Perks of being a wallpaper

Tumblr_miakt13kuu1qc4v0co1_400_large
Filmen var helt jävla fantastisk. 


I think you already know my name

Tumblr_miql37e7lm1s6f5dro1_500_large
Jag ska se på en film nu och sedan så kanske jag ska skulle försöka äta något. Fyfan vad jag älskar hoodien som jag har köpt. Jag älskar den nått så fruktansvärt... Ska ha den imorgon, sista inlägget för ikväll. Puss ♥


Congratulations! You are a slut!

Hej på er gott folk. Idag så har jag varit på buberget men det vart bara ett åk ner och gick uppför backen sen eftersom liften krångla och jag vart så jävla less så jag var lite med niki och sedan ronja vilket var trevligt. Sedan sista halvtimmen så var det lite snökrig vilket jag tyckte var sjukt kul. Först roy fast han fick ner mig direkt (även fast jag fick ner han också nån gång kanske), haha fast däremot matte for fan på marken några gånger. Sen så hoppade även jag och alex på varandra och nilsson och det var så förbannat kul, lätt det bästa med snön! Ah... men nu så ska jag väl typ trötsäta bara för att jag inte fick godkänt på matteprovet, fuck me:(


Tisdag

Hejhej, nu sitter jag på torget med nilsson och julia. Trevligheter! Hade även skidor på sista lektionen, jag dog. Fan så jobbigt det är att vara ovältränad!



.

 


LALALALALALALALALALALA

Fyfan så skönt det kommer bli med helg och sedan lov. Blir väl att leka genom hela lovet? Vad säger ni gott folk? Nej men förhoppningsvis några dagar av ledigheten annnars blir jag besviken. Hinka bertz och glömma! Ah, och annars så bakar jag kakor. Längtar tills jag får käka dom!


En bild på mig :)

Den ni grabbar! Haha!


Du är som en måndag, ingen gillar dig

Har en hemsk jävla smärta i käften efter mitt besök hos tandläkaren så det blir väl att leva på soppa dom kommande veckorna. Lämnat in mobilen nu på reklamation, hoppas att skiten blir av något trots allt. Sen nu så äter jag glass för att liksom kyla ner det onda i grötintaget. Också har jag ju en hel del plugg att göra idag. Älskar måndagar.


Å fan

Trött och sliten chey som inte heller fastnade på bild, nu så hade hon tänkt att gå och lägga sig eftersom hon ska upp sju imorgonbitti och följa med hennes fader till jobbet och sedan till tandläkaren, och sen till mediamarkt och prata med personalen där. Sen när hon kommit hem så väntar ett helvetes pluggande... Fuck me...


Damn sunday

Hej på er som nu kikar på min blogg, imorse så somnade jag runt klockan sex och vaknade ett på dagen av att jag blev helt enkelt less på att mamma och pappa skulle sitta där och hojta om skidorna på teven. Till frukost blev det en kopp te, yoghurt och två mackor, vilken hemmafru haha! Nu så ska jag bara klara den här skolveckan ut, sedan blir det helg och lov! Fan så skönt det ska bli!


05:55

Klockan är nu fem i sex då jag börjar skriva det här inlägget och jag har nu skrivit med några trevliga pojkar från och när men alexander har jag skrivit med hela kvällen och natten. Gud vilken charmig pojke det där... Ja, skrev lite med ett trevligt fyllo också och med lindgren och satan vad jag skrattade åt våran konversation. Natthumor är fan bäst alltså. Ja, godnatt med er då!


Sometimes we're broken and we don't know why

Denna lördag har jag bara varit hemma då jag ska vila upp mig för den kommande skolveckan då jag antar att det lär bli en hel del grejer att få gjort. Förövrigt så är en vägg klar med tapet, det vart hur fint som helst och jag är jättenöjd. Bara tre väggar kvar då... och sen så har jag skrivit med en sjukt charmig pojke på facebook i några timmar nu. Snacka om att han får mig att drömma mig bort, ah, och mer än så hade jag inte att dela med mig. än att jag sitter nu i soffan och äter billys pizza, original... Underbart. Jag hoppas ni alla har haft en bra lördag för min har varit väldigt enkel och effektiv!


Helvetet så skön låt!

 
Jag brukar inte gilla taylor swift men den den här låten är så förbannat bra. Liksom när "the big drop" kommer i refrängen, damn alltså. Fick ståstupp i armarna, så bra var den. Lyssna och njut, folket! Det här är äkta musik...


I could drink a case of you and still be on my feet

Ja, 1408 går på teven (skräckis från 2007) så om någon skulle vilja komma hit och sätta sig bredvid mig i soffan så är det bara att komma, sålänge du inte bryr dig om jag möjligtvis skulle sjuka ner dig med min rethosta såklart, haha! Men jag ska väl gå och borsta tänderna snart, det blir att sova i soffan inatt eftersom min säng är smutsig från arbetet idag med väggarna, det blir troligtvis att renbädda den på söndag så soffan blir min partner de två kommande nätterna. Inget fel med det, jag gillar att sova i soffor, höhö. Och nu hade jag inget mer att säga, godnatt hörreni!


Friday night

Tja, hörde att det var party hos mig ikväll... fast nä. Jag sitter hemma och gör inte något egentligen värt alls medans min älskade katt har hoppat in i en coop kasse och tänker ha fredagsmys i den antar jag? Jag och pappa har iallafall kommit långt med väggen idag, troligen så far vi till stan imorgon och köper spackel och så blir en hel vägg klar imorgon, fyfan så skönt det skulle ha vart. Då ser man liksom att man är påväg, att man har kommit en bit istället för att se fula väggarna utan tapet. Det ser bara tragiskt ut... Men pappa var snäll och hjälpte mig väldigt mycket idag, kanske så är det inte helt omöjligt att mina väggar kommer bli klädda med tapeter trots allt. Ja, nu så hade jag tänkt att gå till köket och ta mig något att dricka och sen kanske kolla på desperate housewives, min galna fredagskväll! Antar att alla andra spenderar sin fredag liiite bättre än jag..!


Story of my life



Jag och pappa har rivit lite tapet, dock har han jobbat en aningen hårdare...



ÄLSKA



HAhhahhahha åh räka

the-absolute-funniest-posts:

Follow this blog, you will love it on your dashboard


Every atom of me miss her

Bonjour bitches! Imorgon så ska jag pallra mig till skolan, är nog inte helt hundra men jag har missat såpass mycket i skolan och sen så saknar jag mina kära kamrater. Det blir ju även att följa med fanny hem till henne vilket kommer bli mysigt, har saknat att umgås med henne utanför skolan liksom. Och denna dag har bestått av desperate housewives och kollat på lite kläder och mobiler, ni vet, sånt man gör när man sitter vid datorn och inte har något speciellt att göra. Nu snart så hade jag tänkt att äta något, hungrig!


Sjutton igen

Tumblr_lyca3lcwux1qjrc4bo1_500_large Tumblr_m7xlnnnvjj1ra0khno1_500_large
Såg precis klart denna film och den var lika bra som alltid. Låter som att jag har sett den ett x antal gånger och det har jag faktiskt.... haha! Ja, men zac är iallafall lika söt som vanligt och jag får väl hoppas att jag kommer drömma om honom eller något! Ah, godnatt!


Kära...

 
Kära människa jag hatar, jag tycker inte om dig för med öre. Dig skulle man behöva banka lite vett i skallen men det är bara det att jag inte vill röra dig. Idiot. Om du gör något mer så går jag fan lös, skämtar inte.
 
Kära före detta bästa vän, jag saknar dig. Det var så längesen. Man har helt klar mognat och kanske så skulle vi kunna prata. Inte bara om det förflutna utan framåt också. Vi hade väldigt fina stunder. Nu är det bara minnen. Vi är främlingar med minnen.

Kära bästa vän, du ska veta att jag kommer alltid, alltid, alltid finnas där för dig. Vad det än är så kommer jag stå bakom dig, då jag inte gjort det tidigare. Jag har mognat och jag är medveten om vad man kan förlora och du kommer då inte vara ett av det. Du kommer alltid vara den enda i mina ögon och du vet att jag bryr mig om dig nått så himla mycket. 

Kära någon, ge aldrig upp. Vad den än gäller, sluta aldrig kämpa. När du faller så kliver upp på benen igen eftersom du är stark. Starkare än du tror.
 
Kära Tomten, jag vill verkligen få en utlandsresa i julklapp. Till turkiet i två veckor. Med alexandra och kanske våra morsor. Tack på förhand.
 
Kära mamma, du ska veta att du är helt underbar. Jag vet att jag kan vara en djävul då och då men du vet att jag älskar dig och uppskattar allt du gör. Du har gjort ett superjobb som mamma. Jag älskar dig mamma!
 
Kära pappa, även fast du säger alla töra skämt och dansar som en babian så ska du veta att jag tycker du är en väldigt förståndig och perfekt pappa. Jag skäms en aning när mina vänner är över men det ingår ju. Om du var en apa som sökte jobb på en cirkus så hade jag anställt dig direkt. Jag älskar dig pappa!
 
Kära framtida jag, du var jävligt galen 2013 och hoppas på fan att du fortfarande är det. Jag hoppas du inte är gravid sålänge det inte är med johnny depp. Jag hoppas att du har slagit folk som har förtjänat det. Jag hoppas att du har tagit vara på det du har hållt kärt. Jag hoppas att du fortfarande har bra musiksmak. Jag hoppas att du inte har klippt kort hår... Jag hoppas att du är dum så du har kvar lite från ungdomen. Jag hoppas att du mår bra och lever ditt liv. Jag hoppas att du inte har börjat röka. Jag hoppas att du har någon fräsch friend with benefits. Jag hoppas att du iallafall är på krogen några gånger i månaden och umgås med vänner. Jag hoppas att du bor i en lägenhet med som du delar med din bästa vän. Jag hoppas att du har blivit tagen av polisen en gång iallafall bara för att. Jag hoppas att du inte har blivit tjock och lat. Jag hoppas att du är lite snygg iallafall.

Kära dåtida jag, medalj på att göra misstag? Du måste lära dig att leva.
 
Kära människa som jag är avundsjuk på, ge mig ditt hår och resten av ditt utseende så blir jag helt klart glad. Nu på en gång. Tack.

Kära människa jag varit kär i, du är bäst nu men du var bättre förr. Dock så kanske inte bäst är rätt beskrivet men förut var du underbar, du är det fortfarande men helt klart inte killen jag gillade.

Kära killkompis, sluta bit dig i läppen, det är så jävla sexigt.

Kära kusin, jag ska prata med mamma så att vi och din morsa kan fara ner till spanien och hälsa på dig! Det hade varit så himla roligt!


Why don't they stay young?

Lyssnar på alphaville och funderar på om jag ska he på en film eller titta på ett avsnitt av desperate housewives... men det kanske blir en film online på datorn istället för jag orkar inte ladda hem! Jag ska även göra mig en till kopp grönt te eftersom saga sa i tisdags att det liksom rensar kroppen och nog lät det fruktansvärt hälsosamt och fräscht så nu kör jag på den. Grönt te all the way! Alex ringde även mig vid sex och vi snackade i nån timme och pratade en stund med anton på skype men jag kände att jag inte orkar prata något mer idag. Å jag hade inte så mycket mer att säga än det, hoppas ni alla har haft en bra onsdag!


När man lämnar in ett prov, hahahahhaha

735136_545292432161477_495767553_n_large


Shout, shout, let it all out

Har inte gjort något alls egentligen idag. Ätit, sovit, varit allmänt ofräsch, pussat på mina stackars katter som nog inte uppskatta det lika mycket som jag gjorde, snytit mig, ätit halstabletter i stora lass, gått på toa en gång och kissat, ätit salt&det, sett på en film, sett ett avsnitt av desperate hemmafruar och en liten bit av fredag den trettonde. Inte alltför skoj här inte...


Bridge to terabithia

Tumblr_mfvdtfk9qn1r5wljbo1_500_largeTumblr_mfvecnaqrj1riai5uo1_500_large
Såg nyss denna film för kanske tionde gången och den är fortfarande så jäkla bra. Bridge to terabithia är en film du måste se om du nu inte redan gjort det. Haha, känner att för varje film jag ser så blir jag alltid så himla känslosam och måste skriva av mig... Bra där!


Min lilla älskling

Omringad av halstabletter och näsdukar. Underbar onsdag... Om det är någon som vill byta liv med mig så är det bara att hojta till för jag tycker det här är så förbannat tråkigt och dött så ja... Hoppas jag blir frisk så fort som möjligt!


Varjedag...



Funny how we try to move on and at the same time, hold on

Opigg är vad jag är just nu och troligen så far jag inte på skolan imorgon fastän jag vill. Dels för jag vill göra bort no provet och dels för att jag inte vill missa filmen vi ses på so:n men jag vill fan inte sitta där och typ hosta, snora, kraxa och annat skit. Jag vill verkligen inte vara sjuk... så jag har bestämt mig att dricka helvetes tekoppar ikväll och käka halstabletter. Kanske inte den bästa kombinationen men min hals ska vara len som en babyrumpa till på fredag iallafall. Om det sker ett mirakel så är jag frisk imorgonbitti som jag tyvärr tvivlar på kommer att hända, mamma tyckte jag skulle vara hemma och då är det illa. Nu så ska jag snyta mig, ciao!


Almost finals and freak out

Pratade med anna-sara och matte ett tag på skype, sen kom matilda in och jag var tvungen att lämna eftersom jag har faktiskt ett prov imorgon som jag måste göra. Jag tog iallafall halv tolv bussen hem idag eftersom jag inte riktigt mådde hundra och såklart så däckar jag på soffan och vaknar fyra timmar senare, det var skönt och det behövde jag but still, I have job to do. So-läxan är iallafall över, det var väl den som mest gjorde att jag for idag, hade annars gärna stannat hemma men nu är den över. Jag hatar liksom när man är sjuk på dagar då man har läxor så man gör dom nån annan dag, haha! Om man inte har tränat på dom vill säga... Pappa var även jättesnäll och har köpt halstabletter och dumle till mig, kunde fan inte låta bli att äta lite godis, damnit. Nåja, ska försöka börja jobba nu. Hoooj!


Kul på svenskan...



Ett, två, tre, fyra, jag är en partymyra!



Cousins are connected heart to heart, distance and time can't keep them apart

Jag, mitt i pluggandet. Å just det, jag glömde ju att berätta att mamma hade varit i vännäs idag hos min kära mormor och när hon kom hem så bar hon med sig två stycken påsar med kläder från amanda och nog så hittade man sig mycket fina klädesplagg. Massa mysiga hoodiesar och tshirtar och toppar och en svart och väldigt fin klänning. Jag ska bära en tröja imorgon hade jag tänkt. Det är väl ett stort plus med att ha en äldre tjejkusin, ärva kläder liksom. Och att hon sen har väldigt bra klädstil är inte heller så dåligt... Gud så jag saknar amanda! Hon är så långt borta...


Hakuna matata

Tumblr_mi1be2umdw1s5wbcpo1_500_large
Hej på er! Humöret har varit på topp, konstigt nog och jag har typ skrattat mig igenom hela dagen. Jag vet fan inte vad det är med mig, är på så sjukt humör så det är inte sant. Börjar tänka på det nu att hur fan ser jag ut egentligen hela skoldagarna? Föreställer mig en psykoclown... Vackert... Ja, och skulle väl egetligen ha pluggat när jag kom hem men det blev aldrig av. Blir väl antingen ikväll eller imorgonbitti, antingen eller. Men nu så hade jag inte så mycket mer att dela med mig! Puss


Bara för att jag har skills

http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/35006708.jpg
Bara för att jag är attentionwhore när det kommer till mens. Kände att jag hade inte så mycket mer vettigt att skriva på bloggen annat än detta! R.i.p alex säng... Men allvarligt, jag känner på riktigt medkänsla här, förlåt mig.


I can't do this all on my own, I know that I'm no superman

Jag vill ha jävla sommar, jag vill ha den förbannade solen, jag vill sola, jag vill bada, jag vill tälta, jag vill kunna umgås med min vänner ute utan att frysa ballarna av sig, jag vill kunna gå på långa nattpromenader, jag vill ta min moppe och köra ner i diket, jag vill äta piggelin i värmen, jag vill ha sommar....


Nothing lasts forever, so will you be my nothing?

Ansiktsmask på facet och sitter och gosade med marlon i soffan (tills han sprang iväg då) och klockan är dessvärre snart halv elva... Egentligen så skulle jag ha pluggat idag men såklart så blev det inte av. Får väl skriva ner so-läxan imorgon och träna eftersom det blir den enda dagen jag kan försöka lära mig den. Något som måste göras... Ah, men nu så ska jag äta kvällsfika och sen gå och lägga mig hade jag tänkt. Sen så ville jag bara säga att min siberia är sötare än någonsin... godnatt hörrni! Måndag, here we go! Å förresten, gissa vem som fick mens idag..?


Fanny bjuhr, grattis mitt älskade hjärta ♥

Jag och fanny har så otroligt många minnen tillsammans, gud så jag gillar den här tjejen! Hamsterbegravning, skrattat så man börjar grinat och gjort bus på skolans balkonger. Hon vill jag aldrig förlora, aldrig! Ni vet när folk beskriver folk som änglar? Hon är en.


Imagine a world full of peace

Gårdagen var hur trevlig som helst, det kommer flera grymma människor hem till mig igår, det var alexandra, julia, saga, matilda, tove, gerd och nilsson! Vi lyssnade på musik, snackade, omeglade (jag tog niklas bakifrån vilket folk faktiskt verkade tycka om att kolla på :$) och vi såg på film och var ute litegranna. Jag kan då säga att jag hade det förbannat trevligt även fast vi var hemma hos mig och det är inte det bästa stället att hålla hus men ja, nästa gång så blir det iallafall inte hos mig vilket blir askalas, redan planerat om två veckor då vi ska samlas ihop ett gäng och hitta på nå trevligheter! Ja... och imorse så följde jag med alexandra med hennes pappa hem till henne och vi for och mockade i stallet och sedan så somnade vi när vi kom hem, fast det är inte så konstigt. Sov bara fyra timmar och för att heta vera så är det ganska lite, sen när vi vaknade vilket var nån timme senare så hade hennes brorsa gjort jättegod middag så det satt bra i kaggen! Men nu så får jag kramp i fingrarna och orkar inte skriva något mer, namaste bitches!


Partaj

Tja alla sexiga fisar! Nilsson och alex är ju hos mig just nu och ikväll så kanske det kommer lite mer folk vilket säkert blir trevligt! Det vart parisare till middag vilket var najs, och mamma har gjort bullar vilket var asnajs! Folket börjar väl komma som sagt lite senare... köng!


Wicktum & Tjockatanten

Hej ville bara säga att vi tänker söka jobb som modeller, är det någon modellagentur som kollar på det här så får ni gärna höra av er! Lägg till mig eller han på skype, tjockatanten och wicktumpwnsn00bs. Hör av er!


Don't wake me up

Jag badade idag vilket var väldigt skönt, värmen där alltså... och nog ska jag försöka få mina föräldrar att dra imorgon så det iallafall är borta ett tag, jag börjar ju nästan ångra mig att alla pepz ska hit. Fulaste stället ju... Men aja, one for the team typ! Ska iallafall börja med no:n nu snart. Ska studera min älskling då hade jag tänkt.


Tips till alla cheyer nu på alla hjärtans dag!

När han tar sitt huvud nära ditt – Rapa han i ansiktet

När han bråkar & slår dig - Ta fram ditt knogjärn och knäck hans näsa

När han är tyst - Peta han i ögat

När han ignorerar dig - Smsa med hans bror

När han försöker gå sin väg - Fäll honom

När han skriker på dig - Spotta han i munnen

När du ser han gå - Släng närmsta hårda grej i skallen på honom

När han är rädd - kalla honom bög

När han ser ut som att något är fel - Bry dig inte

När han håller din hand - Tryck in naglarna i hans handflata

När han flirtar med dig - Låtsas somna

När det är bara du & han i ett rum - Gå därifrån
 
 


Har roligt med webcam toy!

Fina bilder från so och svenska lektionen! Nått så fruktansvärt stiliga vänner jag... minst sagt! Fast nu så kanske jag skulle ta och jobba, ska ju ta reda på fakta om fru goebbles... interesting!


14 FEBRUARY

JAAAAAAAAAAAAAAA! HÅLLER MED NIGAHIGA, fast nä, Jk. Jag är jätteglad för att vara singel. Fri som en fågel och det kommer jag vara ett bra tag till. Fast jag börjar bli lite osäker, ni vet... johnny depp ringde och friade igår och sen så fick jag ett brev av joseph gordon-lewitt... jag är lite i en knivig situation! Funderar på att gifta mig med båda!


Woman who behave rarely make history

Har haft denna sötnos klängandes om mig hela kvällen vilket bara har varit mysigt, oj så söt hon kan vara ibland! Hon är verkligen min och ingen annans. Min lilla dyrbara ängel... Och sen så har jag bara tagit det lugnt sen jag kom hem från skolan, jag gjorde kola och har typ bara suttit vid datorn. Jag vettefan vad som har hänt med mig, pontus frågade om jag ville vara på ug men jag orkade inte. Mitt sociala liv är borta nånstans och jag behöver hitta det igen känner jag.
 
Fast nog så var det skönt att bara vara hemma och ta det lugnt, inga läxor eller något sådant att göra. Eller man kan väl säga att jag sparar dem till imorgon efter att jag och pappa har förhoppnnigsvist beställt tapeter. Sen så förbereder jag ett tal att säga till mediamarkt när jag kommer dit, hade tänkt att aktivera mens-knappen fast får väl se hur det blir. Det är även en massa flikar på massor av tradera sidor där jag kikat på ett x antal iphones, kanske skulle det vara något? Elsa skriver jag också med på facebook, vi planerar litegranna om det kommande sommarlovet, spännande som fan..! Å nu så hade jag inget mer att säga, heeeejdå!


I hate my life and I wanna die, I ain't got no iphone

Gissa vad jag gör? Kollar på iphones på tradera... Funderar nästan på att köpa en... och som ni vet så har jag faktiskt inte haft något emot iphones men aldrig kunnat tänka mig att ha en själv, och nu så kanske den tanken vänder helt och hållet. Jag hatar min sony ericsson xperia arc så himmelskt mycket. Å jag vet att det finns massor av andra telefoner men det skulle vara något med en 4s, hmmmm...


Never a mistake, always a lesson

 


Ville bara säga hej




If you truly love someone, shouldn't everyday be like valentine's day?

Mina två läxor är klara nu varav en ska lämnas in imorgon och en redovisas. Sen så följer jag troligen med alex hem imorgon efter skolan så det blir väl stallet och sen får vi se vad som händer! Jag hade iallafall tänkt att fylla väskan med allt jag behöver och sedan borsta tänderna och lägga mig i sängen. Hoppas på fan att jag har lika underbar dröm denna natt som jag hade inatt. Jag älskar att sova för det är så förbannat nice att drömma, nåja, godnatt!


IF YOU DON'T WANNA TAKE IT SLOW AND IF YOU JUST WANNA TAKE ME HOME, LET ME SAY YEAH

Lyssnar på kiss you med one direction som faktiskt är riktigt skön, så jävla glad låt! Sen så är ju pojkarna rätt så snygga i musikvideon... och harry på bilden. Damn. I admit it! Men nu så ska jag dansa till köket, humöret är på topp!


Ser på akward och dregglar



I want to wake up where you are

Jag är så jävla kissnödig men ska göra det här inlägget fort, dagen har rullat på och humöret har vart på topp! Tyckte idrotten var väldigt dryg, skidor ni vet, men det är över iallafall och jag och saga for först till solhaga och lämnade ett papper, sedan till arbetsförmedlingen och hörde om sommarjobb vilket har gjort så man har iallafall en liten aning, sedan till tapetaffären och fick med mig två feta böcker därifrån som jag nu ska kolla lite på ikväll och imorgon eftersom jag och pappa ska dit på torsdag så kan behålla den tills dess, och sist så gick vi på bergners och hörde om min mobil och han kunde tyvärr inte hjälpa... Ah, sen så sprang jag till bussen och pratade med jim påvägen hem vilket var länge sen. Och nu så ska jag snart äta, efter jag har kissat alltså så jag ska väl dra mig till badrummet, ha det bäst!


Country roads

 COWBOY


I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday

Hej på er! Imorgon så är det tisdag och jag hade bestämt med saga att vi skulle gå först till arbetsförmedlingen för att höra med sommarjobb, vet inte om vi är på helt fel ställe men det är värt ett försök iallafall (?) och sen så tvinga jag henne till tapetbutiken där vi ska kolla möjligtvis på en tapet som jag sedan ska få i mitt rum. Så troligtvis så finner jag någon sandfärgad sådan och kanske en fondvägg, brun med någon mönster? Nä, jag vet inte riktigt men imorgon så kanske jag får några idéer. Annars så ligger jag bara på sängen och ska alldeles strax göra klart bildläxan och har musik på mobilen, flogging molly. I love that band so damn hard. Ja... That's pretty much it. 


A WILD MUM APPEARS



Fina skor :]


Jag kikar på lite skor medans jag ligger här i soffan och bara hare. Hade väl tänkt att göra bild läxan idag så den är klar till på torsdag, och sen så ska jag väl försöka att göra något mer nyttigt såsom att kanske slå ett tag på boxningssäcken. Har ju hört en massa nya, underbara låtar som fyller min vardag.  Ja... och idag så hade vi hk prov på morgonen och tamefan så kändes det bra, sen så har mitt humör varit på topp idag. Fult glad idag alltså, vet inte vad det är med mig men det äger iallafall! 


Easy A

Tumblr_m1kqkdapfy1r99wpco1_500_largeTumblr_ly8cnvyxbw1r5mg43o1_500_large
Emma är lika bra som alltid i filmerna hon medverkat i, sen så tycker jag att den här filmen har det lilla speciella. Och allt det där med rykten tycker jag stämmer in så jäkla bra. Om nån gör något så får alla reda på det, nästan så andra vet mer om en än en själv... Fuck logic, men filmen är som sagt väldigt bra!


Don't let the dead bite

Jag ser på teve just nu och skriver med fannybanny på facebook när jag egentligen ska plugga till hk-provet... Easy a börjar om fem minuter så ska kika på den filmen och efteråt ska jag börja med hemkunskapen, kommer ångra mig starkt men med kaffe så kommer jag orka att försöka! Ska bara springa till köket och hämta något att dricka! Wooooohoo


YES, I'M COMING HONEY

had too, favourite part :’)


Coming home

 


I'M RIDIN SOLO

Har hur trevligt som helst hos alexaaaaaaaaaaaaaaandra, typ länge sen jag kallade henne det! Lördag för fan. Askalaaaaaaaaaaaaaaaaaaas!


DON'T GET ATTACHED

Tjosan på er och majken får stå för bilden idag! Nu så sitter jag i antons rum på hans dator och skriver detta vackra inlägg. Igår så for jag in med bussen till vindeln där mathilda och madde höll mig sällskap ett tag, sen så åkte jag med anton och hans morsa till deras hem och shit så mysigt dom har det! Aaah, och det vart film igår och massa prat. Spelade lite slenderman men kände att jag var lite av en pussy... pinigt. Och strax så åker vi in till vindeln då anton ska till marcus och jag till alex. Kungligheter! 


IDAAAAG SÅ ÄR DET FREEEEDAAG

Mobilen funkar igen och det är fredag och jag sitter i soffan. Anton var inte i skolan så jag ska ta en buss in till vindeln idag också hämtar troligen någon av hans päron mig! Så det kan gå, men ja... Fredag förfan! Och alla som ska ut i dimman, drink responsibly which means don't fucking spill it! ;)


.

image
Såg precis klart fired up och den var hur skön som helst, jag tänker bara på killen från dum och dummare och det är ju inte helt fel, och har pratat en kvart med andreas och en kvart med macke. Och nu så kanske man skulle ha gått och lagt sig så man orkar sig upp imorgon, för det blir ju att ta den tidiga bussen så man hinner i tid till att göra provet... Ja, hade väl tänkt att packa och sedan gå och lägga mig. De va allt, ciao!


Ska se denna film nu,

Firedup1_large


I was born to walk alone

Dagen har gått hur bra som helst, jag känner att allting bara rullar på och tror inte jag har skrattat så mycket som jag gjort idag på länge. Jag fick ju även träffa mitt älskade nina igår vilket var trevligt, vi drog ner på ug och var med lite muppar där, mysmys! Ja, och nu efter att jag och saga var på läxhjälpen så sitter jag nu här i soffan och har bestämt att jag far till anton imorgon med bussen. Hade ju bestämt att umgås med honom ett bra tag och nu så blir det iallafall, tur man är snabb. Ja ja, nu snart så ska jag göra chokladbollar till imorgon. Å juste, mobilen cpar så smsa mig inte. Hatar min äckeljävla mobil. Jag ursäktar inte språket. MEN SKA DUNKA FLOGGING NU OCH GÖRA CHOKLADBOLLAR, FUCKYEAH!


Laughter is the best medicine



And then I met you

Channing... Är kär i honom sen jag såg 21 jump street och nog så är han underbar i resten alla filmer han medverkat i... Ah, och jag pratade med nina i en tjugo minuter och kom på att jag ska fara till henne imorgon och träffa min andra halva vilket känns underbart. Nu känner jag att jag har något att längta till efter skolan, satan så skönt. Men nu så ska jag ut och skotta. Fuckyeah. 


Hard times will always reveal true friends

Rubriken. Ah, idag så har det varit blandade känslor men vi skyller på "mens" eller nått! Min kära vän saga fick mig att fara på sista lektionen fastän jag inte alls var sugen på det. Hade tänkt att gå någon helt annanstans men ja, tur man har fina vänner! Sen på bussen så var julia och oscar allmänt söta, tacka fan för att man har polare som tycker om en oavsett vad! Ja... men nu så hade jag tänkt att bara ta det lugnt i soffan och sedan invänta morgondagen då man ska göra nationella, inte helt najs men det får gå som det går! 


Måndag i mitt hjärta



Mysig lördag









Och jag sviker aldrig dig,

Hemskt galen kväll igår. Enough said. Idag när jag kommit hem så träffade jag enebrö på direkten och fick mig ett snack med honom och det vart så att vi for till tavelsjö och köpte en schwarzwaldtårta, sen så passade vi på att hälsa på underbara elsa vilket var hur nice som helst. Sedan så drog vi hem till mig och såg på the possesion. Lite vidrig film fast helt okej, inte den bästa men inte den sämsta. Sen så ska jag väl ringa alexandra imorgonbitti och höra om jag skulle komma till henne och sedan dra på stan på måndagen, vi får väl se hur det blir. 


FUCKYEAH!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus