Hahaha...

 
Jag kanske ska ta och göra något med mitt liv men såklart så fastnade jag framför datorn... Jag känner hur lat och trött jag har varit de senaste veckorna och vet faktiskt inte vad det kan bero på, inte okej! Men imorgon så är det fredag, tacka fan för det! Då blir det hälsingfors!


I wanna be drunk when I wake on the right side of the wrong bed

Frågan är vad jag ska göra imorgon... Och annars så stannade jag i vindeln idag och gick till niklas och träffade underbara nina, niki, niklas såklart och pontus och nån timme senare så satt jag på bussen påväg till rödå, och i bussen så satt henke så jag våldgästade honom som satt längst bak i bussen. Sen ikväll så kanske jag skulle försöka träna lite till franska läxan, kanske skulle vara smart. Ah, men det var allt, hejdå, bajs


Mitt i plugget...

Your image is loading...


Snart så...

Tumblr_mhcr6bx5oz1rann0eo1_500_large 
Efter skolan så gick jag och saga till solhaga för att plugga lite med samira med biologin. Vi satt där i typ två och en halvtimme... Sen eftersom hon skulle till stan så skjutsade hon mig till rödåsel vilket var snällt då inga bussar går bra tid liksom. Men har fortfarande saker att få in i skallen, kanske skulle vara smart att fortsätta med det. Nåja, annars så kan jag ju säga att jag är sjukt, sjukt sugen på helg. JIIIIIIIIIIIIIIIIHA!


You look like I need another drink


Snygg hoodie det här men det blir icket den här som jag ska försöka klicka hem den här veckan även fast den var jävligt fin. Det blir ingen hollywood undead men den är fin ändå, om den nu finns i på lager snart... orkar inte vänta längre!


Hahaha!



Just a little bit, a little bit more



Måndag, förbannande måndag

image 
Första dagen på skolan den här veckan och det känns lite halvjobbigt. Hk-redovisningen vart klar idag men såklart så har man en so-redovisning på onsdag som vi kommer få reda på vad det är imorgon och ett förbannat biologiprov på onsdag. Inte det roligaste men det måste göras... Egentligen så skulle jag väl ha börjat plugga till provet för länge sen, jag får helt enkelt se när jag börjar med det. 


Vill hem till 100 %



Dagens skotertur!

 


Filmen ♥



FUCK YOU I'M DRUNK

Min helg var varit hur grym som helst. Nina. Niki. Alice. Donkey kong. Simon & frida. Pussar. Dunkat musik. Bira. Filmer. Chips och dipp. Skoter. Midtown madness. Hårfärgning. Bilder. Gamla videofilmer. Sova och äta. Skratt. Det tyckte jag förklarade min helg i tjugosju ord. Hellyeah, men jag hade tänkt att lägga ut några bilder från helgen fast får se när det händer. Ciao!


.



Mina små guldklimpar

Typ det bästa med ansiktsmask är att man inte riktigt ser alla skavanker såsom finnar osv så därför bjuder jag på dessa cambilder med mina små elitmodeller, martha ser lika sur ut som vanligt fastän hon är glad annars och marlon är söt som socker alla dagar i veckan!


I can't be touched

  
Dem här två bilderna har jag i december-11 lagt ut men gör det även idag, två år och två månader senare. Som jag skrev under det inlägget var att jag var sugen att boxas och idag så kände jag det suget så då jävlarihelvete så gick jag till garaget och hittade bästa skruven och gjorde så att säcken hänger nu i taket i mitt rum. Den hänger så fint där :]♥ Den är så gullig och söt, tänkte klappa lite på den snart. 


24 Januari

b68.jpg
Det var ju en brud som gjort en video då hon stoppade hennes använda tampong i käften... Riktigt förbannat vidrigt men det passade liksom eftersom jag fick mens imorse. Snacka om ödet, fast nä. Men nu så ska jag nog gå till köket och äta någonting, hungrig och gudvetvad!


Så här snygg var jag idag

Haha, stiligt. Skoldagen har i varjefall gått riktigt fort, fått träffa fina vänner och mathilda var även på torget idag vilket var trevligt! Nina ringde även och sa att hon var inte var lika sjuk längre och att jag troligen kan komma till henne imorgon om jag får för hennes pappa, hoppas, hoppas. Ah, men nu så ska jag äta, och sen saffransbullar och kanske kladdkaka! WIIIIIHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!


Varselbyxor is da shit



Intresserad elev



HUMORN NÄR DEN ÄR SOM BÄST

En lite halvtrött vera, en klar inlämning och ett teve på är svaret på what's up. Jag antar att jag ska sova snart, ska bara skriva lite ytterligare med min kära vän julia på facebook. Inte druckit en enda kopp kaffe ikväll och är förvånat pigg, jag som brukar vara helt död efter middagen. Iallafall, skönt att jag har gjort klart preliminäravalet och no-inlämningen. I feel good dododododo...


.

Den här bilden... Har delat med mig av den här bilden mer än en gång här på bloggen men eftersom att den är så himla klockren så kände jag att varför inte göra det ännu en gång till. 


Thanks for being my unbiological sister

Haha hur vi såg ut... Nåja, jag är nådigt taggad på fredagen då jag åker in med niki till holmsund och ska umgås med kvinnan på bilden, och troligen niki, sen nå fler vet jag inte. Men det blir säkert fler personer men ja, det kommer nog bli mysigt. Niki berättade på idrotten idag att vi skulle åka skoter och vara på stugan, älskar verkligen hela deras släkt. Hela bunten. Farfarn deras är ju nästan bäst, haha! 


Ding, ding, ding

217930_407857759271264_2139782761_n_large
Skolan idag gick fort. Matten så höll jag på med mobilen. So:n så jobbade jag litegrann. Svenskan läste jag intensivt. Syslöjden så flumma jag runt. Idrotten så var jag vilse. Nu är jag hemma och ska gå på toa, välja gymnasium och sedan så hade jag tänkt att sätta mig i köket med datorn och påbörja inlämningen. Men jag klagar inte, nej nej.


JACK LIVES HERE

Jag kollar runt på ebay och hittar lots of stuff jag skulle vilja ha hängandes i garderoben... Helt sinnes vad mycket snyggt det finns, och att bara kolla på det är ju rent ut sagt plågsamt. Men i sommar så ska jag tjäna pengar har jag bestämt, så förhoppningsvis så kommer det att utgå i akt också och inte bara påstå. Ah, sen så vart jag sugen på att ladda hem call girl, ska se om jag dels kan ladda hem den och dels om jag orkar. Annars, godnatt!


Teenagers are the most misunderstood people on earth, we are treated like children but expected to act lite adults

Tjenare gött folk! Den här måndagen har bara rullat på, den har gått väldigt fort. Jag ville inte kliva upp imorse men känns skönt att man har gjort klart en matte diagnos (som förövrigt skulle vara klar förra veckan men whatever) och engelskainlämningen är klar. Hur skönt som helst, nu så har jag bara en no-inlämning kvar. Jag sparar den till imorgon eftersom jag tycker det känns bäst att spara saker till sist, dumt eller inte är frågan men det är min strategi. 


How can I go forward when I don't know which way I'm facing?

Ett klokt citat av john lennon och två bilder på världens finaste kisse. Jag tog bilderna iförrgår eftersom jag fick liksom idéen att jag kunde få till skitfina bilder ute i den vita snön och med martha som modell, dock så ville inte kameran samarbeta riktigt med mig... Ah, men har pratat med alex i telefonen i typ nån halvtimme eller något och ska väl börja med engelskan eller no:n, beslutssångest. Varför inte skita i båda?


I'M CUDDLY BITCH, DEAL WITH IT

Låg i badkaret och pratade litegrann med koistinen vilket var ett bra tag sen, men eftersom jag tvungen att tvätta håret vilket behövdes för det lukta åthelvete dåligt så sa vi hejdå och nu så sitter jag här framför datorn som alltid. Vet inte vad jag hade gjort utan min lilla laptop... Ah, men nu snart så ska jag börja lite med en inlämning till so:n no:n, det känns som det skulle vara bra att påbörja...
 


I DON'T CARE, I LOVE IT

Nu så går jag med glada steg mot badrummet och ska bada, innan så ska jag bara göra en spotifylista som jag kan lyssna på, sunday funday typ! Enbart glad musik, check!


A smile is the best makeup a girl can wear

Vi kom ju på att ha en liten fotoshoot men eftersom jag inte var så sugen på att vara med på bild så fick anna-sara stå som modell och dessa fina bilder tog jag på henne idag, väldigt stiliga om ni frågar mig! 


Happiness

Godnatt? på er! Efter en väldigt trevlig kväll så ligger nu jag och anna-sara på hennes säng och gör inte alls så mycket. Först när jag kom till anna-sara så gick vi ut och grillade korv och bara pratade på, sedan så spelade vi såklart indiana jones lego på xboxet vilket är en självklarhet. Sen så hörde mathilda och madde av sig och sa att dom, enebrö och emme var ute med skotrarna vid nån stuga så vi drog dit med kalle, eller jag satt bakom honom. Hur kul som helst, lite kallt bara... Ja, grymt kul var det! Nu snart så ska vi väl sova eller nått, yey!


You just flew solo

Tumblr_mgts465oxf1qmaksqo1_500_large 
En av hundratusentals mysiga bilder från weheartit. Men vad gör jag? Nyvaken och kissnödig som fan, det blir väl att rusa till badrummet så fort det här inlägget är klart och publicerat. Idag så far jag troligen till anna-sara, men måste få tag i henne först, och sen så vet jag inte ens om jag kan ta mig hem för varken mamma eller pappa hade tänkt att skjutsa... ska höra med a-s nu på en gång, eller efter jag har kissat vill säga. Sen så ser jag också på grey's på datorn, underbart som alltid. Det var nog allt, bye!


I want it all and I want it now

  • Solbränna
  • Fem hål i högra örat
  • Tatuering i nacken
  • Bli av med rälshelvetet
  • Det med dig


Only know you've been high when you're feeling low

Snacka om deprimerande när jag ser att grey's är på teven men jag kan inte kolla på det för att det spoilar vilka som är tillsammans med vilka osv. Men ja, vad gör jag? Efter en grym dag (med tanke på att vi har ett nytt schema nästa vecka) på skolan med mina vänner så är jag nu hemma. Jag pratade med alex och funderade att vara med henne men jag känner att jag kommer vara helt död, lovar att jag somnar innan elva ikväll. Inte okej på en fredagskväll men det lät ganska skönt ändå. Och jag får ju inte glömma att berätta om gårdagen då jag följde alex med hem och vi for ut och red med hästarna och gjorde bort franska och engelskaläxan och såklart kladdkaka på det! Hur nice som helst, men nu så ska jag lyssna på musik, best life ever!


Right now, just in this moment, I hate you

Tumblr_mgmjqhsicv1qbah6ko1_500_large


Downloading a better life

Min mormor och morfars bröllopsfoto, synd att jag aldrig hann träffa mannen!
 
 Snart så ska jag försöka plugga med min farsa, jaman! Förhoppningsvis så kommer jag förstå litegrann av vad som troligen kommer komma på provet imorgon... Det hade ju vart skönt att fixa det! Och sen efter skolan så följer jag alex hem och det blir att fara och simma och sola solarium. Antar att det blir att rida också? Känns ju ganska obvious men ja, nu så ska jag lämna datorn. Bye bye... 


MATH, Mental Abuse To Humans



I wish I knew how to make a feeling stop

Hej på er som läser min blogg! Ni märker kanske att jag har förändrat litegrann på bloggen och jag kan ju säga att igår så gjorde jag ett tappert försök till att ändra färgen och headern fast gick inte alls bra. Jag får väl försöka ordna det då jag har tid. Men ja, vart var jag? Tisdag idag och bussen kom aldrig klockan åtta och som man stod och väntade förgäves... Kyla i tjugo minuter, ett par tygskor och vera är inte en bra blandning. Men jag följde med julia hem och sen så drog jag vidare till skolan kvart i elva så jag inte missade svenskan och so:n, och det var ju bra att vi antecknade lite på ena lektionen så jag inte kom dit och missade ingenting. Ah, och så fort pappa kommer hem så ska han hjälpa med mig matten, kul liv! 


Die monday, die

 
Nu så hade jag tänkt att gå till köket och läsa lite matte, mamma tjatar på mig stup i kvarten så jag får väl ta och pallra mitt arsle dit då. Hoppas att jag kommer sedan gå och lägga mig ny kunskap, eller nått sånt?


You're my inappropriate thoughts

24xig02_large 
Jag vill samlas ihop med ett gäng av mina fina vänner och hitta på något. Någon som är på? Ring snarast... Annars så ska jag äta kyckling nu och sedan försöka få lite gjort med plugget. Iallafall en liten del av det, det hade ju vart förjävla skönt att ta sig in på östra! 


Hade inte varit helt fel

Om detta fanns i min garderob... Det kanske blir så att jag köper detta eller något liknande, ska även försöka köpa en overall och en hoodie som jag länge velat ha men vi får helt enkelt se vad jag ska lägga alla mina pengar på... 


Från i lördags

 
Ja, många hade nog saker för sig på lördagen och även jag. Jag var nämligen med min kära kusin amanda, hennes pojkvän robin och deras polare patrik hemma hos robin! Precis som det står på printbilden från amandas insta så bestod kvällen av pizza, rött och spel! Väldigt roligt var det och nästa morgon så blev det lite krångel när jag skulle hem för jag hade kollat fel på busstider men det slutade med att jag tog ett tåg till vindeln och pappa hämtade mig där. Sen så var jag lagomt död då jag var hemma så gjorde inget ansträngade (inte för att brukar göra det men...) Ah, och idag så har skoldagen rullat på. Måndagen är över... Check!


Bussen





Min drog





Busstationen...





Lördag

Idag så är det lördag och jag är klar för att få skjuts av mina föräldrar till vindeln där jag sedan ska ta tåget till stan eftersom rödå är så classy och det inte går några tåg förbi här... Sen så hämtar min kära kusin upp mig och hem till hennes eller robins place, ingenaning vart men jag ska ringa henne när det här inlägget är klart så hon vet vart hon ska hämta upp mig! Sedan så blir det antingen ettbussen hem inatt eller nån tidig buss imorgonbitti. Får se hur det blir, nåja, tänkte bara säga att jag lever och att det blir ingen mer update ikväll, fan så trevligt jag kommer ha ikväll! Wiiiiihooo!


Everybody deserves somebody who makes them look forward to tomorrow

Hej på er, skoldagen har bara rullat på. Jag har varit trött och pigg och glad och ja, humörsvängningar är väl som har spökat. Jag misstänker att jag kommer få mens snart men ändå inte... Satt med roy på bussen påväg hem och spela nå roligt spel, haha! Och imorgon så blir det amanda & robin, får se om det blir någon till grabb men såklart så kommer det nog bli jättetrevligt! 


Ten thousand goodnight kisses

Hej på er, bestämde idag att jag ska vara med min kära kusin på lördag till lördagnatt vilket kommer bli grymt. Ska umgås med hon, hennes pojkvän robin och kanske nån till kille men det är inte säkert. Taggad är vad jag är iallafall, det blir nog grymt detdär! Men eftersom klockan är nu prick tolv så tänkte jag gå och borsta tänderna och sova, och jag måste ju få yttra mig och säga att jag har sån jävla träningsvärk på röven och magen så det är inte sant... Kände att gympan nu imorse verkligen gjorde för mig! Haha, antar att det var bra träning, well, godnatt!


10 Januari

Min fina turistbild idag och nog så var jag tvungen att ta en ful bild inne på toan eftersom det är inte varjedag man är därinne... Senaste gången var med aron och det var ett förjävla tag sen. Idag så är det min sweet sixteen och humöret är på topp. Skoldagen har bara rullat på, det har nog nickos också gjort som han sa... Ha-ha! Men ja, bäst humör och sen idag så sa jag åt pappa att försöka ordna en smörgåstårta för då blir min födelsedag perfekt ju! Nåja, tänkte bara göra ett inlägg idag eftersom jag gjorde inget igår, inte för att någon bryr sig men ja... Hejdå! ♥


Sweet sixteen





We accept the love we think we deserve

 
Military vodka


I don't need drugs because I have you

Gjorde världens godaste mackor och drack juice som kvällsfika, de satt bra i magen kan jag tala om för er. Snart så ska jag väl sova men hade tänkt att se klart ett avsnitt (DET GICK JU ATT LADDA HEM IDAG SÅ VART SÅDÄR SJUKLIGT LYCKLIG) men jag antar att det kanske blir några fler fast jag klagar inte. Underbar serie är det, minst sagt. Ah, sen så ska jag försöka hitta min älskling och få henne att sova med mig inatt, jag har ju som sovit i soffan några nätter så hon har inte legat bredvid mig:(


SUMMER 2013, COME AT ME BRO

Hej på er, jag ville bara förmedla till allihopa att jag längtar nått så fruktansvärt tills man börjar gymnasiet, och sen så har jag ju den där drömmen att flytta in till en lägenhet eller nått lite större och bo med några rumskamrater. Förstå så underbart... Dock så lär det ju bli så att jag bor hemma, men drömma går ju alltid. Åh!
Jag ska försöka så gott jag kan med att höja mina betyg så det blir en aningen bättre, det ska jag. Förövrigt så vill jag ha sommar nu, eller att kylan försvinner. Gud, du bestämmer, antingendera!


I think of you in colors that don't exist

Random bild egentligen, men håret är förjävla fint! Man önskar ju att håret kunde växa snabbt så man kunde få sig ett långt svall men det tar ju sin tid. Idag så är det tisdag och det var tänkt att jag skulle till tandläkaren imorse så jag vaknade efter sju och fem minuter innan vi ska börja åka så ringer det från tandregleringen och säger att min tandläkare är sjuk... så jag var lagomt förbannad men som tur var så somnade jag och vaknade vid två. Skönt var det, och sen så hjälpte jag mamma att skotta vilket behövdes. Nu så ska jag pussa på martha, ciao!


Why stop dreaming when you wake up?

 
FIRST
 


The past always come back to bite us in the ass

Godkväll allihopa! Idag så tog jag halv tolv bussen in till stan med saga där jag köpte lite små grejer, bland annat tre tshirtar och en ansiktsmask vilket var behövligt. Vi tog en kaffepaus på ett mysigt fik och hade det väldigt trevligt, jag kan ju också berätta att det var skönt att man inte stötte på några eftersom jag inte var i det fräschaste skicket... Ah, och nu så sitter jag i teverummet och är lite halv lycklig för fick ett sms av posten att mitt paket är snart hos matboa, hoppas att jag kan få det imorgon! Vore hur nice som helst! 


Godnatt!



"Jag tänker aldrig bli kär i någon, det är slöseri med tid"

Eftersom att tankaner.com inte vill samarbeta så sitter jag nu här i soffan och kollar på king arthur vilket inte är helt fel. Annars så har jag hunnit att träffa vara förbi i vännäs och hälsa på min kära mormor och sedan fick jag mig en kort åktur i enebrös epa tills han bestämde sig för att sätta nån annan i passagerassätet, that bastard! Nej men jag var liks så trött så det gjorde ingenting, jag har min underbara rosa bredvid mig så nog har jag sällskap... Ah, och igår så hade jag och alex det ytterst trevligt. Vi hade spa och smörje in kropp, ansikte och hår så man blev väldigt fräsch efteråt. Alex lärde mig även att spela good life - one republic på piano, låten är ju hur grym som helst! Det enda som suger är väl att jag inte har ett piano så jag kan inte spela hemma, damnit Nåja, ska se filmen nu!


Spenderar sista timmarna av söndagen gott och väl!

ohyouprettyything:

they’re perfect :)


My mind exploded

Vaknade innan tio hos alex och gick ner till busskuren och runt tjugofem minuter senare var jag hemma i min mammas rum där jag såg två grey's avsnitt. Och nu så lyssnar jag på alla låtar jag har på datorn, alltid lika kul att lyssna på musik som man inte hört på flera, flera månader.


Count yourself lucky if you have somebody who cares about you more than anyone else

Hejsan! Imorse eller ja, idag så vaknade jag och nina halv två och sedan klev upp och käkade pizza till frukost. Efteråt så gick jag ner till alex och här är jag nu, hon håller på att steka pannkaka och jag sitter här vid datorn och tänkte göra ett blogginlägg. Ikväll så hade vi tänkt att ha spakväll vilket kommer bli awesome, skönt att ha en lugn kväll. Hihi, men det var inget mer jag hade att säga. Ciao!


It's fridaaay, fridaaay

Egentligen så skulle jag ta en tidigare buss till vindeln för att träffa min älskling men såklart så missade jag bussen med typ tre sekunder, så jag ska åka med fem över två bussen in. Bättre lycka nästa gång. Ah, och sen så får vi se vad vi hittar på, det kommer nog bli riktigt trevligt! Sen så sover jag hos henne och drar till alex på lördagen tror jag, det blir nog finfint!


I try to hate you but I fail

Jag hade tänkt att kolla klart avsnitt tio och sedan somna bredvid min underbara kissekatt som sover i min säng för en gångs skull. Hon brukar sova hos min brorsa men det är för jag aldrig är hemma, dålig husse jag vet :(  Nåja, godnatt!


Hon är en mänsklig bilolycka

Internet försvann för ett x antal timmar sen och kom tillbaka nu, ett jävla mysterium men jag kan ju tala om för er att jag har sörjt för att jag var tvungen att ladda hem avsnitt åtta på grey's och när internet inte funkar så blir man inte glad... nåja, nu så laddar jag hem tre avsnitt som jag ska se på inatt. Underbart, och det nu så är första klar så kan börja kolla på det nu. Love life för tillfället.


Do something today that your future self will thank you for

Ja, den första januari så for jag hem till anna-sara och var med henne och niklas, hur roligt som helst. Vi spelade starwars på kinect och det är så förbannat kul så det är inte sant, ah, vi hann även att se på en film innan nilsson for hem. Sedan så somnade jag och anna-sara efter ett x antal timmar och på morgonen så spelade vi indiana jones på hennes xbox och det är bäst. Punkt slut. Jag och anna-sara är fan grymmast på det, jag skojar inte! Ah, sen så for jag hem vid tre tiden och kvart i sex så gick jag ner till bussen och där så ser jag ju enebrö som ska tanka epan sin, och då jag gick reda på att han skulle till vindeln så ville jag gärna följa honom så det var prat påvägen till vindeln där jag sedan träffade jesper. Ah, följde med honom och umgicks med honom ett tag. Såg lite doctor mugg ju haha!

Efteråt så drog jag till saga och anton ett litet tag tills grabben var tvungen att gå hem till pundarn medans jag och saga ville ha tjejkväll eller nått. Det vart en film hos henne och en hel del snack.
Sov hos bruden och morgonen därpå (idag alltså) så drog vi till buberget och invigde min års första snowboard åk, gick ju sådär. Är inte helt sämst faktiskt, eller nått... Träffade på massa underbara brudar som mathilda, madde, anna-sara, johanna och matte! Och nu för tillfället så är jag hemma dunkar musik. Ikväll så ska jag bara ta det lugnt hade jag tänkt, tro det eller ej. Det blir väl världens bästa grey's som ska underhålla min kväll. Inte helt fel. Ja, det var allt! Puss


Love, love, love


Abbud: Chris, if I was to tell you that very soon that I was going to have wild, irresponsible sex. With no consequences, feelings, no emotion. Just screwing. Hard, uninvolved screwing. What would you say?
Chris: Is there any other kind?
Abbud: I love you, man.




Happy new dreams

Igår så var man hurtig. Jag och pontus gick säkert en mil igår men jag klagar inte över nån träningsvärk. Åt världens godaste kladdkakesmet hos pontus och sedan kom oscar och enebrö dit och var trevliga. Nyårskyssar, telefonsamtal och skratt. Fyrverkerier hos andra smällde och snart så var det alldeles tyst ute. Jag och pontus följde med oscar hem och först så satt vi bara och flummade, sen drog vi ner till källaren och såg en film som skulle vara jättebra men vi alla somnade. Såklart så ringer pappa mig klockan sex på morgonen och säger att jag ska hem så jag och pontus raised from the dead och gick hemåt. Ett bra nyårsfirande, nyktert och fina människor!


Jag avslutade året singel, precis som jag började det



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus