EPIC FAIL



men fula... ;P haha klippte till det i windows movie maker å va ba tvungen att lägga ut den... mohahaha! balansen finns där.. någonstans..


gäääääsp


fotograf: vera
modell: marlon


jag är redo

jag kände bara att jag var tvungen att lägga in den här låten på bloggen, jag har aldrig igentligen lyssnat på Kapten röd förut men nu så tog jag tiden att lyssna på han å det är jag glad att jag gjorde. emelie visade den här låten för mig (men jag hade lyssnat på du é la go sen tidigare) för han grym som fan å hans musik skön som bara den! har sett att rätt många har skrivit om honom på facebook så ja, han verkar ju populär också för den delen. har bara hunnit lyssna på den här låten å 'du é la go' å det är en då lika bra. texterna är grymma också, haha pusshej! njut av låten nu. å ta ingen skit. det som inte dödar dig gör dig bara starkare. eller hur?

Ju mer dom spottar på mig desto snabbare kommer jag att blomma



snälla bli min igen

äh vafan, katterna sover å är tråkiga som bara den. blir inga bilder, hahaa inte för att jag tror ni har ett så stort carface, men aja. ska dra nu. skepp å hoj!


nu: ut å fotografera

kände att jag vill ha lite tidsfördriv, så därför ska jag byta batterier på kameran, sedan ut å fota katterna:) bilder kommer strax upp på bloggen!


jag kan inte prata med dig när du tittar bort, snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

godmorgon bloggen! vakna rätt så sent, klockan är kvart i två. emelie drar vid tre så då ska jag väl käka något nu å sen kan vi väl göra något i en timme. vi hade igentligen tänkt å träffa enebrö, men eftersom man vakna så sent så hinner man inte. pyttsan! ne men sen ikväll så ska jag nog träna litegrann inför lanet! justjafan, det blir tältning imorgon kom jag på med folket på sandvika! det blir nog askalas :) men nu så ska jag gå å kissa.
heeej med er!


gammal bild, tog den för typ två år sen.


godnatt folket!

hoppas ni har haft en bra kväll, för det har då iallafall jag! imorgon så väntar det nya äventyr.  skepp å hoj!


Unless you want to fuck me, why do you care what I look like?



under the coconut tree... lalala

jag å emelie sitter vid datorn, jag pratar med enebrö å emil (någon från piteå) på skype. hahhaah fan vad kul det är :D asså ååh....


hitta den här bilden, tyckte den hade en plats i bloggen ;-)



bildboooooomb

hejhej, orkar inte säga så mycket utan hade mer tänkt att lägga ut massa bilder från dagen/kvällen. det har varit en mycket rolig dag om ni frågar mig å emelie! vi badade på hundsjön med oscar å gurre. haha på det, sen kom niklas å gurre stack. vi va i busskuren å skrattade å prata om allt igentligen. riktigt kul. nåja, här har ni bilderna!





det blir nog en kunglig natt om det inte kommer en björn å äter upp oss...

Hej! ikväll så blir det att tälta (tror jag??) haha, vet inte om det bara är jag å emelie som ska tälta, för ogge sa att han inte skulle tälta, å gurre skulle typ inte heller de? men jag förstod inte så mycket av vad dom sa, men ah. jag får ju höra med dom! men det blir nog en bra kväll hoppas jag! bada, grilla låter inte helt fel om ni frågar mig. aja, ha de bäst ikväll alla bloggläsare! förresten, kommer att ta massa bilder ikväll. så det kommer en fet bildbomb imorgon... puss


fräsha bilder



eftersom jag har som fått igång kameran som jag inte har använt på ett tag så kommer det att komma rätt så många bildbomber på bloggen!


bussssssssiga jag:]

hej veriiiiiiis! nu busar jag lite granna:]
jag gillar att busa med dig mig lilla grooooda:]! puss/ emelie


AND IT FEELT SO GOOOOD, FEELT SO GOOOD

  • nu: gå ut med emelie
  • snart: äta något
  • senare: träffa oscar å gustav
  • ikväll: bada
  • inatt: tälta/bada/inte sova


film på vadå, fem sekunder?


Original Video - More videos at TinyPic

aja, lägger ut den ändå :) fett värt :)


trötta cheyer



bildbomb litegranna

tjo, igår så var vi ju å badade! det var jätte trevligt att träffa alla människor, många av oss badade medans några höll sig på land. här är några bilder som emelie tog igår!




fanns säkert fler bilder men ville inte lägga ut dom av personliga skäl.. heheh, nej men fet creed till emelie som sparade den här dagen genom alla bilder! visst är dom fina? =)


vi ska dansa i neon

hej alla bloggläsare som finner den bloggen de minsta intressant! :D just nu så sitter jag här å gillar nakna män (NOT) bara agnes å julia fattar haha! nej men emelie kommer klockan fyra så jag längtar väldigt mycket! vi ska bada ikväll, det kommer bli askalas! men nu orkar jag inte blogga mer, ska kissa. hejdå!



jag å agnes, vi är jätte coola.


agnes is in thaaa house!

hallådär;) agnes här!
ska skriva lite snabbt nu för vi ska ut, är me julia å vera iaf;p
vi har nyss bakat kladdkaka å ätit upp hela(a' hahaha

vera är en sprallig ung kvinna, som söker en finfin bonde.
ålder runt 50-65 år (hon gillar äldre män, raawrrrrrrr)
sen så gillar hon långa promenader i koskit å skoj på hökullen.
så skynda er och ring, linjerna lär bli fulla. så skynda å ta chansen me denna underbara kviga!
ring 09063366 för mer info, lr dejting.. hon kräver att bonden ska vara hårig och ha fult me öl i kylen.

hejdå / agnes


agnes är cool

update: ska ut med agneta å julia nu. vi ska ut på promenad! det blir nog superkul, puss!


oh you touch my lalalala

ska bada nu, skepp å hoj


haha funny or die



relationsships sucks

min åsikt om det. men ABSOLUT! det finns kärlek, å det är inte så att jag går runt å hatar på alla som är tillsammans med någon, verkligen inte! inga känslor, det ska va tomt. tycker bara personligen det suger, det är lite svårt att förklara varför, aja. carebox ;P



från we♥it. love is never ugly, jag håller mig ba utanför den där punkten lixxxxxom.


sant där



oops we did it, we did it again

hejhopp! dagen har varit trevlig, å för att inte nämna vädret! har ju nästans stekts sönder... jag å mamma tog bilen till vindeln, där träffade vi min moster helena. vi var på kvarnen å kollade på tavlor å sånt. sen så åt vi lite fika, sedan till en antik & loppis i tvärålund, eller ja, lite utanför där. mamma å helena är bra vän med eva som jobbar där, så de träffades å sånt. det var trevligt! så nu är man hemma å väntar på käk!! hungrig som bara den, hoppas på bad ikväll! om du ser de här, kan/vill så hånka på! det är asskööönt med svalkande bad, hejs


don't worry, be happy

nu så snart som jag å evelina har snackat klart på msn så ska jag sova, hade tänkt sätta alarm klockan tio så jag kliver upp då och hittar på något kul, å förhoppningsvis så är jag trött så snart det är kväll. och på så sätt så har jag vänt tillbaka dygnet, jag är einstein. haha pusshej alla bloggläsare!♥


tack gode gud

ja, ja, ja, ja, JAAA! jag bad till gud att det skulle funka (för jag har försökt femhundra gången innan med alla möjliga länkar men det har aldrig gått för det stått 'måste uppdateras' å det betyder alltså att man måste ha 2011 å den har jag alltid hatat! åh äntligen!! äntligen funkade de att ladda hem msn version 2009. överlycklig chey!!



Depression is not a sign of weakness, it's a sign that you have been trying to be strong for too long.

hade en kommenterar för kanske en månad sen då jag la ut texten people cry, not because they're weak. It's because they have been strong for too long. märkligt att jag såg kommentaren nu. men den var bra! kommentaren är alltså rubriken för de här inlägget om ni inte förstod det! "Society's Victim" :)


hur funktionshindrad är du?



jaha, hör å häpna! haha, jag kanske trots allt är lite funktionshindrad? kuuuuuuuul.... nej men gör testet själv, å kommentera vad du fick! det vore ju kul :) klicka på själva bilden för att komma till testet.


I want you, I need you


asså förlåt om jag bombar min blogg med såna här bilder, men han är så himla fin. hans röst är så jävla fin. killar ska vara fina. som han. särskilt han. ps. saga, hoppas du inte blir sur nu, men han är min.


grillning å bad med grymt folk!

tjo, agnes ringde mig vid sju å frågade om jag hänger med å badar med hon, julia, pontus å oscar. vi alla möts på affären å det slutar med att julia åker med agnes, oscar på sin sak, å jag åker med pontus på hans fyrhjuling också va hans lillebror med, han är jätte söt haha:] men tillbaka till storyn, de vart lite problem på vägen men de löstes snabbt å snart så är vi på hundsjön, hittar ved å startar en skön brasa. sen blir det att bada, å jag lovar er! det var så galet varmt, så otroligt skönt. nästan så man vill tillbaka.. på nått konstigt vis är det alltid varmt på kvällen. ah men vi tjejer badade medan killarna höll sig på land dom korvarna! hahah, men det har varit en grym kväll. tack för ikväll allihopa! :)♥


I need some help, some inspiration.



let's dance in the hood, shake that ass hollywood

såg det sista avsnittet skins, jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att dom gör en säsong två. jag ligger iallafall i min nybäddade säng å dunkar hollywood undead- no 5. underbar låt å band! den väcker så många minnen, men hade inte så mycket mer att säga. njut av låten!♥



I think that all the silence is worse than all the violence

godmorgon! känner att jag vaknar rätt så sent varje dag nu, måste bli en ändring på det. sover ju bort halva dagen, det är inte okej. aja, ska se skins nu, höres


I love you so much that it scares me



ser på skins, det ligger på det sista avsnittet. chris är sötast som vanligt, sedan kan jag somna gott. hare bäst folket! puss!


we will never sleep, cause sleep is for the weak

nu blir det gymmet med agnes, julia å såklart matilda! wish me luck, mamma ska att jag inte ska gå några större tyngder... mohaha! hörs!


ge mig en öl så ska du se jag vaknar till

nu snart ska man börja cykla med julia hundsjön å där träffar vi matilda å agnes å vi ska bada!! det lät inte helt fel va? ;) hoppas det är varmt... å inga fiskar.... hatar fiskar..


you make me smile, please stay for a while

heejhopp! idag så kommer det inte hända något viktigt vad jag vet. ska bara fortsätta att titta på skins us, har sett till femte avsnittet. ska bara smyga mig in till brorsans rum å tanka hem resten av dom, vet inte hur många det finns... men det är säkert femton? aja, ska dra. puss å hej leverpastej!


baby don't stop now

nä men nu ska jag nog ta å sussa lull lull framför teven! hare!


underbart mysig video, rekommenderas till alla!



men allvarligt. se den. du kommer ha en sådan underbar känsla efteråt, sån glädjekick! tro mig. jag såg den, å jag ångrar inte en enda sekund!


I just can't sleep tonight, knowing that things ain't right

nu är avsnitten skins us klara! så jag tror ingen kan gissa vad jag ska se inatt? hehe, men har borstat tänderna så jag kan ju fetglömma att jag ska käka något gott till det... men aja! hoppas ni alla drömmer söta drömmar inatt! kyss


hon har drömkroppen


en bild säger mer än tusen ord, vackrare kvinna finns inte... christina aguilera... she's got it!


drugs? na, i prefer get high on life


(skins, hunnit sett två avsnitt, å jag är kär.)


ingen kunde ana

jag antar att ingen har missat det som har hänt i norge... jag tycker det är så hemskt å sorligt det som har hänt i norge. jag förstår verkligen inte hur man kan ta så många liv, så otroligt tragiskt. jag har redan tänt ljus för de som miste livet, å ikväll gör jag likadant. jag hoppas att mannen får ett jävla straff! så hemskt!! mår så dåligt över de liv som förlorats å alla som förlorat deras nära å kära. helt ofattbart...




nanananan, hoppas det blir bra

ska bleka mitt underhår nu, hörs när det är klart! :)


Searching for the right.



if you ever hurt them, I fucking kill you

det är en otroligt sorlig reklam på teven, WSPA. djur behandlas som skit uppriktigt sagt, som verktyg... jag ska ta mig fan bli en sån som tar hand om djur när jag blir stor. vet inte riktigt hur jag menar med ta hand om djur, men det är vad jag brinner för, jag kan bli jävligt förbannad när det kommer till sånt! ett djur är för fan en levande varelse, som har känslor. (ursäkta mitt språk, ba sur) jag skulle kunna slå ihjäl en djurplågare, lätt. dom förtjänar det;p men när jag blir stor så ska jag rädda djur, just watch me!


everything was perfect until you decided I wasn't

godmorgon bloggen! dom tre senaste dagarna så har jag sovit till tre, till en viss del känns det skönt då jag somnade fyra på natten varje gång. men får ångest över att jag sover bort halva dagen. =( men ikväll så ska jag nog se på skins avsnitten om dom är klara å försöka att somna hyffsat sent! nu ska jag gå å ta ett glas mjölk, puss å kram!


lick it


är det normalt att jag blev lite till mig när jag såg den här gifn?... rawr


inget bra händer efter 02:00?

har inte märkt av något, för det sägs ju att 'Öööh, efter klockan två på natten så händer det bara dåliga saker, blablabla'. så vi får väl se! haha, om det kommer en spindel å klättrar på mitt ansikte när jag sover... well, i'm gonna be super pissed! hade inte så mycket mer att säga, kände bara att jag ville uppdatera... hah värt...


sexy boy


stanley är söt ofc, men chris... åååååh chris.... jag vill ha han... här å nu............ skins♥


ursäkta mig som frågar men när rymde du från zoo?

hej folket! nu så hade jag tänkt att se en film med mamma, tror det blir någon komedi! ska kolla igenom hela våran dvd-filmssamling å man får ju hoppas att man hittar något kul! puss å kram!


happiness; only real when shared

for till vännäs idag med mor å far. dom simmade typ tjugo längder, rätt drygt. medans jag lyssna på musik i hörlurarna å synka till en musikvideo. sedan när dom var klara, kanske efter en timme så drog vi till stinsen å där köpte jag två blekningar! felicia, om du ser det här! finns det någon chans att det funkar imorgon, alltså nu på måndag, tisdag, onsdag eller torsdag? för på fredag så är upptagen å sen så vet jag inte om jag far till stockholm veckan efter den här, eller om de blir lan. aja, det blir askalas! ska käka mat nu, hungrig... hörs!



billigt också, bara femtio kronor var. snart är man troligen blond... snart...


töntigt

sluta va dryg vera, sluta. hur svårt?


why do you do this easily?

vackraste låten på länge, ta fyra minuter från ditt liv och lyssna på den, särskilt på texten. den är underbar.



fem sanningar om mig

  • jag älskar när folk säger mitt namn, det kan vara varsomhelst, iloveit.
  • ljudet av åska å regn gör mig lugn. det är mysigt.
  • jag har oftast inget tålamod. bra där.
  • jag kan aldrig sitta still så sitter alltid å skakar med benet.
  • jag vill göra något. det här va töört.
btw, 500 inlägget!!


a whole new world

jag ska lira cs nu så fort som åskan är över, vet att ni är avis ;) puss!


vila i frid amy winehouse


Your in a better place now. clean, drug and alcohol free. hoppas du har det bättre i himlen. ps. jag älska din låt rehab. å du slapp iallafall att fara till rehab... hare!


Gentleman #17



kom igen vera, haha



jag ska fan käka jävel till veckan, hatar att jag tappar hoppet å skiter i det. lol, man tänker väl: inte är det så svårt att gå upp i vikt, det är väl bara å äta? men jag tycker inte det är så lätt.. försök vera, försök. jag menar, kolla bara bilden under! galet fin kropp, sån där kropp skulle man ha... de är bara å käka! enkelt?


inte dålig kropp, verkligen inte. bilden är från we♥it.


by the end of the night, you just might have my heart

godmorgon alla! det är inte ovanligt att jag vaknar av oljud som kommer ifrån köket, eftersom väggen mellan är så tunn så hör jag varenda ljud... det är rätt plågsamt. men jag antar att det kanske var dags att vakna nu! jag å saga somnade inatt runt halv fyra, fyra. det bara slocknade hah. men nu så hade vi tänkt att äta lite frukost, sen gå ut på en morgonpromenad. jag älskare! vi hörs. adjö!


jake gyllenhaal, fin å sexi som vanligt.


normalt?

*en fluga susar förbi fram å tillbaka*
vera: men what the fuck do you want from me motherfucker?
saga: va?
vera: nä jag pratade med flugan :)


hej alla korvar och utomjordingar

hej alla korvar, utomjordingar och annat som finns där ute i världen, jag tänkte göra ett vackert gästboksinlägg här på lillveras blogg<3 heheheheh...
som alla säkert redan vet är jag fett random och då behöver ni ju inte ha så höga förväntningar på det hela, hihih
bring me the horizon är bäst btw, heh de kom från typ ingenstans♥
jag och vera sitter på veras säng och chillar, inatt ska vi nog dra ut på ngn promenad och försöka att inte träffa på nå skumt folk som kör förbi i bilar och vill ha knark, heh..fett läskigt.
men ja...de brukar inte vara jag som skämmer ut mig, hehehhe vera är bra på sånt ibland,(rumpan upp i vädret) hahahh jag tror att hon är bäst på kurragömma om hon är lika bra på det som att gömma sig för killar i bilar:D *hoooost*
men jag gillar den flickan endå, hon är awesome:D:D:D:D<3<3<3
de var tänkt att vi skulle fara till jojje men han ba dissa oss typ så de är därför vi sitter och har så kul här, hihih
men de är chill, för vi har godis, och de är gott ibland, glad nu vera?
fast mjölk är fortfarande äckligt, heh (och de tror jag att de flesta hlr med om, förutom vera) lr inte...:(
btw så är korvar inte goda, heheh
men som sagt, lr snart iaf så ha de gött
joooooooooooommmmmeeeeeeennnnnnnnnn hhhhhheeeeeeeeejjjjjjjjjjj lllleeeeeeeeevvvvvvveeeeeeerrrrrrrppppppppppaaaaaaaaaaassssssssssstttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj♥
/saga, för er som inre redan har listat ut de, hihihih (Och som vera sa vårda språket efter att hon sagt typ nått i stil med "fucking jävla mygg mother fucker") hahaahh fan va kul<3

hehehhe, www.tafveliiiiiiiiin.devote.se


what the hell are you doing?

Hej alla sexiga bitchar! :D det blir ändrade planer ikväll, jag å saga ska vara hemma hos mig å hon ska sova här. vi ska lana å sen blir det väl någon nattpromenad, det är alltid skönt tycker jag. vi har det nog roligare bara hon å jag! hade inte så mycket mer att säga, taggar att lana med mina homies snart! haha hejs! (bildlöst inlägg.... kuuuuuuuuuuul)


fredag mitt på dagen

godmorgon! vaknade precis och sitter nu vid dags dator och håller på att ladda hem resident evil den första och tredje. dom är underbara hela bunten! ska nu ta å kila till köket och äta lite frukost. vi hörs!


nattinlägg

det är inge bra på teve och min brorsa har lagt sig så kan inte få in film på mitt usb. det här är plågsamt... ba en massa reklam :( inte det roligaste, och inte många är vaken heller... great!


Hallelujah

  • nu: jersey shore.
  • snart: äta något.
  • sen: se film.
  • inatt: smsa?


Snooki


smoosh-snooki. hon är så himla fin, jag ska lätt göra en poff i håret (som hon har i håret på bilden) när jag är blond och det ser bra ut. åh vad fin hon är, man dör ju litegrann... och hon är ju hur rolig och omtänksam, det som man får se från jersey shore.


on the first page of our story, the future seemed so bright

update: nu har man precis kollat på resident evil 2. den var lika bra som vanligt, gilla också att medans jag ser den så kommer dag från ingenstans och jag hoppade till haha! aja, trean är inte klar än (den första funkade inte) så börja på andra. så nu är det skit reklam på teven, jersey shore reunion har precis börjat. är det bara jag som blir så besviken för att dom kör igång programmet i tio minuter, sen är det reklam. -.- inget att gilla! vi hörs snart!


this is how we do it

vet ni vad! ikväll ska jag göra maränger och käka smeten! jag är så nyttig jag :] men allvarligt, vad säger ni om det? visst lät det otroligt gott? det läskas i munnen på mig... maränger och mjölk... en dröm som går i uppfyllelse! ska gå till min brorsa nu och höra hur det går med filmerna. så changed plans baby, inget godis eller dricka utan gomjölkn och hemmagjord marängsmet... sug på den ni!


Resident evil maraton


precis som rubriken lyder, ikväll blir det maraton! det var ett bra tag sen man såg r.e så nu är det på tiden, å snart ska man dra ner till affären och köpa lite tilltugg ehehe!


jo men tjenare!

hej allihopa, eftersom det inte händer så mycket i mitt liv, faktiskt ingenting så tänkte jag berätta vad jag ska göra idag. ni ba: noooo. okej men då kör vi. jag börjar få dåligt med pengar, men det hindrar nog mig inte att pallra ner till storaffärn och få mig lite drickn å godisn. så ikväll blir det nog film, troligen resident evil maraton. det lät inte helt fel va? men jag hoppas att ni alla får en underbarkväll med fredagsmys av alla slag! haha, puss å kram!


Throughout my life, I have always been afraid of losing the people I love, but then, sometimes I wonder, is there anyone out there afraid of losing me?

Hej igen, känns som om jag gör för många inlägg på samma dag. men det här blir det sista troligen. tvättade håret precis och väntar på att det ska torka, det luktar rätt så gott silver schampoo om ni inte visste! imorgon så vet jag inte riktigt vad som händer, har för mig att emelie kanske ska komma men är inte fullt säker. det kanske var nästa vecka? känner att jag behöver ett minneskort att he in i skalln så jag kanske minns något? haha åh, börjar redan bli senil... inte bra... sista inlägget för den här dagen. det har vart en kanon dag, var med saga och shoppade två par trosor och ett par jeans. puss å kram på er!


We could have had it all


lite av shoppingen sundsvall/idag. köpte också ett par jeans, en ring, halsband, jiergjrheui, och ett par sockar för att vara korrekt! haha! men nu ska jag gå och tvätta håret med silverschampoo bitches, hejdå!♥


Ta vara på det du har, för du vet aldrig när du förlorar det.

tar fyra bussen in till stan och är där en timme med saga, sen buss hem. ska bara köpa silverschampoo tror jag, vet inte om jag ska köpa dom där rut m. fler jeansen. kanske inte nu, har inte mycket pengar att spela på. men aja, vi hörs! puss å hej!


Den man förlorar, vinner nån annan.

Okej, nu så är det så här att jag ska lägga ut alla saker och kläder jag handlade i sundsvall men just nu är jag hos saga så det blir när jag kommer hem. troligen imorgon. och felicia! du får hjälpa mig med blekningen!;) du är ju som kung på det, men ska dra nu. posshej mina bloggläsare!


snygga ben..... not.....


Nobody's perfect.. lalalalalala



OH HELL YES


vet att det är jämnt, det behöver ni inte påpeka... men om shoppingen. vi säger så här, om jag får tre kommentarer i det här inlägget så tar jag en bild och lägger ut på allt jag handlade i sundsvall... om inte så håller jag de för mig själv. haha! kanske använda lite silverschampoo hmmm?


Måndag den 18 juli

HEjhopp allihopa! just nu sitter jag vid soffan och mamma har precis penslat i mitt hår, det ska bli slingor. det är väl bara att hoppas att det blir bra, men det blir de nog! aja ska dra! pusshej


DEN SKA BLI MIN... MOHAHAHA


(har dock inte hunnit beställa, men har bara ögonenför den. kärlek vid första ögonkastet? hellyeah)


Why do you do this to me, why do you do this so easily?

Helgen i sundsvall med mamma, min moster och min underbara kusin amanda har varit super kul i stort sett! Vi har shoppat rätt så mycket och ja, haft det skönt och lugnt. imorgon hade jag tänkt att lägga ut massa bilder på allt jag köpt, som alla andra brukar göra typ ;P haha! men har inte tid att blogga nu, puss å kram!


I'm the baddest of them all

Igentligen känner jag inte för att blogga, men ba för att jag är så snäll så gör jag ett sista inlägg för den här veckan! ska ju in med fyra bussen till stan och sen till sundsvall med min moster,mamma och kusin amanda. det kommer bli askalas! ska handlas kläder, funderat på nå silvriga örhängen och ett halsband. ni ba: öh?men jag tycker det låter jätte snyggt haha! hoppas ni alla kommer få en underbar helg för de kommer jag iallafall! puss på er ;)


Oh hellyeah!




I gotta feeling that tonight's gonna be a good night

Hej! kom hem från holmsund för några timmar sen! det har varit en grym vecka och måste absolut göras om, eller hur? varit med nina och alle nästan varje dag, inte helt fel :) har precis nu duschat och gjort sig iordning för att ta elva-bussen in till vindeln och träffa fanny. det blir nog superkul! vi ska väl sitta ute i vindeln och bara prata om allt och inget, can't wait. hoppas ni alla har haft en superbra vecka för det har då jag haft! puss


Gentleman #16



Gentleman #15



Gentleman #14



Gentleman #13



Gentleman #12



haha<3


kolla när jag gör en svan av en tjugolapp!!:]


Bjuder på de här bilderna.. hahaha....


haha, visst ska man bjuda på sig själv lite i bloggen? dom här printscreens från fannys videoinlägg kemi lektion är rätt så gamla, fan vad ful jag är btw.


Tjenis penis


helt klart värd att kolla på... haha underbara å älskada av alla? höhö, saknar dig fanny. var ett tag sen man sågs tyck man ju! vi är speciella du och jag...


BYEBYE RÖDÅ!

Imorgon blir det att fara till holmsund och träffa nina, vi ska vara på hennes stuga. så uppdatering kommer att ta ett tag, vet inte om jag känner för att blogga när vädret är kanon där ute... puss!


Vännäsdagarna? äsch...

Hej på er, vännäsdagarna idag har varit sådär. sällskapet har varit hur bra som helst. niklas nilsson, agnes och julia har varit kul att vara med. åkte två karuseller, rätt besviken för det var inte många bra karuseller (bara två) och ja... det var rätt dött tycker jag även fast det gick lite folk där... men sockervadden var god och jag vann ju (som förväntat) ingenting på dom där man ska ta en krok och försöka fånga ett gosedjur... men ja... det har varit riktigt kul idag förutom själva tivolit. har skrikit liiiiiiitegrann i niklas öra idag, men vadå? man ska ju skrika, eller hur? det är ju så kul! hehe ;) också såg jag en fin pojke.... kram, hejdå


Gentleman #11



I miss that time,

Vädret har varit hur fint som helst de senaste dagarna så det är inte sant. hade verkligen inte trott att det kunde ens vara så här varmt! hade glömt bort att sveriges sol ens kunde lysa så starkt som den gör. idag är det torsdag om jag inte är helt vilse och klockan är halv sju. jag funderar och tänker. och när jag väl gör det så kan de hålla på i timmar. jag saknar förut, jag saknar då. jag hatar att bli gammal, eller åtminstonde bli äldre. jag saknar helt allvarligt när jag gick i fyran, femman och det enda man gjorde efter skolan var att fara på affären och köpa en liters dricka eller en stor godispåse mitt i veckan och det enda man tänkte på var att inte äta upp allting på en gång. jag saknar när man precis hade lärt sig att cykla utan händer också gled man omkring på byn och kände sig så tuff. jag saknar då jag såg evil dead för första gången med nina och det var den läskigaste filmen jag någonsin sett. men jag sa förståss inget, fast jag hade täcket ovanför mina ögon och låtsades se fastän jag inte såg någonting. jag saknar då ens största problem var om man skulle fara hem till sig eller sin kompis. eller om man skulle spela brännboll eller fotboll... jag saknar då en kompis från vindeln skulle komma till rödåsel också var man jätte nervös. jag saknar då man lekte kurragömma i någon affär. jag saknar då man lekte med ballonger och dom fick inte nudda golvet. jag saknar då man klättrade i träd fast man var höjdrädd eller när man skulle hoppa från gungan och man flög jätte långt. jag saknar dom där små bråken man hade som igentligen var helt onödiga. jag saknar skoldanserna och man gjorde allt för att vinna discho-tävlingarna fastän det inte alltid gick så bra. jag saknar när någon fyllde år så var det ett födelsedagskalas med tårta, lekar och massa annat kul. jag saknar då man hade sin 'mötesplats' vid affären. jag saknar tiderna så man spelade med kortleken 'sanning eller konsekvens' och när man fick kortet 'låt alla i gruppen ta en sked och fyll den med vad som helst och så måste deltagaren äta det'. jag saknar då man doppade piggelin-glassen i vatten för den skulle bli godare. jag saknar då man gjorde något fel och man trodde att världen skulle gå under. jag saknar då man trodde det var en gubbe i pappas jobbar-rum fast det bara var en stor påse som såg ut som det. jag saknar gångerna man bakade också vart det åt helvete. jag saknar då man sprang och knackade på någons dörr och hjärtat bultade som aldrig förr. jag saknar då man kunde springa snabbare än en kille och fick sån jävla creeds för det. jag saknar då man var med en kompis också fick var och en gå in på apberget också skrev man saker till varandra om medan man skickade ett meddelande till sin kompis bredvid sig fast på apberget så sa man: 'titta bort!' jag saknar då man brukade köpa glass som solero eller igloo coca cola. jag saknar då man råkade gå till någon till någon annan och kalla den för mamma,eller pappa. jag saknar då man köpte en liten glass-förpackning och smälte den till en milkshake och drack sedan upp den. jag saknar då man for till skolan på kvällen bara för att gunga. jag saknar mina gamla vänner, dom man inte träffar något mer menar jag. jag saknar hur tight man var förut med dem. jag hatar hur allt förändras med tiden, jag hatar hur folk glider isär och nu så tittar man knappt på varandra, jag hatar det. är det mitt fel? det kanske är det.


I would like to hit you


är nådigt sugen på att köpa dessa och sen ta min brorsas stora säck-sak och ba slå allt jag har i den. haha, det gör mig typ lugn...


Sammanfattat dagen

Okej, jag vaknade vid elva att mamma sa att vädret var kanon så jag flög från soffan (sover ofta där eftersom min säng är en mess...) och jag ligger och solar ett tag, äter två mackor. klockan går och jag hamnar plötsligt i soffan igen med ett stort paket bigpack glass med smak choklad. inte helt fel näää. och ikväll får jag väl bara vänta och se vad som händer, kanske blir att ta en promenad eller något. det känns om om jag behöver det, älskar att gå ute, speciellt på natten. det är mysigt... puss



I wonder what goes through your mind when you hear my name


den där ska köpas och snart är den min... kan inte vänta! visst, en puch eller hur det nu stavas är riktigt snygga men vafan, en vespa är väll inte så dåligt... eller? nåja, kommer bli åsm! wiiihooo! då kommer jag glida runt i den där... dock nästa sommar men ändå ;) ba tuta å kör!


Gentleman #10



Mm

vart sugen på att slåss, är någon på?


TEXT ME BACK MOTHERFUCKER

Hejhopp alla där som läser min blogg! btw, är det bara jag som hatar rubriker på inlägg? har sån dålig fantasi...haha. men idag så vaknade jag och la mig direkt i solstolen medans solen stekte på mig, också kom en broms och bet mig på knäet. jävla schysst =( har inte gjort något igentligen idag. mitt liv sugeeeeeeeer. ibland iallafall. känns som om sommarlovet bara öser förbi och jag hinner knappt med... men nu ska jag inte tråka ut er mer! ha en bra kväll!


(google)


Gentleman #9



Never underestimate the power of your actions



Now you know



Get a hold of yourself


funny, broken, lovely... kanske stämmer det folket? de brukar ju säga att jag är rätt så rolig, och broken vet jag inte riktigt vad det betyder men det stämmer nog.. men lovely?


Brb, verkligheten

Vill någon gå nattpromenad med mig? inatt? någon?


ⒻⒺⓈⓉ ⒽⓄⓈ ⓂⒶⓃⒼⒺ

haha inget liv...


Vi hade iallafall tur med vädret


-har jag blivit lite brun kanske?;P helt insane, har aldrig någonsin varit så här brun förutom när jag var utomlands men det gills ju inte. tänk, av sverige solen så kan man bli så här brun. galeet...


كانت ليلة رائعة ، رائعة الفتيات والرجال لطيف هاها

Hej, hade en underbar dröm idag... haha... ska inte nämna den, men den var mysig. haha. ah, somnade vid halv åtta till fyra. rätt så skönt! men ja, vi satt uppe hela natten och pratade runt elden, åkte båt, några satt i tältet och gjorde massa ljud av sig haha! men det var askalas, det var jag, saga, julia, agnes, gerd och william. måste absolut göras om!:)


Gentleman #8



Yep



Gentleman #7



Måndag den 4 Juli 2011

Idag blir det tälta med lite folk, det blir nog kul får vi hoppas. ingen sol som lyser idag... men det funkar! hahha, vill bada... har saknat det! puss


I hope my neighbours like this song too


den här låten får mig på sånt fruktansvärt bra humör, helt underbar helt enkelt!


Love and other drugs





These 10 men would be welcome in my bed any day

  • Jake Gyllenhaal
  • Joseph Gordon-Lewitt
  • Johnny Depp
  • Aaron Johnson
  • Heath Ledger
  • Chad Michael Murray
  • Ryan Higa
  • Charlie McDonnell
  • Ashton Kutcher
  • Paul Walker


Tisdag-onsdag-torsdag-fredag

Okej, ska berätta om min vecka i byske med emelie, det började med att vi åkte buss in till umeå och sen till skellefteå. internet funka inte på bussen så vi vart ju rätt så besvikna, det skulle ju tydligen funka... :( men ah! sen så när vi klev av bussen så hämtade hennes pappa upp oss och vi for dit och emelie visade mig runt och så där. nästa dag så drog vi till skellefteå city med fanny på storstads och åkte karuseller (vi började må illa) haha, och vi shoppa litegrann. nästa dag så for vi in med hennes kusin och vi gick mest runt tror jag. vi åt glass, fick sista av emelies mjukglass... gott kjl! och vi hyrde filmer (i rymden finns inga känslor och love & other drugs och hade allmänt kul! sen sista dagen så for vi och badade på byskebadet tror jag de kallas, där var vi med sandra, det var ju kul! vädret har ju varit sinnes alla dagar! u-u-u-underbart alltså!

sååå.... hoppas att alla har antecknat det här nu :D annars kommer jag bli superpissed!... hehe....


Gentleman #6



Gentleman #5



I might talk about killing people, but that doesn't mean I do it.



You're the cutest thing that I ever have seen

  • Jag funderar och tänker hela tiden, non stop. ibland tänker jag för mycket och då blir det lite jobbigt.
  • Hanterar allting med ett flin,skratt. spelar ingen roll om någon har tappat mobilen i sjön eller om någon har dött. det är fan inte okej.
  • En gång när jag inte fick äta godis för vi skulle spara till kvällen så började jag gråta. svär på gud, jag var förstörd...
  • Jag är en bra vän, tror bara inte alla ser det.
  • Jag kommer ihåg allting, och i mina öron så är det inga skämt:) ofta när folk skämtar om mig och kallar mig något så tar jag illa upp. okej? liksom: tack, fan vad bra det kändes att höra det där, shit vad bra jag kommer sova inatt...
  • Jag gör ofta det folk säger jag ska göra och det är nog kanske inte alltid så bra?
  • Jag vill bli veterinär när jag blir stor. Att hjälpa och rädda djur skulle vara så otroligt, och eftersom jag har sån stor kärlek till djur skulle jobbet passa superbra.
  • Mina katter är mitt liv, dom är luften jag andas. Om något skulle hända dom... asså jag vet fan inte vad jag skulle göra.
  • Jag älskar att dansa, haha no shit?!


Den 1 Juli 2011, fredag

Hej internet, veckan har varit grym. puss



Gentleman #4



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus