.

Tumblr_mf4xs1exov1rixxaxo1_500_large


Tja



2013, be good to me

En aningen avundsjuk på alla som ska ut i dimman ikväll, själv så är man fast i rödåsel och har typ ingenting för mig. Ska ringa pontus och fråga om han vill hitta på något efter middagen, för annars så tänkte jag avsluta året med grey's i sängen. VAAADFAAAN, jag har iallafall bestämt som nyårslöfte att jag ska umgås mer med mina vänner, det är illa det här. För nu har jag ärligt talat varit hemma (ja, förutom igår då) i en vecka och jag har aldrig varit så uttråkad. Nytt år, nya möjligheter. För fan! Och ta det lugnt alla partynissar!


Mens

Mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens, mens.


You have eyes my dear, but you cannot see

 
Jag var ascool och ringde gerd idag, har aldrig vågat men idag tog jag modet i mina egna händer och lät det flöda i luften... Deep shit. Hänger hos saga till imorgon då jag tar tiobussen hem till rödåsel. Sedan så kommer hon troligen efteråt med nån av sina föräldrar, eller nån annan till mig så vi ska fira nyår. Skumpa ;) nej men får se hur det blir, kommer nog iallafall bli roligt att fira in det nya året med henne! Och idag så har vi gått ut på en promenad i vindeln, kände att vi var väldigt smidiga och är ju stolt att man inte halkat... Ah, pratat en hel del med saga om lite allt möjligt. Orden bara flyger från munnen, fri som en fågel. Men nu så ska vi omegla eller något, ska se om vi orkar gå ut sen på en liten promis, cya!


ALWAYS

Tumblr_lcmfeyvkmc1qf76m1o1_500_large


Familjen som var hel

Jag önskar mest av allt att lilla ängeln kunde komma tillbaka till familjen. Hon slöt liksom bandet så vi blev en hel och riktig familj. Jag hoppas med hela mitt hjärta att alla katter är snälla med henne i himlen för annars så kommer jag komma och ja, se till så allt står rätt till. Jag hoppas det finns kattgodis i himlen och att du inte känner dig ensam. Det hade vart trevligt om du kom ner och hälsade på oss nån gång emellanåt. Brorsan min saknar dig nått så otroligt. För nu så antar jag att himlen har internet så du kan läsa det här, översätt från kattspråk till människospråk så förstår du nog. Puss på nosen finaste kissen♥


"Why do I keep hitting myself with a hammer? Because it feels so good when I stop"

Just nu så är grey's det bästa som världen har att erbjuda. Jag älskar det så jävla mycket. Det verkar så förbannat roligt och spännande att jobba som dem. Rädda liv, eller försöka åtminstonde. Och jag vet att det bara är en serie, men jag antar att det är rätt så verklighetsbaserande. Citaten därifrån är ju inte heller de sämsta... Men nu så ska jag fortsätta, är på säsong två, avsnitt 5. Det går an, haha.


Hur man överlever en brutal mensvärk

Min första mensvärk så vet inte hur hemsk den är men för mig så är den det, lovar att kvinnor överallt i sverige har säkert tusen gånger värre, men ja. Fyra enkla steg jag tänker följa.
 
√ Alvedon
√ Te
√ Filtar
√ Grey's i sängen


.

Okej, jag har sån jävla mensvärk just nu. Jag brukar aldrig ha det, tror på riktigt det här är första gången. Nu förstår jag vad alla tjejer som brukar ha det går igenom... Smärta yey! Lär ju få min mens ikväll eller nått, jag är alltid såååå lucky! Förövrigt så ringde lappen imorse och vi bestämde att på tisdag så är vi hos henne med några bruds, och imorgon så ska jag ju åka snowboard med saga så anna-sara ska försöka höra med lite av hennes pepz om dom vill fara på buberget också. Det blir asnajs. Men nu så hade jag tänkt att gå in en grotta och aldrig komma tillbaka. Wiie!


Här är min vilda längtan, här är min jävla trasighet

Så jävla snygg man är när jag gäspar... Just sayin'. Nu så skriver jag med saga, gerd och johansson medans jag pratar med anton på skype. Älskar mitt nya headset, det sitter så obeskrivligt bra på mina öron. Bästa köpet.


Tja



You know what happend to me? You

Tja på er, alexandra sov över och igårkväll så var vi i staden och handlade lite smått. Blandannat ett underbart headset till datorn så jag äntligen kan snacka med folk på skype. BÄST! Och sen så köpte jag också ett par dr. denin och ett par billiga skor från h&m som är platta så jag slipper gå med högklack hela tiden. 
Och ja, sen så for vi till stallet och red alex hästar och sedan så stressade vi sönder till blå och köpte lite där och sedan vänta på bussen som kom efter några minuter. Väl hemma hos mig så satt vi vid datorerna och bara hade det mys, somnade runt fyra tror jag och vaknade ett. 
 
Och nu så sitter jag ensam i köket och sa precis hejdå till ett fyrtiominuters långt samtal med jossan om lite allt möjligt, saknar bruden så förbannat. Har bestämt att vi ska träffas i sommar, jag har lovat henne. Höhö, får ju se om jag kan ta mig dit eller om hon kan ta sig hit till vindeln. Men nu så ska jag tvätta naveln, ska sen ringa saga och prata litegrann med snowboardtönten. Ciao!


Min nya pojkvän





Shit I love



"I could stop but It's just that I like games"

Ligger i soffan och kollar på grey's anatomy, säsong ett. Jag har ingen aning vilken säsong jag brukar se på teven men antar att det är långt framåt än vad jag har tidigare sett. Så nu startar jag från början. Fan vilket spännande jobb det skulle va! Kirurg...


What if I told you all this was a big dream?

Enebrö kom på besök medans jag pratade med anton, kände att det kanske inte var det smartaste att gå ut med han till busskuren, fram och tillbaka för jag hostar som ett psyk nu. Fuck... Men ja, nu så hade jag väl bara tänkt att skriva med folk på facebook och sen kanske sova. Har inget bättre för mig. Men nu så måste jag kila för batteriet på datorn och mobilen dör snart. Run bitch, run!


HAPPINESS

Tjenare, igår så mådde jag så himla bra. Omringad med massa underbara släktingar och skrattade hela kvällen. Kalle anka, bra mat, bättre julklappar, bäst sällskap, och nu så sitter jag i teverummet med mamma och eva. Vi tittar på den gode, den fule och den onde. En vilda western film som faktiskt är helt okej, lite sådär halvt galen men men... Ikväll så ska jag bara ta det lugnt. Hostade som ett psyk inatt, fyfan för det.


Julafton 2012



Bara för att Amanda är snygg och jag ser ut som en trasa



Paaaaaaartey



Julafton!!!

BAAM! Sitter vid teven med den här snygga bruden, är också asglad för julklapparna man fick, wiihoo!



I REFUSE TO SINK

Har min underbara moster på besök och imorgon så är det julafton och det kan ju inte bli så mycket bättre än så här. Dock så finns det något att klaga på och det är att när jag pratade med anton på skype så fick jag för mig att borsta tänderna och såklart så ska något snett hända. Jo, jag råkar svälja tandkrämen fel så det slutar med att jag typ gör kräkljud, spottar och hostar som ett psyk. Stackarn som fick höra allt oljud men ja, jag kan ju säga att jag har förbannat ont i halsen men hade tänkt att gå och lägga mig snart. Taggad på morgondagen, yeah buddy!


TAPETEN<333

Bild från weheartit. Fullkomligt älskar tatueringen och väggen lika mycket.


Defenition of beauty

Tumblr_md3c8et4a41rthqodo1_500_large
Den här damen, sara ramirez är så fruktansvärt fin och en så bra skådespelare. Förövrigt så tror jag att man ska ladda hem grey's anatomy säsong så jag har något att göra ikväll, jag kände att jag orkar inte spela lol ikväll. Ska försöka få tag i gerd nån dag och höra om han vill spela med mig :) det var länge sen det!


I'm gonna give you everything

Bara för att. Snart julafton och efteråt så ska jag väl umgås med flera vänner men nu så vill jag mest av allt vara i sävar med mina underbara släktingar. Det kommer bli grymt, I just know it. Gomat och gomänniskor, tagga!


When you feel sad, dance

Y_large


Sliten krigare

Nå så jävulskt skönt att bara vara hemma idag och inte göra något. Glömmer nästan bort hur det känns att bara sitta och inte göra någonting eller alltså, nog gör jag något nu men inget påtvingat precis. Senare så blir att bara kakor med mamma. Fan vad kul!


Jag dog

"You're beautiful the way you are"


Två snyggingar

Damn så snygga. Snooki är så förbannat fin så är det är helt sinnessjukt och pauly är fin han med. Sen så måste jag ju berätta att snooki passar så jävulskt bra i rött hår. Damn!


After all, life go on...

Guuuuuuuud vad jag längtar tills jag kan börja ha min väst utomhus, den bara hänger sådär sorgset på en krok i hallen och bara väntar på att användas :( Painful! Vill att kylan ska försvinna lite sådär lagomt så jag kan överleva med den ute. Längtaaaaar...


IT'S CHRISTMAS TIME!

(Badass tshirt)
 
Tillbaka från de döda..? Tja! Jag känner att jag verkligen är världssämst på att uppdatera bloggen men vi kan ju säga att jag har haft fullt upp. Igår så for jag på stan och gick först med anton och senare så var också mathilda med, senare så drog båda två och jag var med alex och saga. Jag kan ju säga att det blev en hel del shopping igår alltså, jävlar vad jag handlade. Vill inte ens veta hur mycket pengar som rykte där alltså... Men nu så ska jag vara glad över att alla julklappar är klara, känns något skönt. Jag hade också väldigt kul på stan med mina två vänner. Vi såg ju även rust and bone på bio och den var bra alltså, diggar när det är boxning med i filmer. Stort plus. 
Ah, och idag så ska jag bara vara hemma eftersom jag känner mig väldigt sliten, sjuk, trött osv. Orkar fan inte gå ut idag, aldrig att jag skulle göra det så idag blir det att baka och bara gå inomhus med några fula men gosiga kläder. Yey, nåja, det var allt. 


Call me a bitch and I show you one





Decembrrrr....

425717_380603128699500_766046547_n_largeTumblr_lvpp0f51ye1qmfqluo1_500_largeTumblr_mf8xg545vi1qmypsoo1_500_large
(Bilder från weheartit)
 
Hej på er! Nog så kan jag tala om för er att vintern är vacker men så förbannat kall... Idag så vaknade jag lite senare än vanligt men hann iallafall med åttabussen in till vindeln där vi skulle ha innebandyturnering hela dagen. Jag hade tänkt att vara med och spela men som jag alltid brukar göra så ångrade jag mig i sista sekunden men det berodde också på att vi hade slagit ihop några från min klass och en parallellklass och då skulle man köra seriöst. Seriöst? Jag kan då fan inte ens hålla en klubba så jag satt på läktaren med mathilda och andra goa människor. 
 
Senare efter skolan så gick jag och saga och gjorde några ärenden i vindelns få butiker och sedan så hämtade marcus och anton upp oss vid ica. Två underbara, störda människor som jag inte kunnat ana skulle bli så fina vänner som dom är idag. Vi ses sällan men jag kan då säga att jag har ingen tråkig stund med grabbarna... Så vi och saga umgicks med varandra hemma hos pundaren, och sedan så drog vi till fc där jag, anton och saga satt nere vid bänkarna och snackade medan andra pungråttan gick upp till resten av folket. Kände att jag inte orkade gå dit så vi satt kvar. Sedan så tog jag tjugo över fem bussen hem som såklart var tio minuter sen, och jag lovar er att det kändes i benen. Speciellt eftersom marcus hade snömulat mig en kvart tidigare, that bastard! Nåja, nu så har jag inget mer att säga. Jag kan då säga att det känns skönt att ha lov imorgon eftersom skolless är verkligen vad jag är. Wiho, kommer förhoppningsvis bli ett underbart lov!
 


Gillar linnet skarpt

Tumblr_mf7l72afbe1rr1k6go1_1280_large 
(Den 18 december så började jag på bloggen att skriva med stora bokstäver, jag har alltid tyckt det på nått sätt vart jobbigt men nu jävlar ska jag börja med det).
Dagen idag har bara rullat på och imorgon så ska jag och saga hänga med Marcus och Anton efter skolan. Eller ja, efter innebandyturneringen som troligtvis slutar vid tolv, det hoppas jag iallafall. 
Men nu så ska jag försöka göra lite nytta i mitt liv, ska resa på mitt lata arsle och ta fram kläder till imorgon. Förövrigt så har jag även städat mitt rum, score! Det tog typ tre veckor att göra det... Tur man har det i sig!


SHIT COULD BE WORSE

Tumblr_meb7ca6vll1ri097co1_500_large Skarmdumpar26_505c94fde087c33ed97839db_large Tumblr_mf6j1qo7n11r65xbpo1_500_large Tumblr_mf8nkeajag1rz0n0vo1_500_large   Tumblr_m7xjfrxdqk1rymdvjo1_500_large 224534_437791122929244_874142818_n_large
alla bilder: wehearit


Live like Spongebob, laugh out loud all day without any reason and annoy all the mean people with your happiness



There's no food, I'm going home

tjosantrosan, sitter här i sagas rum och diskuterar lite grejs. trevligheter med andra ord. aja, hade inte så mycket mer att säga. haha! bästa inlägget någonsin.... (jag har alltid varit med på samma bild som stinky och äntligen så har det hänt, wiiiho)


December never felt so wrong

nina visade den här för mig idag och det är tamefan en väldigt fin låt. jag vill säga att det är den finaste jul-låten men den sjunger om vintern och inte julafton. nåja, rösten är ju nått som skulle komma från en ängel. lyssna och njut.
 


DIE MONDAY, DIE

jag ser filmen (inlägget nedan) imorgon istället, hann ladda hem den och in på ett usb som sedan åkte in i teven men vad är det då jag ser som visas på mtv? jersey shore vafan och snooki var ju snyggare än vanligt så var tvungen att kolla på det! på riktigt, hon är en milf. 4 real. men pauly d och vinny är inte heller så dumma :] ah, nu så visas det nå skit tråkigt så antar att jag kommer att stänga ner datorn och gå och lägga mig.
det blir väl en helt vanlig måndag, sista riktiga skoldagen. känns ju sådär hyffsat skönt eftersom man är lite less efter alla dryga inlämningar och prov vi har haft. ska bli så skönt att slippa allting, för jag vill verkligen ha lov nu. och julafton. åh, så underbart!


Nu:



Never stop dreaming

jag spenderade gårdagen i vindeln vilket var trevligt, jag var med lite människor där, orkar inte skriva alla för tillfället men kan säga i nått annat inlägg. jag ska gå ut och hjälpa pappa med julbelysningen, yey! nåja, skriver mer senare!


If you are supposed to be someone's boyfriend you have to fucking act like one



Träffade enebrö igår & for ut å svina i rödå med epan hans!

 


Balen 2012

agnes som tog denna bild.
jo men tjenare, pratar med koistinen på skype och kollar igenom balbilderna... väldigt fina bilder på mina kära klasskamrater och mindre fina bilder och då syftar jag såklart på nå facebilder på mig... fyfan så hemskt! nåja, life is life. är man ful så är man ;) nu så ska jag försöka att gå till kylskåpet och ta mig något att äta. pusshej!


I think I'm losing you



Coola_cheyer_97

gick in på facebook imorse på bussen och såg att julia karström hade taggat mig på ett foto, haha vackert säger jag bara. jaja, tänkte bara dela med mig av den här... dubbelhakor gurls var det... sitter nu på folkhög och skriver med chelsey på facebook, hade tänkt att sätta mig med mina andra polare nu och vara lite trevlig. typ. tjoosan!


Laugh with me fucker



Grattis min kära vän!

matilda, du är en så himla fin vän. jag känner att vi har kommit varandra så mycket närmre de senaste månaderna och det är jag så glad för! alla borde ha en vän som dig för du är verkligen underbar (på ditt egna sätt) ♥ jag hoppas du har haft en underbar födelsedag för det förtjänar du! puss på dig! :]
 
 


They hear but they don't listen

jag kan ju tala om att kvällen igår var hur underbar som helst, gud så glad jag är att jag for dit för jag var väldigt glad och mådde bäst även fast jag gjorde bort mig ett x antal gånger... ja ja, kommit hem från en dag från skolan. känner att jag skriver väldigt tråkigt men skulle bara göra en uppdatering. nu så ska jag äta lussebullar! ciao!


YOLO MATILDA





There's only one thing we say to the Death... Not today

troligen är jag snart klar med den här... troligen :O tråkigheter det här...
 


Säg aldrig ja när du menar nej

PIGG BRUD. hej på er! (juste, skulle egentligen fara till nina idag men det blev ändrade planer, hon kunde inte) men ja, jag sov ju som sagt ingenting denna natt men känner men ändå riktigt pigg... förstår inte riktigt hur min kropp fungerar men det är bara bra för då så orkar jag med att plugga no och göra so-inlämningen tills imorgon. sedan så måste jag påpeka att jag har gjort idrottsinlämningen, en so-inlämning och svenska-inlämningen inatt. så. jävla. stolt. sen så har jag gjort bort en franska rest, gud så skönt det känns. imorgon så har jag no-prov och balen på kvällen. ska bli roligt! :) men nu så ska mamma få datorn, känner att jag knycker den hela tiden... ciaaao!


03:43

åh, klockan är sjutton minuter i fyra och jag sitter i teverummet och ska nu börja med att skriva svaren till betygskriterierna till no:n. tur jag är duktig i skolan och gör allting i tid så har får sova en massa sedan... åh, suck! snacka om att man blir lite avundsjuk när jag ser mina underbara katter ligga och sova och här sitter jag ba: jaha, nä, jag ska inte sova, massor av plugg, wiho! men nu så ska jag plugga! yeah.... love life♥♥♥


.

jag älskar den här bilden så förbannat,
 
tre energidrycker (YOLO) och en massa plugg framför sig, helvete vad det här går undan! snart klar med svenskan ju! damn guuuuuurl, sen så blir det även att fara till nina efter skolan men ska såklart hinna träffa mathilda på skolan och ge henne en fet kram. känns hur nice som helst... haha, jag var bara tvungen att blogga. känns som om jag har massor att berätta men inte tid för det. jaja! back to bussiness!


NU JÄVLAR KÖR VI

3129997646_1_2_f0npajpe_large


Jag och mathilda ♥


ignorera pajasen till vänster.


NO EXPECTATIONS, NO DISAPPOINTMENTS

rubriken↑
299966_282844845151372_1683892704_n_largefin bild från the grinch. jag kan då tala om att min helg var varit hur bra som helst, jag kom ju hem i fredags och sov till lördagmorgon och sedan när klockan slog fyra, innan middag vill säga så drog jag, mathilda till anna-sara och var med henne, johanna, kalle och nilsson. först så var det bara vi tjejer som var ute och tolkade med skotern, så mycket skratt alltså. och sen så drog vi in och ville att gerd skulle komma, skickade nå sms till honom och ringde och frågade hans morsa vart han va och hon sa att han var på ug, så jag och mathilda drog på oss jacka, mössa och skor och gick ut på vägen och skulle gå till ug, och då så ringer nilsson och säger att han inte har någon skjuts och har ont i benet men jag och mathilda fortsätta att gå för vi ska hälsa på honom, fast ja. vi kom inte alls så långt, eller innan vi hade gått till tvärålundskorsningen så gav jag upp och sa åt mathilda att vi var tvungna att vända för jag skulle få kissjukan för jag kan ju tala om för er att det var ju inte direkt tio plus ute... så vi vände och eftersom det var en bra bit kvar så liftade vi med två äldre män och en tjej.... YOLO! ah, men fick ju snacka med älskade mathilda ett bra tag ute i mörkret vilket inte var helt fel. aja, vi har iallafall bestämt att vi ska gå till tvärålund i sommar vilket kommer bli askalas, känner redan taggen :o men nu så måste jag börja med mitt plugg för annars så kommer jag jobba på mcdonalds när jag blir stor. hejdå!
 


Nått sånt där

5919162_460s_large


Min katt är bättre än din katt

för tillfället så sitter jag och garvar till "jim carrey bloopers" på yt vilket får mig att tänka på mig lite annat än plugg, för det låter verkligen så otroligt jobbigt just nu. jag tar det på söndag, imorgon istället. söndag lät bättre, lite längre bort än imorgon.... men ja, igår så somnade jag klockan fem typ i soffan och vaknade åtta imorse. det förklarar att jag inte är så van med att gå och lägga mig senare på natten. men ja, hade tänkt att duscha och så nu snart, och senare så drar man till tvärålund med mathilda, troligen någon av mina päron som skjutsar. då så spenderar vi lördagen där, trevligheter!


Saknar dig även fast jag inte vågar säga det högt

idag så har skoldagen gått ovanligt fort, jag vet inte vad det är men alla lektioner bara flyger förbi, helt sinnes ju! och sen när klockan var tre så gick jag och löfstrand ut till bussarna och klev sedan på tvärålundsbussen vilket var ett bra tag sen man gjorde, jag har liksom saknat röran där inne. allt oljud och skrik, haha cp ♥ men nu så är iallafall jag och min kära vän hemma hos henne och vi käkade middag alldeles nyss. och nu så sitter vi uppe på övervåningen och jag skriver det här inlägget (no shit) medans hon gör olika frisyrer på mig, är iallafall kär i den andra som hon gjorde. den var en jättefin håruppsättning, men ska se vad mer hon har att bjuda på med mitt trasiga hår... ja, det var väl allt jag hade att säga! ni får ha en så trevlig torsdagskväll/natt för det ska jag ha! ciao!


Forever is only the beginning

sådär hade jag tänkt att se ut på tisdagen (men dock uppsatt hår), vilket sneekpeak kände jag. men den är inte speciell på framsidan, den är hög upp till halsen, ingen urringning alls utan det är ryggen som är mest öppen som ni antagligen ser på bilden. jag tycker iallafall att klänningen är fin! gillar svarta färgen och till guld, sen så är det planerat att jag troligen far till julia löfstrand imorgon efter skolan och hon ska göra frisyr och sminka mig så det blir någorlunda planerat till att hon fixar den på tisdagen innan balen, snällt av henne att göra det! låter som jag tar det på fullaste allvar men jag vet att det kommer vara kameror i farten och vill gärna se okej ut om det nu är möjligt.
jaja, ska väl försöka fortsätta med svenskan, jag är hemma på fredag då jag dels har plugg och dels ska stanna hemma för mamma tycker jag har varit borta så mycket, men på lördagen så far jag till anna-sara som jag har planerat sen ett tag tillbaka. jag ska vara med anna & co nån annan helg eftersom det inte gick nu på fredagen, eller dom får väl hitta på något utan mig, jag får helt enkelt joina dem någon annan gång...
nu så hade jag tänkt att äta något, borsta tänderna och sedan sätta vax på nedertänderna, har fått sånna hemska sår i käften, haha stackars mig typ!


When you know your pizza’s too hot, but you can’t wait so you bite it anyway:

image


I don't bite unless you're into that sorta thing...

tjosan, idag så har skoldagen vart hur snabb som helst. men nu så ska mamma ha datorn, kortaste inlägget men ni får ha det så bra! pöss


Stay away monday

481521_539367839425262_1468007866_n_large
idag så är det måndag och jag ska väl snart gå och lägga mig hade jag tänkt. stannade hemma idag från skolan för jag tog en tidig buss till stan med mamma och sedan till tandregeleringen där jag fick tandställning på nedertänderna som känns en hel del just nu. svider och spänner, inte alls det trevligaste men jag hade förväntat mig att det skulle kännas så här, men tror nästan det gör värre nu än vad det gjorde första gången. jag ligger nu framför soffan och äter glass ihopp på att det ska försöka kyla ner smärtan, men jag har klarat det en gång så nog kan jag göra det en andra gång, haha! men nu så ska mamma få datorn... pöss!


When you walk in on a couple kissing

image


All I want for christmas is you



Jag har plugg att göra nu och ska gå ifrån datorn nu, ni vet den känslan?

image


Vera saknar sin kusin...

så galet taggad på julafton för då ska man tillbringa hela långa (men känns så kort) dagen med denna underbara tjej och min familj plus hennes då. gomaten, julklappar, kalle anka och sällskapet. jag längtar sååå mycket!


When you see posts on an episode of your favourite show that you haven't seen yet:

image


She's addicted to the song lyrics that spill her heart out of her

 tjenare, fastande framför teven där face off var på. såg nu att himym börjar direkt efteråt, haha damnit! men jag har iallafall börjat med väggen, har en hel del kvar men jag ska verkligen försöka få klart det där skitet så jag kan börja få in tapeter. så less på hur mitt rum ser ut! jag menar, ni ser ju på bilden hur det ser ut... på väg nånstans iallafall...
 


.

30965_532098393468965_1177424055_n_large
det känns så underbart att det är december, snart jul. julkalendern började igår och det är första advent idag. jag vet inte, man blir liksom automatiskt lycklig bland den här tiden på året. gillagillagilla.


So tell me where's the party, I wanna make a mess!

  
 
hahahahahahahahahahaha, enough laughing. helgen har varit hur rolig som helst, på fredag så följde alex med mig hem och vi hade våran challenge så videon kommer ut så fort jag har klippt till den, men hinner inte idag, eller pallar inte. men det blir iallafall så småningom. sen på lördag så var jag och alex på fc där det var marknad och fick träffa en massa fina människor där! najsbajs! och idag så har jag julpyntat och ska nu riva tapet, ska bara ta lite nutella först :] pöss!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus