Donnie Darko

ska se denna film nu, spännande


Damn, those boys when they bite their lower lip,

a boys sleepy voice is the sexiest thing ever also. hej på er, ville ba uppdatera å säga att jag lever. å är trött. å ska kik på en film nu! hareee! hoooj!


HELLYEAH DIRTYBASS

gillar texten skarpt. enough said.


life is a bitch, so if it's easy you're doing it wrong

bild från weheartit
jag gillar bilden.. förövrigt så sitter jag i teverummet fast teven är inte på. jag tyckte att det spökade lite i mitt rum (fast jag inbillar mig väl bara) så jag ville vara på den säkra sidan så jag satte mig här istället. å nu så pratar jag med gerd på skype, inte så ovanligt. ah, sen så blir det väl att äta kvällsfika å sen sova. rosa ligger bredvid mig på soffan, asså hon va seriöst aldrig vart så söt. men ja, dagens inlägg? jag känner att jag inte har så mycket att skriva på bloggen. händer inte så mycket. dagarna bara rullar på, eller ja. idag så hade jag hk-prov. det gick väl sisådär, men man kan inte vara bra på allt. fast jag ska nog försöka satsa mer på skolan men som jag sa tidigare, jag har ingen skolmotivation så jag har ingen lust att plugga. aja, fuck this shit, i'm outta here!


I could really use a wish right now,

nu så sätter jag mig vid datorn å försöker nöta in lite till hk-provet. men kommer ändå gå åt helvete. jag känner det på mig. taggad chey! hah, men godnatt! hörs senare!


We're never gonna be as young as we are tonight.jag heter vera

min skolmotivation finns inte längre, vafan ska jag göra. orkar inte plugga nå mer, ta tag i saker osv. ååååååååååååååååååååh. behöver nått som peppar mig. åh.


update från mobilen: sitter i soffan, teven är på ljudlöst, precis komme från duschen, ät nu morötter å yoghurt å pluggar. finn ett fel...godnatt! en ny dag väntar!heeeeeeeeeeejhopp

nu: ska ta reda på fakta om alkohol å sånt till svenskan imorgon, ska försöka få det gjort alltså. sen så ska jag läsa min deckare ba för att, sedan värma upp lite för kickboxningen, sen skjutsa väl mamma in mig ti vindeln så jag kan träna med saga! kungligt.. ah, sen hem å duscha. sen soooooooooooova, hoojj!


Heeej!

Hej hur mår ni jag mår bratralala


we can be heroes, forever and ever

Hej allihopa, är med julia å vi gör inte mycket. jag sitt vi hennes ipad vilket är kul. hon sitt vi min dator å gör nå trevligt! förresten, ALLA kollar hennes blogg! jag ändrade design å header, kika på den nu! 
Http://www.lillaajaa.blogg.se


EVERYDAY I'M LOVING YOU, MORE AND MORE

mina finaste


inspiration till max!

submitted by emailsubmitted by withoptimismsubmitted by hmcs14submitted by email
för nu är det bara att ta tag i det å börja träna, alla bilder är från http://www.reasontobefit.tumblr.com där ni finner massa fler grymma bilder med text!


baby?

hejhopp, just nu så gör jag inte så mycket alls. skriver lite på facebook, lyssnar på musik å sjunger. haha låter inte så bra men jag tycker det är kul att sjunga. haha, sen ikväll så blir det väl att försöka bygga ihop stolarna som vi köpte idag på mio. lär ju gå dåligt.. å idag så var vi på willys å vi köpte INGE GODIS ALLS! bara frukt å sånt. stolt. fast inte.


dabababbbabababa

nu: stan med päronen helt ofixad... inte okej.


hoho

hej allihopa, kort update. haft hittills en kunglig fredag, ska nu fortsätta att spela lol med gerd. ciaaaaaaao!


plugga, brb

tråkigt men sant. svenskan ska bli klar ikväll, annars så få ja mens.


ÅH VILKA MINNEN, TA MIG TILLBAKS

typ när vi tog min webbkamera hem till dig också tog vi massa bilder med alla möjliga effekter å vi garvade så mycket åt det. å nina, minns du gången när du ringde mig å ba: VERA, FÖRFAN! KOM HIT PÅ EN GÅNG! JAG HAR FÅTT MENS! å jag som alltid brukade komma typ tjugo minuter efter att ja sku ha kommit så var jag utanför hennes dörr tre minuter senare bara för att det var nödfall. å när du, jag, liam, niki, alex å din mamma satt i teverummet å vi spelade de där sjukt roliga tv-spelet. å fyfan vad roligt det var. vi skulle lana med liam för han var ju så galet taggad. sen klockan två så somnade han å blev kaputt. å när vi lurade alex att det var en gubbe på eran vind å din mamma sa att det var min pappa för han var psykopat. mycket skratt den kvällen slash natten. gu va ja saknar de. å när vi var jätte små nina, å de vi gjorde var att sitta vid din dator å spela nicke å nilla, å vi ritade massa olika flaggar på paint. det var det enda vi använde datorn till på den tiden. å vi spelade det där kanin spelet som du hade! det är inte klokt hur mycket jag minns, ÅH DIN RACERBANA! jag var så avundsjuk på den så det var inte sant. vi lekte med den jätte mycket. å din första rum med den höga sängen. oj vad jag saknar att gå in dit å vet att din stora säng är där, å dina hamstrar eller vad det nu var! åååh, när du släppte ut din hamster också sprang den runt på golvet å jag vart så rädd så jag hoppa upp på din sängstege å skrek. hahaha, så mycket kärlek. hahha! å när vi sku träffa august första gången, å jag var så nervös för jag hade aldrig träffat han förut. å jag minns hur jag tappade bort min hundralapp i affären å gick runt som en idiot å letade efter den medans du å august såg helt lost ut. haha, å sen när vi drog hem till mig, drog för gardinerna såg saw. jag kan hålla på hela natten å skriva minnen, men nu så får jag kramp i fingrarna å orkar inte skriva nå mer å ni orkar säkert inte läsa nå mer. jag kommer på så himla många minnen nina, jag tänker på dig varje dag å lite här å när så händer något å jag tänker direkt på dig! när jag är på skolan så tänker jag: undra va nina gör? undra när vi ska träffas snart, undra de å de... allt va så perfekt då, allt va ba så underbart. vi bodde bara tvåhundra meter ifrån varandra. och nu så tittar jag på desperate housewives, haha jag minns när du sa att jag sku se de å jag ba: nä men gu va tråkigt, också titta vi på ett avsnitt å jag va helt kär i de. minnen nina.♥ fyfan, då hade man inte gjort nå misstag. allt man gjorde var bara en underbar lek.


tjollahopp

huvudvärk. godnatt alla fina människor! en ny dag väntar:p


snyggggggggggggggggggggggNever back down

(bild från google) helt grym film, man får så mycke motivation när man ser den. man vill röra sig, slå på saker... jag fick känslan att jag är väldigt lat å gör inget av mitt liv just nu...


känner ni igen er? well, I doo...GODNATT!

·


skype med eve!


som gamla, goda tider!


fem sanningar om mig

 • Egentligen så är jag rädd för att bli stor, gammal. Rädd för att ha tappat och förlora massa människor, rädd för att skaffa jobb och flytta hemifrån. Rädd för att jag kommer sitta och tänka: "Vad fan hände med min ungdom? Varför har jag ett skit jobb och kommer ingen vart? Hur blev det så här?" För jag vill inte bli gammal helt enkelt. Jag kommer väl antagligen bara bli besviken och sakna då man var barn. Men visst finns det många stunder just nu, då man inte gör ett jävla skit, men det är fortfarande skönt. Ingen stress, iallafall inte om man inte tänker på skolan alltså. 

  Varenda gång nån frågar mig: "Vera, vilket gymnasium ska du gå på? Vad vill du bli?" så blir jag förfan rädd för jag vet inte. Jag ler och säger att jag vet inte. Eller alltså, jag har ju en aning och det är då veterinär för det är något jag gillar och tycker verkar intressant men om jag är säker? Det är långt ifrån att jag har bestämt mig. Och gymnasium, jag har inte en blekaste aning vilket gymnasium jag ska gå på. Och alla är så säkra och säger exakt, på pricken vad det har tänkt sig och jag har inte en aning. Det känns som att allt går så fort. Det gör mig rädd.

 • Jag har aldrig skor på skolan för jag tycker jag inte passar i det. Jag vet inte varför jag har fått för mig att jag inte passar i det, men så är läget. Seriös punkt detdär...

 • Jag gör allting i sista sekund, något jag inte är stolt över, såsom att läxorna kommer in senaste dagen och grupparbeten och inlämningar kan göras natten till de ska in vilket jag inte tycker är okej. Vet inte varför det blir så, eller jo. Jag sitter väl vid datorn för mycket och blir så stressad att jag inte kan göra något, och sen i sista sekund så måste jag ju göra någonting och poff, så blire ba nå skit snabbt ihopsatt, typ.

 • Jag älskar att dunka musik till högsta volym. Enough said. 

 • Jag tycker gerd är konstig. I brist på fantasi...


jag saknar dom där tre fina brudarna!

å förövrigt så säger jag godnatt!


I'm on the right track baby, I was born this way

dis is ma race, uhu


SUMMER 2012, COME AT ME BRO

ja vill sola. jag vill bli brun. åh, ja vill sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. sola. men ja måste hålla mig inne eftersom ja fortfarande är förkyld. gu va ja taggar sommarn 2012! waaaaaaah!


how could you be so heartless?

nu är jag trött å less å känner att jag måste sova, annars så gör sprider jag bara dålig energi. godnatt alla fina människor! gu va skönt det är med helg förresten, haha random. hejdå


WATCH OUT, WE GOT A BADASS OVER HEREgåshud,let's do it like they do on the discovery channel?

emelie, döda mig inte. men jag får ett sånt fånigt leende när jag ser den här bilden, gu va ja saknar det! i början av sjuan tror jag det var? ingenting var svårt, allt bara rullade på!


hrorkgrkeitj

hej på er! är inte i skolan idag heller, för ja är tyvärr sjuk å mår inte alltförbra. ja längtar tills ja blir frisk för det här är inge kul alls. aja, hoppas ni har en fortsatt bra dag!


ska bara prata klart med gerd på skype, sen blire teven å sööööva! hooojj!

mysigt rum, gief


SHIT I LOVE

Tumblr_m0ua26rffl1rrwxrvo1_500_largeTumblr_luvg64xmkg1r55rego1_500_largeTumblr_m0u9druqil1r80kf1o1_500_largeTumblr_m0u79egf2r1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0u7iurlwd1rrwxrvo1_500_largeTumblr_m0u7hk3sr51rrwxrvo1_500_largeTumblr_lyda8ttjvn1r55rego1_500_largeTumblr_m0u7g50hvz1rrwxrvo1_500_largeTumblr_lyj28uuokb1r55rego1_500_largeTumblr_lw66xpezal1r55rego1_500_188452480_largeTumblr_lvya1ljeyc1r55rego1_500_largeTumblr_m0u9unlr8v1rrwxrvo1_500_largeTumblr_lwgmu7rsiz1r55rego1_500_largeTumblr_lwvurniqy81r55rego1_500_largeTumblr_lxed6vfto21r55rego1_500_largeTumblr_lxed0pozyf1r55rego1_500_large


If I would work at a chocolate factory:

image


ALL I NEED IS FIVE MINUTESgodnatt sverige! i'm outta here!

FETLÄNK TILL EVE'S TUMBLR, KLICKA HÄR!


NU: NEVER BACK DOWN

u-u-u-u-underbar film, se den
så mycket känsla alltså,


I lost myself somewhere along the way,

jahapp, dron från skolan med halv tolv bussen för ja kände mig inge bra, vart inte ett skit gjort på matten men engelskan är väl snart klar, ska bara skriva klart min text. men ja, känner mig hur ofräsh som helst. ont i halsen, kan inte andas, orkar inte stå upp, hostar å nyser hela tiden, alldeles öm runt ögonen. haha värsta allergin mot skola eller något xD men ska försöka krya till imorgon, får se hur det blir. hooooojj allihopa! ja hoppas att ni iallafall har det bättre än vad ja har de.. PUSSSSSSSSSSSSSSSS


världens mest romantiska bilder<3jag vill ha sommar, jag vill sola, jag vill bada...

ge mig sommar förfan:(


exakt så känner jag."what would you do if I died today?" "I'd die tomorrow".

godnatt! är så galet trött så det är inte sant, ska upp nio imorgon å fixa lite saker.


JAG SKA BÖRJA ANVÄNDA KEPS, SÅN DÄR VANLIG Å INT SÅN SOM ALLA ANDRA MODERNA UNGDOMAR HAR -.-

sku ba säga de till världen:) å en snygg text på na!


how to slip like a boss:

but then there's me:


before I die,

Tumblr_lz1qgnwdfa1r29t5yo1_500_large
skulle vara de mest romantiska som finns.


gooooooooooooofredaag

övik igår var hur kul som helst men de fanns de stunder som man önskade inte fanns, såsom att båda att alla tåg var inställda så vart buss istället (y) å att jag tappade bort mobilen (men fann den på h&m, tack polare som typ peppa mig att dra tillbaka för jag va inte så sugen på de) å att min kula till navelpiercingen försvann... men ja, det fanns ju stunder som man önska skulle kunna hållt ett bra tag till. sjukt kul med bad med ida, saga å nilsson. hade väldigt trevligt! lagomt med folk å så, man shoppade också tre snygga trosor samt ett par leggins. men jag är så kunglig så jag visar inget av dom på bild på bloggen. höhö... ja, å idag så blir det inget speciellt. smsade med matte igår om vi sku våldgästa saga men hon sover väl antagligen. men nu så ska jag gå in på tumblr, sen kanske försöka få lite argument gjort å klart. fan va tört, men jag kommer väl må fett bra när den skiten är över. kan väl trösta mig lite med en kladdkaka eller nå.. hoojj!


klart som fan att du delar!

jag läste också att tydligen(?) så är kony död, han dog förra året. jag vet inte om det är sant, tyckte de hellre sku vara en bättre idé om han levde å fick plågas i några tusen år. aja, värd att delas iallafall! watch it dudes!


spääääääännandeeee

hej, har nu kopplat mobilen till teven med hdmi å ska nu kik på KONY 2012 som alla verkar skicka runt och dela med sig överallt på alla sidor! ska bara vänta på att mamma ha fixa nå käk till se, sen se vi på den :)


she turned up the volume on the music and her day got better

kom hem från mormor precis, haft det hur trevligt som helst. är lite trött men de ska man ju vara! äter nu kladdkaka å tittar på americas funniest home videos vilket är ett helt okej tidsfördriv. vi hörs senare! hooj!


just sayin'

å med den här bilden så säger jag hooj, vi hörs senare! ska dar till mormor med mamsen å vet inte iriktigt när vi kommer hem, blir säkert sallad till lunch, Mmmmm...


nu:bara massa gifs!my hero is not a human, but this dog♥

10 November 1923 - 8 March 1935


jag bryr mig inte vad folk tycker om mig längre,

think i'm rude?
image
think i'm ugly?
image
think i'm a idiot?
image
från och med nu så bryr jag mig inte
image


To School For Cool

haha...


tittas på just nu:men-vad-bra-då-vet-vi-moment

I want a romance like Noah and Allie, Satine and Christian, Dylan and Jamie, Jack and Rose, Landon and Jamie, Patrick and Kate, Ronnie and Will, John and Marley, etc.etc.etc.etc.


jag döööööööööööööööööööööörIt was real, wasn't it? You and me. Such a long time ago, we were just a couple of kids. But we really loved each other, didn't we?

precis sett en helt underbar film å va fan ska man göra med livet nu då? jobbigt läge, ja funderar på att se den igen. är sugen på att grina lite :p hade dock vare trevligt med en kompis breve sig, aja! hooj! (känner att jag kommer bomba med quotes nå dar' framöver)


if you're a bird, i'm a bird

känner hur mina kinder är alldeles stela efter alla tårar. ja finner inga ord. se den!


va ba tvungen å täck över ansiktet:pjust nu:

med morsans sällskap...


tre bilder från bussen!

gillar den sista bilden, jag tycker den är mysig :p


sorry for party rocking

image


love and other drugs

hejhopp, dagen har vart kung. den började med att jag missade bussen så mamma skjutsade mig till vindeln å där så träffade jag matte å saga:) vi chillade, var ute några svängar å ba ha de trevligt! sen så for mattepatte hem å då var jag å sagg (varierar lite mellan sagg å saga:p) med enebrö å hans brud emma:) vi satt lite på fc, drog sen på busstation där august å lillsebb va, sen bussen till rödå å till sist till min soffa dä vi kik på nån film:) bara trevligheter! å nu skype med johansson, kan inte bli bättre! hooojj people!


liten bildbomb från dagen i vindeln:)

trevlig dag å fint väder! måste göras om helt klart! kul å träffa brudarna som man inte sett på många, många dagar tillbaka. kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuungligt.


mycket till liv =)

 • nu: chilla med hedlund
 • snart: ta bilen till vindeln
 • sen: va med nina
 • ikväll: nio-bussn hem ti rödå
 • inatt: SKYYYYYYYYYYYYYYPE


raaambamamammbabmambmahaha ;DNO SHIT SHERLOCKtime for sleep

hej på er mina blooooggläsare, håller på att tina lite eftersom vi var ute med pöjkarna å det var ju som inte hawaii väder direkt... men ja, vi ska bara fixa film å sen så blire att somna framför teven i soffan, lite godis å dricka till det å det kan inte bli så mycket bättre! bara en update så bloggen blir lite mer levande, hare gött! hoooojj!!


skype me den här muppen!

bild i repris


PILLOW FIGHTS

between friends:

between BEST friends:

what is airr holy shitlive life to it's fullest

idag så kom ogge å enebrö vi' klockan nio? ja, och vi chilla bara i mitt rum som är så stökigt... aja, sen så sku nicke hem så vi gick ner till affärn å vänta, henke kom sen å vi hade skoj. sen så kom bussen å enebrö hoppa på å ja sa hejdå till de andra småpöjkarna å drog hem till mitt kära rum å nu så ska jag be pappa fixa saltåde till mig. naaaajs


haha vad håller jag på med?

397100_371205672908228_211836872178443_1374346_609601223_n_large406402_371208049574657_211836872178443_1374364_888748137_n_largeTumblr_lu54g5k6yz1r5rgkso1_500_largeTumblr_luwn4tank01qec0wgo4_500_largeTumblr_ltu54dvqyd1r5rgkso1_500_large_179069978_large1193633-8-1326391340936_large
and the most important
Tumblr_ltm1eh4hrq1r5rgkso1_500_large


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus