Everything's alright since you came along



Helt underbar låt!

 


Kommit en bit ju!

 
Detta collage ska upp ovanför min säng så fort den blir klar... vet dock inte hur mycket mer bilder det ska vara! Tror det blir några tjugo till iallafall, och nog börjar det ju faktiskt likna något ;)  


GE MIG SOMMAR

Tjosan, klockan var nyss tjugo över två och nu är den tjugo över tre på grund av sommartid, längtar nått så förbannat till solen och gräset! Sen annars så har jag haft en väldigt trevlig dag med nilsson och julia, och även pratat med gerd och matte på skype (dock inte samtidigt). Sen nu så skriver jag med august och lite smått gerd, trevligt trevligt! Jag kände bara för att uppdatera... hörs sen!


Ipad är roligt



Just chilling, killing



Så går det när karlsson får klä nilsson!



It's always sunny in the end

Tja, standardpose! Ah, pratade med rickard tills han försvann typ och sen så frågade jag nilsson om han ville komma och det ville han, men det blir lite senare eftersom far hans har skotern och den behöver han ju för att ta sig hit, annars så är vädret hur fint som helst! Men ska gå och checka mobilen nu, den har plingat ett tag nu! Puss!


Dagens outfit hihi yolo <3



She's not me

Jag gick på en promenad med julia och sedan drog vi hem till hem och satt vid datorn ett tag och sedan somnade vi framför soffan! Och för nån timme sen så drog hon och jag sitter fortfarande i soffan och bara tar det chill, hade tänkt att gå ut och fortsätta tvätta moppen så den kommer glänsa senare, min lilla pärla ;)


JAG VILL HA



JUST FRIENDS

 
Pratar med min kära vän rickard på skype, har gjort det i snart exakt 110 minuter nu och ångrar inte en enda sekund. Fin pojke det där, egentligen hade jag paxat gerd och tänkt prata med honom men han klarar sig fint med brudarna och jag med rillebooi ;) Ja, ska väl snart stänga ner och gå och lägga mig. Det har varit blandade känslor idag men för det mesta bra och positiva, puss!


Flogging Molly gör min dag <3

 
 


Oh darling

 
Dagen har rullat på och jag har faktiskt ingen aning om att jag lagt ut denna bild tidigare? Men isf så får det bli en repris då på mig och livan... och vad gör jag just nu? Jo, pratar med rickard och en kompis till honom, dom är så jävla konstiga så jag vet inte vad. Tror ingen av dom har sovit någonting inatt för alltså dom är helt cp fast roliga samtidigt, dom skrattar seriöst åt allting dom säger! Fett g jao! ;)


<3

303917_551583668209755_280402328_n_large


JAG SKA KÖPA MIG ETT LIV PÅ BLOCKET

Jag måste skaffa mig ett socialt livpå riktigt, för just nu så har jag inget alls. Antar att tankarna bara tar över men är jävligt onöjd, jag funderar på att stanna på ug imorgon bara för att umgås lite. För just nu så känner jag att jag är så förbannat tråkig och hängig och cp. Peace bre


I hate it when I'm making milkshake and boys just show up in my yard

Godmorgon! (Älskar att på bilderna ser det ut som man har helt problemfri hy, haha, fail)... Men eftersom jag blev klar klockan sju och inte kände för att ta tidiga bussen så sitter jag nu här i soffan helt klar, därför passa jag på att starta datorn och kika på lite grejer. Idag så fyller min kära vän julia år, ska ge henne en fet kram när jag ser henne vid affären hade jag tänkt! Sen efter skolan så ska jag hem till nina och det blir väl att göra lite plugg där och sedan bara snacka. Min tisdag alltså :)


Mina sötnosar




Meddelande till alla mina bloggläsare!

Tumblr_liqa8q72zy1qcf3k6o1_500_large 
Tja, någon som vill ta ett glasrött och filosofera om livet med mig? Jag finns i rödåsel, det är bara att ni hör av er så kan vi träffas. Ta gärna med godis också bjuder jag på resten, tack på förhand! Ps. mamma om du läser det här så skämtar jag bara. Pusshej


Nattens sällskap



Drömmer mig bort

Tumblr_mk6j52daq41rcl3fio1_400_largeTumblr_mk6j19n2cl1s97zp9o1_400_large 
Kände att den översta bilden beskrev exakt som jag ser på sommaren. Oj vad jag längtar tills snön smälter bort och värmen sakta smyger sig på... Helvetet, den här sommaren ska bli den bästa har jag bestämt!


Downloading summer

Ikväll så ska jag duscha och ta hand om mitt hår riktigt noga hade jag tänkt, sedan göra klart no-redovisningen som ska vara klar till imorgon, sedan hade jag tänkt att göra mig något gott att äta. Kör på den där "söndag-ta-hand-om-sig-själv-dagen" vilket lät mysigt! Pussa på min katt ska jag också göra, det får hon leva med :]


Everytime...

n/0407b_601967_306557342806374_1778799246_n.jpg


Söndaaaaaag

I förrgår, fredags så fick jag skjuts av mamma till tvärålund på kvällen och där vid affären så var nilsson med skotern, så åkte med honom hem till honom och lämnade av mina grejer och sedan vidare till anna-saras place, där så umgicks vi och bara hade det awesome, pratade med mathilda på skype, kalle var allmänt galen och sen såg film och hade det mysigt. Sen drog jag och nilsson hem till honom och såg på film och snackade till klockan tre på natten vilket jag tycker är fränt för jag är verkligen inte en nattmänniska, och sen på morgonen så åt vi frukost och drog till a-s igen. Senare så joinade mathilda och julia och vi hade en supermysig brasa utanför deras hus... Fina, fina vänner! For hem vid två idag och är nu hemma, hade tänkt att äta något. Pusshej!


AT ANNA-SARAS PLACE



Haha så jävla kul!



BAJS BRA

Hejhopp, är nu på folkhög och kände att jag kunde uppdatera litegranna! Nyss varit på franskan och nu snart no:n, sen a-pass, musik och idrott. Sen så är det sluuut och jag ska hem! Fan så skönt med fredag och ledighet! Helveteeeeeeeet så efterlängtat! SLIPP SKOLHELVETET, YEY!


2013-03-21



Vi leker

Vackra bilder från so:n idag, känner att jag ska fortsätta göra detta till en vana att lägga in cambilder för när man liks har datorn med sig och internet till webcamtoy så blir det automatiskt liksom, haha!


SMILE BECAUSE YOU CAN

Tog bilder på mig igår för första gången på länge, haha. Börjar nästan bli nöjd med mitt hår, det har ju alltid varit något fel med det men nu snart så tror jag fan att jag kan nöja mig, så jag bjuder på bilden, nya fb profilbilden förfan haha. Nu så är jag iallafall hemma efter en helt okej dag i skolan, är på toppenbra humör idag! So-redovisningen gick bättre än förväntat, fick ett b på det vilket var chockerande :o och sen så fick jag mobilen såld till viktor så nu har jag lite mer pengar till en ny mobil, troligen en iphone 5! Sen imorgon så ska jag troligen träffa nina en stund på vårdcentralen vilket alltid gör mig glad och sedan vara med nilsson på kvällen hos mig eller honom, och sen på lördagskväll kanske anna-sara. Allt är så jävla toppen för tillfället!


If you would ask me how many times you've crossed my mind I would say once, beacause you never really left

Fredag snart, är så förbannat sugen på helg så det är inte sant! Ska även förhoppningsvis träffa min ängel på fredagen nångång mitt på dagen och följa med henne och göra ett ärende, sen så får jag helt enkelt se hur helgen blir. Just nu vet jag inte... Sugen på leka :D


Onsdag

Hej allihopa! Idag på so:n när vi skulle redovisa så gick det bara inte, typ totalt hjärnsläpp och sen så är jag värdelös på att prata sådär påtvingat men ska göra det imorgon istället för det funka fan inte. Blev typ alldeles känslosam och jag orkar inte, bara drygt. Känner att mina hormoner spökar like a rollercoaster! Men det görs imorgon och förhoppningsvis så går det bättre då! Ah, och sen när jag kom till torget efter flummmmfranskan så var mathilda där så fick mig en go kram av henne och lite tjattrande med några andra pepz, alltid trevligt på slutet när man är på torget. Fan vad jag kommer sakna det när jag lämnar renfors till sommaren.... Det är så jävla många fina människor i skolan som jag vill se varje dag, prata och skratta med. Men nu kände jag att det här spårade så nu avslutar jag inlägget. Hoojj!


Gulligullgull!

Nej nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, fan vad skönt alltså! Ner under täcket och blunda, ska bara borsta mina tänder och ta på mig gummisnoddare, thug life...


Jag tänker på dig hela tiden fule fan :(

Livet är inte lätt när det är svårt. Det är ett spel vi spelar och jag håller på att förlora, fuck. Annars så hade jag tänkt att göra mig något att äta, sedan fortsätta med powerpointen! Inte det roligaste nej men man får ju bara se fram emot fredagen som är såååå långt borta!


We're up all night, we'll be alright

5495hgr-w484h484z1-13023-beer-fear_large 
Hej. En vera som är partysugen ser på älska mig igen som är film som hon har sett säkert tre gånger den här veckan. Satan vilken fin film, channing tatum levererar alltså! Och jag kan ju tala om att jag hade utvecklingssamtal idag och jag har höjt mina betyg, känns toppen! Nöjd som fan faktiskt :)


Men tjena

19118_529923780374555_774193918_n_large 
Nationella i biologi imorgon, tydligen så är det hela boken. Fan vad roligt! Jag antar att alla som inte går i nian har en helt underbar måndag jämfört mig mig! Antagligen så förstorar jag upp detta men nog vill man få godkänt på detta. 


VACKER

Curly Hair Photograph
Sådant fint hår så jag vet inte vad. Varför kan inte mitt vara lite längre och fräschare? Å juste, har ju färgat mitt hår några hundra gånger... Snacka om att man ångrar sig att man har hållt på så mycket med hårfärgningar och blekningar. Dock så ska jag bleka utväxten en gång till, sen får det var nog på ett bra tag! Misshandlaren nummer ett när det kommer till hår! 


Jävla måndag

Jag och livan hos anna-sara någon helg! På hkn idag så samarbetade jag och hon väldigt bra om ni skulle fråga mig... Och det jag skulle behöva just nu är helt klart att plugga för det är nationella imorgon, förstår inte hur jag ska fixa detta. Kanske inte ens säkert att jag gör, bajs bajs bajs


Tja vad gör du?

Jaha jaha... Okej.


BARA FÖR ATT CAPSLOCK SER SÅ DRAMATISKT UT

HEJ PÅ ER, NU SÅ HADE JAG TÄNKT ATT GÅ OCH LÄGGA MIG FÖR ATT JAG ÄR TRÖTT OCH ATT JAG SKA ÖVERLEVA MORGONDAGEN, MÅNDAG NI VET. JA, IDAG SÅ HAR JAG INTE GJORT SÅ MYCKET, JAG HAR ÄTIT, BYGGT IHOP EN SOFFA, SETT PÅ TEVE, SUTTIT VID DATORN, SMSAT MED ISAK OCH VARIT ALLMÄNT SLÖ FAST DET ÄR JAG VÄL ALLTID. MEN SOM JAG BÖRJADE INLÄGGET MED, NU SÅ HADE JAG TÄNKT ATT GÅ OCH LÄGGA MIG. SOVGOTT ALLIHOPA!


Idag har jag varit ute med rosa XD XD XD



COOL KIDS CAN'T DIE

Hade så jävla trevligt igår! Jag drog till elsa vid åtta och satt på hennes rum och pratade om lite allt möjligt, sedan gick vi till bussen och drog till stan. Där så gick vi hem till hennes pojkvän och sen så var hans polare också där, vi skrattade, pratade och skrattade! Huuuur trevligt som helst, måste helt klart göras om! Sen så fick jag skjuts av hennes mamma när hon och elsa liks skulle till vindelälvdraget! Bästa lördagen på länge ♥


THIS IS MY ROOM, MY ROOM IS AMAZING

Håller på för tillfället att stoppa kläder i byrån medan jag smått rensar bort skit jag inte har någon nytta av, men nu så hade jag tänkt att duscha. Känner att min hår är väldigt äckligt, hårinpackning blir det! Å senare så blir det att vara med min kära vän elsa, vart vi ska vara är inte helt säkert men gissar på tavelsjö... LÖRDAG FAN!


HEJ JAG ÄR EN BYRÅ

Byrån är så gott som klar, behövs bara att fylla på alla lådor. Synd att jag har så förbannat mycket kläder så det inte ryms... kanske skulle behöva ytterligare ta bort en massa plagg jag inte använder, men om vi talar om byrån så kan jag säga att jag är nöjd :)


Natthumoooooooooooor



He's just like you, except he's hot

Tja, jag kan då säga att jag vaknade vid ett och känner mig väldigt så pigg. Eftersom jag tog halv tolv bussen hem idag pga mensvärk så hade jag tydligen inget bättre för mig att sova, så har sovit hela dagen tills nu. Klockan ett på natten... Jävligt bra där. Annars så är jag på världens partyhumör och har två söta kissekatter bredvid mig, party någon?
 
 Alex, 01.30 det är du...
 


She's in love, oh no, this is terrible!

Detta har jag sysslat med ikväll, klockan är dessvärre snart tolv och jag ska väl börja plugga nu. Eller klockan tolv så börjar jag, får se hur länge jag kommer hålla på men det blir väl ett tag iallafall! Sen måste jag även träna till franskaläxan, så jävla sugen på att det ska vara fredag och klockan ska vara femton noll noll. Då är jag glad. Då är allt över för en liten stund.


Haha bara för att



IMORRON SÅ ÄRE FREDAG

Fina vänner... Nu så kanske det är dags att göra klart rapportskrivningen, fast kanske skulle jag fråga om pappa vill hjälpa mig med byrån först. Haha, jag ska alltid lämna plugget till sist! Kanske för att det är så förbannat jobbigt? Ja, sen så är det ett program om hitler på teven, rätt så intressant faktiskt. Jag menar, spännande att veta att han hade ett aktivt sexliv...


NÅGON INTRESSERAD?

Helt ny Xperia Arc S vit, i förpackning. Helt oanvänd. Skulle du vara intresserad så kan du skriva till min hotmail: [email protected] Billigaste priset på denna telefon enligt pricerunner är 2760:- och jag kan tänka mig 1500:- då den både är splitterny och även för jag behöver pengar.


2013-03-14

Tjosantrosan! Har fått en aningen gjort på min rapportskrivning idag, det känns väl bra att man har kommit en bit iallafall men har en hel del kvar dessvärre. Jag och saga skulle jobba men har ingenaning vart hon är, har nämligen ingen telefon så vet inte om hon har smsat mig eller så. Tror den här dagen kommer gå ganska snabbt, förhoppningsvis. Sen efter lunch är det engelskaprov... Hoppas det går bra...


There will be dozens of of people who will take your breath away but the one who reminds you to breath is the one you should keep

Skoldagen har bara rullat på, var lite less där på brinken och franskan men det tycker jag man få vara ibland. Nu så är jag iallafall äntligen hemma, är typ chockad över att jag precis skrev det där! Men det är skönt att vara hemma, ikväll så hade jag tänkt att träna på engelskan, skicka bilderna till min bildlärare och sen försöka dricka lite te. Kanske skype på det, får se vad jag orkar...


Ingen aning

Godkväll, nu så sitter jag hos nina och har det bara trevligt. Idag så har jag varit på skolan, blivit puttad i snön av pontus och jesper, köpt en apelsinkrokant till nina, gått med alex till brånet, fick tårta av ronja och emelie, ätit tårta med liam och niki, sovit i ninas soffa, blivit väckt av nina, ätit spagetti och köttbullar, snackat med nina i köket och nu så sitter jag här. That's it :)


Gullpojken





Tio sanningar om mig

- Jag hatar att få sugmärken
 
- Om jag tycker att en kille är snygg så kan jag hålla på och säga det nonstop så alla blir så less men inte jag...
 
- Jag kan vara extremt blyg om jag träffar nytt folk, det har blivit mycket bättre men det är helt sjukt hur tillbakadragen och tråkig jag var förut. Jag tror att eftersom det så försöker jag vara så framåtriktad som möjligt, för jag vill inte tillbaka, typ
 
- Jag trivs bättre när det är mörkt ute, då syns man inte lika mycket och man ser inte lika ful ut
 
- Jag pratar med mina katter konstant, jag kan liksom berätta hur min skoldag har varit för martha och hon liksom sitter där ba: jaha okej, ge mig mat och jag ba: tack för du lyssnade!
 
- Jag tänker mycket på om man har lärt känna någon också plötsligt så pratar man inte längre, jag kan tänka på personen då länge och ofta. Lite sådär halvsurt faktiskt
 
- Jag verkligen älskar att kramas, så förbannat mysigt
 
- Jag hatar att bli inspelad också hör man sin egna röst, många verkar ju kunna hantera det men jag blir tokig, det är som när jag pratar på skype också har personen inget headset och måste använda högtalare också ekar sin egna röst. Klarar inte av det, usch
 
- I somras så skrev jag med en kille (i bara några dagar) och träffade honom och jag kan inte förstå att jag verkligen trodde att vi kunde bli tillsammans, såklart så var han inte intresserad och jag vart som lite heartbroken. Men alltså, vi hade bara snackat i nån vecka så han backade ju väldigt fort men jag kan inte förstå mig själv att jag verkligen kunde se mig själv med honom. Det där med för höga förväntningar hörrni, dumheter för hela slanten! Egentligen så ska man inte förvänta sig något alls, då känner man inget liksom! Annars så kan jag ju säga... fan vad gay allt det var!
 
- Jag kunde gärna kunna varit fem centimeter kortare, varför kunde jag inte slutat ha växat vid 1,60 liksom?


Chasing the sun

Fin bild från förrförra sommaren tror jag? Känner att jag måste också säga att jag saknar nått så jävulskt på att snö ska försvinna och att värmen kan komma. Sen så är jag väldigt taggad på att gå med mathilda från rödå till tvärålund, jag bara känner på mig så jävla kul det kommer bli! Alltid trevligt att snacka med bruden och liksom, en stekande sol på det och lätta kläder. Ååååh mathilda! Snart så! ♥


Tell me how to turn your love on

Måndag idag, dagen har varit seg i några tillfällen men när jag har klivit av bussen och börjar se mitt hus så tänker jag alltid att dagen har gått så himla fort... Skumt detdär, men det blir iallafall inget pluggande idag. Tror jag kör svenskan på onsdag vilket nog blir bra så jag är lite i förväg, dock så är det bara något jag skriver nu. Inte alls säkert att jag kommer göra det, haha! Bra bra... Men nu så ska jag gå och tvätta av mitt smink, hoooj!


Ligger i sängen och kan inte sova...




Söndagskväll

Godkväll kära medborgare! Måndag imorgon, jag kan tala om för er att det känns i hjärtat. Dock så känner jag att det kanske är lika bra det för jag har suttit hemma så mycket och haft så långtråkigt. Tacka gudarna för skype då man inte har några pengar på telefonen, ikväll så snackade jag med matte i nå timmar vilket var jävligt länge sen sist, snackar ju aldrig med mannen längre. Trevligt var det iallafall. Ah, och sen så har jag badat, jag vet det låter äckligt men det är det också och blev av med tusen ton hår från bland annat mina ben, jag lovar att jag gick ner nått kilo där... Ofräsch var ordet, men nu så tänkte jag avsluta detta inlägg med denna underbara bild! Puss
 
285591_139413839479637_2704908_n_large


Damn så fin!



That awkward eyecontact with somebody who used to mean the world to you

Hej på er. Idag så har jag städat, ätit, myst med kissekatterna och ätit. Hur lugn söndag som helst, och sen nu snart så hade jag tänkt att ta mig ett bad och göra mig fräsch, helvetet så skönt. Annars så ville jag bara säga att jag är jättestolt för jag förstår äntligen vad det menas med blommor och bin, haha.


IM NOOOOOOOOOT AFFRAID

Nå cp med skype så eminem-not afraid spelades ur min mick tydligen, haha så jävla kul men nu så har det iallafall försvunnit. Trodde grabben skojade så jag ringde till echo och då spelades ju musiken xD Ja, annars så har jag hunnit träffa lille enebrö denna kväll ett tvärt i hans epa för jag tvingade honom att komma hihi och nu så smsar jag med elsapölsa som förövrigt är jättesöt! Hade inget mer att berätta för er...


The city is on fire tonight

Förstå så underbart att fara på en konsert...


Jag ska följa dig genom eld och vatten ♥



Stay strong

Keep-calm-and-kill-a-bitch-6_large
Godmorgon gott folk! Planerna är lite ändrade, jag stannar hemma idag och får se vad som händer. Har ingenting i schemat förutom att städa med mamma då, kul lördag men kanske vore bra om man kunde stryka det från to do list. Min kära vän nina hade rekommenderat en film 'panicroom' och den hade jag tänkt att titta på idag någongång, förhoppningsvis med mamma eller nått. Ja, men nu så hade jag inget mer att dela med mig. Puss!


You shine so bright

MALM Byrå med 6 lådor IKEA Extra rymliga lådor - mer plats till förvaring. Lådorna som är lätta att öppna och stänga har utdragsstopp.
Beställde denna på ikea för två dagar sen och snart så är den här, visste inte att man kunde vara så glad över en möbel som man har köpt! Men jag ska lägga ut bilder sen när allting är klart så ska ni få se hur resultatet i mitt rum har blivit xD


I just want you to dance with me tonight

Jag vaknade halv elva och gick sedan ner med alex till närmsta busskuren och hoppade sedan på bussen där aron var så snackade litegranna med pojken och sen så fort jag kommit så kände jag för att följa med mamma till vännäs och träffa mormor vilket jag hade ingenting emot. Alltid lika kul att träffa henne! Köpte en handkräm och inget mer, förutom mat då haha. Ikväll så hade jag bara tänkt vara hemma och se på film osv, ni vet, standard. Lite ångest för att skolan börjar snart, fast det känns ju iallafall skönt att träffa allihopa. 


Summer 2013, hurry the fuck up already!

Tjosan trosan! Nu så sitter jag hos alex och idag så hade vi tänkt att gå ut på en promenad och sedan får vi se vad som senare händer, det blir väl stallet innan vi ska ut och gå men det gör ingenting. Och annars så är jag sjukt taggad på sommar & sol. Sola, bada, ute och grilla... Drömmer mig bort... ♥


Music speaks voloumes when words leave you speechless

Nomy är min vän ikväll och hans röst är lika underbar som alltid. Jag måste verkligen se honom uppträda live på scen, far åt helvete vad glad jag skulle vara..! Snacka om lycka =)


ABRACADABRA! Nope, you're still a bitch...

Skriver med nilsson på facebook, lyssnar  på go musik och ska alldeles strax göra varma vackor. Ice ice baby... Det blir väl att se någon spännande film ikväll och sen kanske packa lite för jag ska till alexandra imorgon, det blir nog kul! Fan vad gott med varma mackor! Ciao


Onsdag

Jag hade det så fruktansvärt trevligt igår hemma hos nina, vi såg på en halv film, satt på omegle och snackade med nån söt kille som hette jared tills han drog ner byxorna haha.... och vi pratade om livet och vad som har hänt. Var som tvungen att ta upp allting som man missat efter all tiden vi inte har setts. Och nu så skriver jag med alleballe och olle på facebook, ska strax äta parisare. Fuckyeah!


We don't do drugs, we are drugs

Alltså ni kan inte förstå hur mycket vi har skrattat till alla dessa bilder som vi har tagit nu ikväll, far åt helvete så stilig man ser ut! Hahaha ååååh, kan inte andas.....


Tuesday

Godmorgon! Oj så skönt jag sov imorse och vaknade med att min lilla älskling låg bredvid mig och hon klev upp samma sekund som jag gjorde. Frukost efter det och sen ladda hem film. Jag hade tänkt att se den så fort jag har hjälpt mamma med h2o moppen. Sedan klockan två så går jag ner till busskuren och åker till vindeln och ska umgås med min andra halva, saknat henne nått så fruktansvärt. Det blir en hemmakväll med smått&gott och sedan film och kanske spela sims. Jag lär ju ha en underbar tisdag, kort sagt! 


MÅNDAGKVÄLL

Hejhopp, nu så sitter jag i mitt rum och håller på att samla ihop bilder i en mapp som jag sedan ska skriva ut i svartvitt och sätta upp på någon av väggarna, förhoppningsvis så kommer det bli fint! Ska höra med alex sen om hon kan skicka några bilder från thailand som kanske också kommer upp bland de andra bilderna. Annars så gör jag ingenting mer utan tar det bara lugnt. Väl behövligt! Ah, sliten krigare sen gårdagen och återigen, fan vad trevligt jag hade det! Snacka om jävligt bra start på lovet! Wiiiiiie


LIFE IS TOO SHORT TO BE ANYTHING BUT HAPPY

Ja, i förrgår så sov jag hemma hos saga och sedan på morgnonen så for vi på buberget vilket var hur roligt som helst. Sen på kvällen så åkte jag med madde hem till anna-sara och träffade massa folk vilket var förjävla trevligt! Härligt folk, bra musik så man lekte ju runt lite, hehe. Sen när man hade vaknat på riktigt så hade alla farit så det var bara jag och tjejerna på bilden kvar. Kom hem gjorde jag för bara någon timme sen och det känns så skönt att vara hemma. Och nog fan så blir jag skitglad när jag kommer hem och ser att pappa gjort klart tapeten!!! Fuckyeah♥ Så det blir väl använda h2o moppen på hela golvet och sen in med möbler. Fuck så jävla nice, även fast jag har ont i huvudet så är humöret på topp!!!!!


Up all night, got demons to fight

Hej på er, jag sitter nu i sagas säng och vi har kollat igenom massor av raggningsrepliker och jag kan ju säga att det finns tusentals... haha! You can't say happiness without penis, osv. Åhhhhhh, så jävla kul. Men ville bara säga att jag lever och är sämst på att blogga. Bye.


It's all about never being boring

Tumblr_mdb07tlkce1qi23vmo1_500_large
Var precis på matboa med enebrö och köpte lite gotta som vi ska njuta av medans vi kollar på grave encounters, lär ju skrika en aning... Min fredagskväll i en mening. Hur gött som helst. Åter igen, fan vad skönt med lov.


Nån sa att det är sportlov nu...

 imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage:DimageimageWHEN MY BRAND&#8217;S ENGAGEMENT RATE IS HIGHER THAN ITS COMPETITORS.image~


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus