny hem till henne, det var skönt att komma in till värmen! men ja, nu så ska jag lämna datorn, ha de så fint. det blir en tuff dag imorgon känner jag, damnit... skola till halv åtta på kvällen, oj så otaggad!


I was gonna say a joke about my dick but it's too long

tjosantrosan, lite fullt upp nu men ska iallafall maila mina dokument från no-inlämningen till min mentor nu och sen så blir det på en gång att göra piroger om jag nu hinner, haha! lyckat! uppdaterar från fanny ikväll, pusshej!♥


JAG FÅR LIKSOM INGEN ORDNING PÅ MITT LIV

 pluggar förfullt, måste göras. har verkligen inte tid för att egentligen logga in på blogg.se och göra det här inlägget men kunde inte låta bli... haha :/


Orkar inte.... godnatt!



Jag får bånge av Hollywood Undeads nya låtar! Helvete så sexigt det låt från högtalarna!



Glömde mina hörlurar hos nina, fml... en tyst bussresa hem från vindeln och sedan blir det att göra piroger, sådär lagomt spännande liv...

 


Nothing worth having comes easy

ful chey men hittade en jättegosig tröja i min mammas garderob och den kommer jag att bära ikväll, och nu snart så ska jag få i mig nå käk så jag kommer klara av resten av kvällen! kör nog på pizza, the easy way... aja, nu blir det musik , hej med er! ta det försiktigt alla!


Lördag

musiken dånar från min lilla laptop medans jag skriver med underbara anna på fb, planerar nästnästa helg om att man ska dra ihop ett gäng och fara hem till henne till stan, brukar hata stan men förhoppningsvis så blir det kung, för vi ska ju vara hos henne och inte va runt på torget precis. jaja, asnice iallafall! ska ta bort ansiktsmasken, kan knappt grimasera...


Så jävla mad

hej! gårdagen spenderades ju hemma hos stinky med saga och gerd och vi såg en film, fast jag somnade... pinsamt, ah, men vi pratade och hade det bara trevligt. och för två timmar sen så kom jag hem för sagas pappa kom och hämtade oss och snäll som han var så skjutsade han mig till rödåsel, huhu. och nu så sitter jag här med en ansiktsmask så man ser lagomt neger ut, underbart... sen så blir det att ta en buss in till vindeln och umgås, känns ba fint det här! ciao!


Lost in universe

hej på er! är nu hos stinky och vi gör bara småpratar om livets punkter och ned- och uppgångar. ett spännnande samtal hörredu, men nu så ska vi se film och mysa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! goodbye


HELG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage imageimageimageimage
såja... det var nog lagomt med gifs, och ha en så jävla trevlig helg nu gott folk. det är fredag! sköt om er och se till att inte göra bort er allt för mycket, fast det kan jag ju inte lova er om..! ha det bäst! uppdaterar imorgon!


The luckiest girl on the planet

Tumblr_mdtnh95qhu1riyhq6o1_500_large
refrängen från luckiest girl - vinsten är så förbannat bra, och jag vet att jag är tidigast av alla att upptäcka den låten. haha! men ja, upptäckte den igår och jag kan inte sluta lyssna på den, skönaste låten! och nog får vi se hur mitt hår kommer att se ut imorgon... haha! iallafall, ska käka middag snart och sedan duscha. sedan så rullar jag och mamma till vindeln där vi hämtar upp saga och det blir en snabbis på ica, åh dirty;) ja, och sen blir det tvärålund till stinkys place där troligen gerd också kommer va, saknat det här som fan!


You were born to be real, not perfect

Tumblr_lq6j3yshh71qfcfn8o1_400_large
godmorgon! sitter vid datorn och har tittat på lite grejer till musikprovet och jag ska fan klara det idag, det ska inte bli några rester osv. men ja, sportnyheter på teven och jag kan nog inte vara mindre intresserad... men ska byta till summerland nu, goodbye studying!


When you stop doing things for fun you might as well be dead

270597_104651522967492_101057236660254_24404_6398047_n_large
jgnfdslghdfskduhsnyggkille och rubriken är hemingway. men ja... torsdagkväll, sitter i soffan och har kopplat mobilen till teven och högtalarna så lyssnar på skillet medans jag pluggar till musikprovet imorgon, må jag klara det för när jag upptäckte att jag fick omprov på matten så tyckte jag att det kändes väldigt drygt med ytterligare ett omprov. yeah, that's about it.


-

1353582014518501_large
tjosan, humöret är på topp! igår så hade jag så förbannat trevligt med alex, vi for till stallet och red ut med varsin häst. jag fick rida underbara porter och jag tyckte det var hur roligt som helst, hade ett löjligt leende på läpparna under hela de två timmarna som vi tillbringade där. sån frihet det är..! nåja, sen idag så var vi på gymnasium och jag och saga höll ihop och for först till midgård för att kolla på samhälle. saga tyckte om det och det var ju det viktigaste, för mig så blir det nog östra, vård och omsorg. det blir mitt förstahandsval iallafall. sen får vi ju se om jag kommer att ändra mig men det tror jag inte. jaja! uppdaterar senare!


Growing up’s for pussies

jag är taggad på torsdag och att kolla på östra, vård och omsorg. förhoppningsvis så är det nått för mig, jag hoppas verkligen det för jag är fan inte sugen på att söka och kolla omkring överallt. håller tummarna för att det kommer passa mig och att mina betyg kommer att räcka! men nu så ska strax börja med inlämningen, ska bara ta bort sminket. jag kan faktiskt säga att det har vart rätt så ovanligt att inte få gnugga sig i ögonen (i thailand så hade jag inte smink nån dag så jag kunde gnugga hur mycket jag ville) men ja, allt för att försöka känna sig bättre. jag minns så väl i sjuan att jag inte hade nå smink alls och brydde mig inte ett piss, och nu så går det inte en dag utan att jag har massor av kemikalier i ansiktet. uppdaterar senare!


Don't let your mouth get you into something your ass can't handle

älska min hemska bränna i ansikte, se ju inte klokt ut... men tjosan på er, min underbara mormor fyller år idag så ville passa på att gratulera denna underbara kvinna! stora kramar till henne! inte för att hon kommer att läsa det här men ni ska veta att hon är hur snäll och gullig som helst. men ja, vad gör jag? sitter i soffan och tittar på reklam, och såklart käkar marsipanlocket från tårtan som mormor gav till mig och dag som vi skulle dela på. dag fick tio procent av den och jag nittio så det blev min middag idag, jag menar, man lever bara en gång. bäst att passa på medans man är ung!


I'm still waiting for my sun to shine

  
 (fin pojke på bilden)
 
tjenare! dagen har bara rullat på, hann köpa ett par dr. denim idag på stan som snabbast och träffade även en vän som gjorde mig väldigt glad. sen så gick jag upp till universitetssjukhuset och väntade där i två timmar på min tid hos tandläkaren. känner mig lite sådär rask som går dit för det är en bra bit, sen så ska jag försöka skippa hissar och ta trapporna istället. haha, USAIN BOLT NÄSTA. nej men måste röra på mig, och det är något iallafall. men nu så hade jag inte så mycket mer att säga, ska snart sätta på bastun (fan va pervers jag är) och sen börja skriva en inlämning. gu va trött jag är också... vill helst av allt sova men kan inte. ciao!


Sitter på bussen påväg till storstäun, ska växla pengar och sen tandläkaren... Sleepmode activated



Godnatt svenska folket!



Someday you're gonna get slapped and I'm not gonna do a thing to stop it!

 
söndag är det och jag kommer inte göra alls något ansträngande idag, inte för att jag brukar göra det... fem grejer som ska bockas av min to-do-list. svenska uppgift, idrottsinlämning, försöka riva lite tapet, ladda hem nån film och kika på den och basta ikväll. tror jag börjar med plugget lite tidigare och fixar en film först. sen så kan jag ju också tala om ett jag hostar som ett as, riktigt jobbig hosta som är höggljud som fan och inte verkar bli bättre. sen att det känns som om jag har en sten i magen gör det inte bättre. en dålig känsla. orolighet skulle jag nog kalla det. men nu så ska jag försöka glömma den där stenen och ordna nån sån där film som får en automatiskt på bättre humör, jag hade tänkt mig en sån där typisk tjejfilm. eller tjejfilm och tjejfilm... det blir 10 things I hate about you, en grym film med underbara heath ledger och joseph gordon-lewitt. två underbaringar i samma film... svårt att slå! aja, ska väl återgå till verkligheten och starta filmen. jag hoppas att ni alla har haft en skön helg! jag uppdaterar lite senare när jag känner att jag har något vettigt att skriva! ciao!


I'm just a teenage dirtbag, baby



Spilled ink

YUP.


Beautiful friends

mina fina vänner for precis, idag så har vi enbart slöat och käkat alldeles för mycket daim. känner mig lagomt fet, fast gott var det såklart. har inte så mycket mer att säga. jag hoppas ni alla hade en fin fredag!


Let your dreams be bigger than your fears and your actions be louder than your words

tycker om den här klänningen jätte mycket, även fast det är något som man bara kan bära en gång, typ. tänkte på balen... haha, men ska prata med axel på skype nu fast han försvann typ, mupp som han är... nåja, är evigt tacksam för skype. bästa uppfinningen någonsin! ciaaaao!


Protect me from what I want

el negro. tjosan! hade ju det där so-provet idag... och som alltid så vill jag inte säga att det gick superbra för då så blir det tvärtom, så om man säger att det gick piss och det gick helt okej så blir man iallafall inte besviken. ska försöka en inlämning ikväll men ska kolla på the middle nu, skönt att ett prov är över. fast har ett matte-prov imöran. vill ha helg nu nu nu...


Like I said, I just don't like talking about myself

men se förbannat cool chey detdär. har så förbannat mycket plugg att göra och ändå sitter jag här och låtsas som att det är ingenting som jag ska plugga på. och jag vill absolut inte att någon ska tycka synd om mig för det är det sista jag vill. varför är jag så idiotisk? framtid, goodbye typ. positiv gurl här!


Haha, godmorgon!



Haha bäst cover!

 


I don't know where I'm going but I'm going... are you coming with me?

äter svensk pannkaka och det smakar verkligen hur gott som helst. känner faktiskt ingen större saknad av centara grand mirage men snart så kommer det väl, troligen när jag sitter på någon tråkig lektion imorgon. aja, ska göra ett litet mini spa och sedan plugga. fy å fan vilket tråkigt liv, ska in på skype å se om någon är social så jag kan plugga lite sämre än vanligt, seems legit!


Länge leve länge sen

 
bara för att bilden är skööön. åh, fan vad jag har saknat hemmet, katterna, min säng och allt annat som man bara tagit för givet. och nu lät det som att jag har haft värsta dåliga semestern men det har jag absolut inte haft, troligen den bästa! vädret har vart kanon och vi har haft så förbannat trevligt där. nog var man lite ledsen där sista dagen, igår, eller det blir idag på thailändska ah, men nu när man är hemma så känns det faktiskt helt okej. nu så ska jag checka alla bloggar som jag har missat att läsa. jag hade ju internet där borta men det sög dase så nu har jag en någorlunda internetuppkoppling även om den här brukar va skit också... nåja! lite kort från mig!


Hope this feeling last for the rest of my life

hej alla bloggläsare! dagen har bestått av sol, bad och glass! kan ju också säga jag har bränt mig en aning i ansiktet, haha tomat :-( nu snart så ska vi ner och handla lite godis. blir kanske även gymmet ikväll, får se. det var allt, hoppas ni har det fint i sverige!


Tjosan trosan!







Sun is up! Steker i solen, vet inte om det här inlägget kommer publiceras men ville bara säga att livet leker här i pattaya! Namaste!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus