Taggad, much?

bilder från wehearit


Fuck butterflies, I feel the whole zoo when I'm with you

fulaste bilden men det där är min kisse som jag älskar jätte mycket även fast hon blir irriterad och less på mig. än så sover hon varje natt i samma säng som mig, även när jag inte ens är hemma gör hon det. that's my baby!


Hallelujah för fan

hejhej på er! hade det väldigt trevligt igår, på dagen var jag med ida, anna, viktoria, gerd och sofia?tror jag hon hette. sen så skjutsade gerd mig till nina där vi åt varsin macka å ba tjillade. sen så for vi till alex. hälsade på henne efter nå söta telefonsamtal, haha. jaja, sen idag så monterade jag och nina upp en soffa, haft supertrevligt. å sen på fredag kommer nina till rödå, askalas. aja, mobilen är dryg att skriva på. hoooojj!


Don't go wasting your emotion, lay all your love on me

hejhopp, fick hem en påse från praoen, asnajs. sen så sa jag hejdå till fanny och hennes familj på böle, och nu så är jag hemma. träffade lite folk på stan lite fort innan jag klev på bussen där jag satt breve julia. ska nu snart duscha osv. sen fara till anna-sara! puss!


Rickard...



BAAAM!



Torsdag

hej på er! dagen idag har gått helt okej, tror jag kan ha överreagerat litegrann från igår. eller nä, det gjorde jag inte men surtanten verkar iallafall har börjat behärska sig lite bättre än förra dagen vilket är bra, för hon var verkligen inte rolig. nåja, fick sluta en timme tidigare vilket var rätt så skönt, det fanns inga varor att lyfta ut och vi hade frontat i stortsett alla hyllor. okej, inte alla men några stycken. och nu så ska vi bara ta det lilla lugna, bajj!


Haha, störd



Scary shit



08 320 100 - Numret till vårdguiden. Är orolig över att du kan vara hörselskadad, alternativt hjärnskadad.

hej på er, idag så har jag och fanny än en gång stått inne på konsum och frontat, lyft fram varor och hälsat och hjälpt en massa olika människor, helt okej. sen så kan jag ju tala om för er att det är en surjävla tant på praoen som jag inte alls tycker om, men det säger jag ju inte. haha, jag och fanny tog bussen till stan idag, träffade även på ida och annakarin vilket var trevligt. kom iallafall tillbaka till fannys place med ett par nya byxor som är jättefina och en foundationburk... skit som är nödvändigt! nåja, snart så blir det pizza! å juste, när vi kom hem så hade fannys mamma köpt lite godis till oss vilket verkligen var uppskattat, väldigt gulligt! hoooojj!


Dom ser mig rullar, dom hatar

idag på konsum har det bara gått fint, hostade förjäva mycket i början men sen försvann det typ vilket var otroligt skönt. återigen så har man sagt "hejhej" till så många människor så det inte är sant och nog så har man hjälpt små tanter att hitta olika varor. det går inte att förklara hur glad man blir när de ler och säger: "tack så mycket". typ ett av det bästa med det, sen när man skjutsat in alla varor mm. så sa marie att vi fick sluta en timme tidigare för vi hade inget mer att göra. inte helt fel alltså! sen på hemvägen så skulle jag och fanny stanna för en bil for förbi också ramlade hon med cykeln EFTER hon stannat den. haha, gjorde min dag. nåja, ha en fortsatt trevlig tisdag!


PEACE TILL VÄRLDEN!



We all die. The goal isn't to live forever, the goal is create something that will.

alltså den här bilden blir bara konstigare och konstigare ju längre man stirrar på den... hemskt! men hej på er alla som läser det här! kom ju till fanny imorse och sedan så kilade vi till coop konsum! personalen var verkligen hur trevliga som helst och idag så har vi frontat och plockat upp varor vilket har vart helt okej. det känns väl i ryggen men jag klagar inte, är typ lite glad över det så det visar hur otränad jag egentligen är! och snart så ska vi  dra till affären och köpa lite godis för det hade inte skadat, det är ju måndag.


Älskar't



I need you to need me back

kanske är det dags att sova... ska försöka se om jag orkar packa något litegrann idag, sen så får jag väl fixa resten imorgonbitti. sov så gott folket! å juste, enebrö ringde vid nio och sa att va utanför huset och nog så stod han där med sin lilla pärla så fick mig ett snack med honom, har saknat att prata med grabben så det var ju uppskattat. men nu så ska jag faktiskt sova, hooj!


Behind every beautiful thing, there's been some kind of pain

hej på er, micken dampar sate så kan inte snacka me grabbarna, nåja. sen så har jag försökt hitta en bloggdesign till alex och tyckte jag fann en ganska så fin, så ändrade färg och höll på med en header som tog ett litet tag. sen så ser jag designen inte är riktigt som jag ville ha den, så det blir att börja om från början. haha. men ska väl typ försöka göra något med mitt liv nu, jag är förbannat sugen på att boxas på säcken men det är ju i brorsans rum... damnit!


bloggrape

hej vera<3


Hotellet... Dreggel... 34 Dagar kvar...



If you promise to stay, I promise to never leave

har haft en så himlarns bra dag idag. vaknade upp med min kära vän matilda efter en god sömn, tror vi somnade vid klockan ett eller nått sånt. senare så satte vi oss vid teven och tittade på xfaktor för det var maraton med det, sen så tog hon hål i mina öron fast ett hål vart lite halvsnett så egentligen så har jag bara fått ett nytt örhänge i örat så det är ju bara awesome. när klockan blivit sex så drog hon hem med moppen och jag gjorde mig iordning för att fara till alex. hennes pappa hade varit i umeå så jag gick till affären där han hämtade upp mig så det var ju väldigt schysst! sen när vi kommit fram till vindeln så vart det pizza vilket var underbart. jag hade inte fått i mig något så det satt så galet bra i min kagge. sen så laddade vi hem askungen och såg den, orginal från 1950. börja om på nytt liksom, och det var det värt det. jag förstod inte då hur otrevliga vissa roller i filmen var osv. ja, och sen så har det väl blivit lite chatroulette sverige där vi fulade oss med godis och dricka! en helt okej lördag om ni frågar mig..! nåja, ska väl kanske försöka sova snart så vi orkar oss upp imorgon, ska ju pallra mig till umeå imorgonkväll, vet inte riktigt vilken tid men det blir väl efter fem med antingen buss eller bil, vet inte riktigt än. jävlar vad text... aja, peace!


Never look back, If Cinderella went back to pick up her shoe, she wouldn't have become a princess



Love me? Great. Hate me? Even better. Think I'm ugly? Don't look at me. Don't know me? Don't judge me. Think you know me? You have no idea.

nu så sitter jag och mathilda framför teven och tittar på burken, äter lite smått glass. eller iallafall mattis, för jag har käkat upp min... har haft det jättekul från igår till nu! fin polare det där! men ja, ska fortsätta leva nu! hane!


Grym serie!

Goldengirls, har börjat se denna underbara serie varje morgon innan jag drar mig till bussen. ännu ett bevis på att 80-talet var bäst. verkligen hur kul som helst, haha! på riktigt, sexigaste tanterna jag någonsin sett :O


Fått hem idag!



We are the kids with the hungry heart

 
 
  
 


Get lost and find yourself



Without music, life would be a mistake

gammal men fin bild på mina två kära vänner johanna och viktor. HITTA PÅ NÅTT SNART VAFAN!
har tamejfan vart på riktigt bra humör idag! aschill kan jag ju tala om för er! men ja, dagen har vart riktigt bra. franskaläxan gick bara fint. har fått träffa massa fina människor idag, alltså jag kan typ inte fatta att jag har vänner :P så som jag beter mig! nåja, kom nu hem också från matboa där jag och julia köpte lite smått och gått. sen så hoppade vi av vid affären där vi hälsade på enebrö ett litet tag, uppskattat yes. och nu så ska jag äta, och sen så kommer väl mathilda nån gång. trevligheter!


Fredag förfan!

godmorgon på er! kom precis på att förra inlägget såg ganska så läskigt ut, typ som om jag skulle döda någon fast så är faktiskt inte läget. jag kan ju tala om för er att gör mig inte sur, eller jävlas med mig. för antagligen så kommer jag inte vara på humör...
 
Tumblr_m9miwqeao71rf9pzbo1_500_large523157_377256359013783_1627381584_n_largeTumblr_luj0lzxrt21r45h5wo1_400_largeTumblr_lljxcbhgvg1qkoj1do1_500_large1539513_700b_v1_large
 
 
 
 


De kommande fem dagarna kommer bli så vackra :)



When your friends call you for advice



Oh, you're a princess? But I'm the queen, bitch

just nu så lyssnar jag på hall of fame - script ft. will.i.am och funderar på hur många fula bilder det egentligen finns på mig, på den här datorn... det verkar aldrig ta slut, jag menar. kolla bara på den där bilden? sexy beast, yes!


You can be the greatest

egypten-11. idag har det varit en helt okej torsdag. första lektionen var hk, vilket var hur chill som helst. pratade mest med julia och saga. sen så hade vi matte, och prov hade vi ju också förståss. jag tror det gick bra, men vill inte tro för mycket för då blir jag bara besviken! sen så var det lunch, och efteråt teori på idrotten och musik efter det. gäspade säkert tjugo gånger. och sen engelska där man skulle bring a thing och sen skriva en uppsats. gick väl hyffsat tror jag! och nu så ska jag dunka musik och ligga på min säng med martha bredvid mig. hon är bäst. 


Ikväll så är vi hjältar

den här bilden togs den 20 september 2009 i min mammas rum. jag saknar den här fina katten, jag kommer ihåg när jag såg dig utanför det tomma huset och jag började då varje morgon lämna lite käk till dig vid dörren. från sommar till höst, och det blev kallare. jag hade börjat träffa dig varje dag och jag förstod verkligen inte hur man bara kunde lämna dig i sticket sådär. jag lämnade filtar till dig men på senare tid så var det inte mycket till hjälp så jag tog dig hem, för den här kissen höll på frysa ihjäl. fast vi kunde ju inte behålla honom så mamma hittade en vän på jobbet som kunde ta hand om honom. han fick namnet aslan och det gick bra första tiden, men senare så gick det bara utför. han funkade inte bra med hennes tidigare katt och vart aggressiv så de avlivade honom. så jävla synd för han var jättefin. tror fortfarande det hänger på att uppfostran inte var hundra... vila i frid Aslan!


True, true

Tumblr_maikaegyyd1r3v6zeo1_500_large
 


Don't let the past dictate who you are but let it be a part of who you will become



We stopped checking for monsters under our bed when we realized they were inside us

vet ni vad jag vill göra just nu? jag vill krama marilyn. jag vill känna hennes otroligt mjuka päls bland mina fingrar. jag vill höra henne kurra och höra henne andas. jag vill se henne frisk och piggare än någonsin. jag vill pussa på henne tills hon blir less och går därifrån. men jag antar att jag får göra allt det där när jag kommer till himmelen för då jävlar i helvete ska jag ta mig in till katthimmelen, vare sig det går eller inte. jag ska in dit!!! sen så är det så att det enda negativa är väl att det är ett bra tag kvar (förhoppningsvis...) tills jag kan hälsa på där. nåja, ska fortsätta med svenskan och sedan så blir det sängen, tur man har en sängkamrat som slår allt!


MIND IN ONE PLEASE, HEART IN ANOTHER



Life is short, there is no time to leave important words unsaid

fulaste. bilden. någonsin. saknar dig min underbara vän, du gör mig hel. tur vi ses till helgen, det är helt sinnes vad du är viktig för mig. jag behöver dig. vi kommer nog ha det så trevligt!


Tomorrow is another chance

kass dag, har bestämt mig att morgondagen ska bli så mycket bättre. helt fantatastisk faktiskt, så förhoppningsvis så vaknar jag på rätt sida. och säkert, bara för jag skriver det här så kommer det bli tvärtom... nåja, njut av bilden medans! en väldigt vackör pojke må jag säga!


TURN YOUR FACE TOWARD THE SUN AND THE SHADOWS FALL BEHIND YOU

hemsk arkivbild... annars så ligger jag bara i soffan och har absolut inte gjort något vettigt sen jag klev av bussen vid klockan fyra... känns väl sådär, hade lite grejer i skolan jag kunde ha gjort idag men visst har det vart skönt men det betyder att jag verkligen måste imorgon efter skolan. roligtroligt! sen så ser jag på de okända och försöker få min morsa att beställa två produkter till håret... hoppas, hoppas! sen så kan jag ju hälsa er alla godnatt och sovgott för snart så ska jag nog sussalulllull!


AAAWWWW YEAH, THAILAND YEAH.

Pauld D in my ♥


I'm not saying I hate you but if you were hurt really bad and I had a phone to call an ambulance... I'd order a pizza






Hårfärg efter Thailand?

och före allt om håret så kan jag ju tala om att jag kommer att ha uppsatt hår ett bra tag till, men jag får väl försöka vänja mig med att ha utsläppt även fast det inte är vackört på mig, det dåliga är ju att det sliter på håret när det är i en boll hela tiden:( men ja, förhoppningsvis så blir det den här hårfärgen när jag kommit hem från thailand som jag förövrigt är förbannat, sjukt, galet taggad på!!! jag förstår nog inte att det här kommer att bli ett äventyr jag sent kommer glömma! det är verkligen på riktigt, idag är det exakt 40 dagar kvar... insane!


Never forget who you are

bilder från tumblr. det är helt otroligt vad man kan hitta för klockrena, underbara, vackra och galna bilder där. och vissa är som tagna ur munnen från en. love it.


Are you trying to hurt me? Because you've succeeded

snyggaste människan med snyggaste kroppen. to die for... och ja, annars så har jag kommit hem från en promenad med julia. vi gick våran söndagsprommis. en och en halvtimme var vi ute och snackade om allt och inget. känns bra att jag rör på mig litegrann, för det är riktigt pinsamt hur lat jag är. sen att jag äter kakor och annat smått&gott är ju inte direkt bättre... nåja, ska bestämma kläder för imorgon och sedan äta något. sen sova♥♥♥


You're were walking on that road night and day, fighting disappointments one at a time

 
tjenare, patrik berndt boris marquardts röst (även kallad nomy) spelas i mina hörlurar som förövrigt har gått lite sönder så jag tejpade så där fint på ena luren. underbar röst har han iallafall, blir att spela alla hans låtar ikväll, hiiiiiiimmeln!


Sköna pepz

lite sådär halvt besviken men har kakor som kan trösta mig en aning. ikväll blir det tvärålund, det blir nog trevligt det! :)


I'M HOPELESS BUT HOPING

hej på er mina fina bloggläsare! haha standard... nu så är jag hemma från en helt underbar dag. som sagt, provet idag gick bara fint. sen så har lektionerna bara flygit, när jag var framme i stan så mötte jag up amanda ganska så direkt. hon skulle göra lite ärenden, och sedan så for vi till hennes pojkväns lägenhet. fick träffa robin som förövrigt verkade asskön ju. amanda skulle göra middagen så då fick jag mig ett snack med mannen vilket var trevligt. och nu så skriver jag med lindgren på fb och är allmänt trött. ska väl ta bort sminket snart och senare sova. godnatt folket!


Sitt på bussen nu...

hej allihopa! idag så är de ju såklart fredag! provet gick bra, helt otroligt! tror jag verkligen klarar det... också va underbara matilda på skolan så fick krama henne! not bad! och nu så sitter man på bussen och väntar på att bussen ska vara framme i umeå, sen så blir det att umgås med amanda och hennes pojkvän! yey!


13 September

fredag5_135769415_207638747
jesse carere, this ones for you... nejmen nu så ska jag stänga ner datorn tror jag. jag tog en promenad med julia idag vilket var skönt, också senare så kom agnes och hämtade sina filmer och vi satt och pratade ett tag. väldigt trevligt! men nu så känner jag att jag håller på att bränna upp mina lår från maskinen. sov så gott allihopa!


Stay strong

ska till stan imorgon efter skolan för att träffa den här fina människan som jag saknat tillräckligt mycket! hon ska presentera hennes pojkvän för mig vilket kommer bli intressant... nejmen det kommer nog bli hur kul som helst! känns som att det var evigheter sen! sen så tar jag elvabussen hem. någonting bra händer imorgon iallafall! kungligheter!


I'm lost without you

10508_324377657657896_1412817376_n_large
nu så blir det att skriva allt som man ska kunna för betygskriteriet E inom no:n. jag ska förfan klara det, annars så kommer jag sparka på något... och ja, hur har dagen vart annars? lite sådär smått irriterad på när folk ska jävlas med mig såsom att när jag druckit upp min mjölk så låg det en godistablett i glaset men då sa dom att det var laxeringsmedel och snacka om att jag vart orolig!? som tur var så vare ju inte det, men hade helt ärligt inte förvånat mig om det var det. skitungar det finns på skolan... nåja, det verkar ju underhålla folk :)


Thanks for the memories

hejhej! skoldagen idag har väl vart någorlunda bra. lektionerna gick väl helt okej även fast jag kanske inte var helt fokuserad. men så är det ibland. sedan när vi slutade så gick jag och alex hem till henne. sedan efter middagen som förövrigt var jättegoda pannkakor (a) så fick vi skjuts av hennes morsa till stallet. och där har vi vart i två och en halv timme. det är så förbannat kul att rida, jag trodde verkligen inte att jag skulle tycka att det är så roligt som jag faktiskt gör. har dock inte riktigt lärt mig att rida lätt men det kommer väl med tiden, jag försöker iallafall. och jag har ju roligt medans även fast jag skriker lite då och då med rädsla på alex. aja, nu så ska vi försöka plugga litegranna! har ju faktiskt dumdumprov på fredag... fml...


I only like you when you give me cookies

jag, saga och alexandra! ytterst fina bilder!


Ps. I love you



Godnatt världen!

pratat med jim, jeppe å anna på skype i en timme nu. jerry försökte komma in i samtalet men det brusade bara å skit så nu är det bara jag, jim och anna. astrevligt men hade tänkt att sova nu, så godnatt världen! hare bäst! ta hand om er och varandra!


11 September

weheartit
så fort jag tänker på marilyn så blir jag tårögd. det är bara hon som vandrar i mina tankar. hon kommer verkligen inte gå runt i huset längre, jag kommer inte se henne nå mer. hon kommer inte vara i badrummet och vänta på att nån ska starta kranen, hon kommer inte stå vid dörren och vänta på att någon ska öppna det. hon kommer inte göra det. jag kommer inte krama om henne och klappa hennes mjuka päls. det går inte. igår gick det, men inte idag. jag saknar henne så fruktansvärt mycket! jag vet inte vad jag ska ta mig till. ja skulle fan göra vad som helst för att få henne tillbaka


She's an angel

den snällaste katten man kunnat tänka sig. 
Marilyn kommer aldrig gå i huset längre. hon kommer inte vara inne på min brors rum, hon kommer sitta i badrummet vid kranen, i väntan på att någon ska låta vattnet rinna. hon kommer aldrig jama så fort hon får syn på en och kommer inte trippa runt så oskyldigt. jag kommer sakna den här lilla ängeln så fruktansvärt mycket. troligen så mår hon myckte bättre i katthimmelen! älskade lilla vän! Marilyn kommer alltid leva i mitt hjärta, till dagen jag dör. 


But you know that when the truth is told, that you can get what you want or you can just get old

det här pluggar jag på, plus lite mer grejer. jag kan ju säga att jag hade hellre spenderat min måndag efter skolan i soffan, med mina underbara katter och bara slappa. men nä, haha! får ju se hur provet går imorgon... fyfan! jaja, back to the work!


Gå mot rött

Tumblr_m012jzpkcs1qh7g3ao1_500_large


Don't you dare take her yet! Don't you dare,

 amen helvetesjävlaplugg. inte på humör. ingenting spelar nån roll längre. orolig som fan och har bara den där känslan: "fuck it!" men nog ska jag försöka såklart. annars så gör jag inte så mycket, ligger på sängen och ska snart käka middag. hane!


Why don't we break the rules already?

hej alla ni som läser min blogg! helgen har vart kung, följde ju med min kära vän fanny till hennes stuga och spenderade de få lediga dagarna där vilket var skönt. vi har pluggat lite smått, sett några filmer och bara umgåtts liksom. tack för det! och ja, sen när jag kommit hem så har det blivit att bara slöa. mamma har gjort supergoa kakor som jag har tryckt i mig... och sen så ska mamma boka tid hos veterinären för en av husets änglar har gått ner flera kilon på så kort tid. misstänker att det är mask och hoppas på det, för hon verkar inte frisk och vill inte att det ska vara nått värre. nåja, spotify nu och gör inget alls. ska snart tvätta håret och he in hårinpackning som jag ska sova med. hektiskt liv? njääääk


This is for all you haters out there

ska du ha spö eller? för jag är inget att leka med...


We're all kids that grew up way too fast

(kände att bilden var väldigt sammanhörande till texten) hejsan, är nu i fannys stuga. har sovit så galet gott inatt så det är inte sant, och sen så har vi pluggat litegrann, sett tre filmer och bara tagit det lugnt. en sån här helg behövde jag! sen ikväll så ska vi jaga fladdermöss och bara leva! not bad... and a totally normal saturday!


I wanna be your first and your last

tjosantrosan! den här dagen har bara gått fint, tog spruta imorse så var på skolan lite senare men jag lämnade in mitt so-arbete som jag faktiskt känner mig rätt så nöjd över, alltså konstigt nöjd över... trodde jag skulle lämna in det oroad. och ja, satt vid cafet och pratade en del med nicko idag, trevligt dude detdär! och sen ikväll så far jag, fanny och hennes fader mot vilhelmina, fem timmar bort. fredag förfan!! jag önskar alla en trevlig helg! 


Blir plugg på det här ikväll och so:n!



Said by the cookie monster: "Sometimes me think what is friend and then me say that a friend is someone to share the last cookie with"

deep talk, och söt bild va? jag och aron var inne på toan idag och gjorde lite skumma grejer såsom att han tog fram handsprit och tvättade ansiktet och jag fick litegrann på mig för den lilla muppen höll flaskan över mitt huvud, sen så är jag nöjd över min insats på engelskan, dialogen med alex gick väldigt bra. haha! och sen när jag kom ner på torget så såg jag min älskade mathilda sitta där, vart väldigt glad att se henne! life is good,


EFTER EN KVART PÅ TUMBLR...

ral815:

How can I be just like Summer?!
hejemmy:

jag är ju här och väntar på dig
 


I GET JEALOUS OF STUPID THINGS

idag på skolan så var jag duktig och gjorde klart svenska uppgiften, score! sen så var jag faktiskt rätt så glad hela dagen tills en liten jävel kom in på matte lektionen och tog min nyckel, tejpade om min väska och sedan stängde skåpet och tejpade HÄNGLÅSET (thx bro) så jag var ju lagomt förbannad, jag lovar, jag fick mens alltså. gick in på toan och satte mig mot väggen och lugnade ner mig litegrann, men nu så mår jag kung! ska fortsätta äta middag nu, ciaaao!


I can't wait to kiss you

sakna! är också förbannat taggad på thailand, shit alltså. dagarna börjar verkligen bli mindre och mindre, tvåsiffrigt ju! det känns så overkligt alltså, jag kan inte förstå att resan är bokad, flyget till stockholm är beställt... taggad chey!!!!


If you're a bird, I'm a bird

 


On the internet you can be anything you want, it's strange that so many people choose to be stupid

nu så ska jag fortsätta pluggandet, med en kladdkakesmet vänster om mig och ett glas mjölk höger om min sida på köksbordet. jag hoppas att alla har haft en fin tisdag och ha en fortsatt bra dag!


pratar med den här snyggingen på skype!

posarn, dock så är bilden rätt så gammal vilket jag tycker vi alla ska applådera för! haha, annars så håller jag på med svenskan. ska bli klar med den (eller ja, från början till slut) idag, eller rättare sagt ikväll. sen så får jag andas! kul liv...


Don't let negative and toxic people rent space in your head, raise the rent and kick them out!




tjosan, pratade med gerd en timme idag, sen så skulle han klippa gräset och gymma den lilla biffen och då så loggade ju rickard in vilket var väldigt tajmat, så har pratat med han i snart två timmar snart. söt pojke det där! nåja, ska fortsätta babbla på med mannen, hörs!


A girl and a guy can just be friends, but at one point or another, they will fall for each other, maybe temporarily, maybe at the wrong time, maybe too late or maybe forever, but I love ice cream

 
tjosan! hemma från skolan, överlevde även denna dag som har gått ovanligt fort, fast det är väl för jag har jobbat kasst på lektionerna. och om du läser det här mamma så ville jag bara säga att det är måndag, då kan man inte förvänta sig att jobba nå vidare. ja, vad mer? jag och fillan sjöng idag, väldigt hesa men hur roligt som helst! ser verkligen fram emot att börja sjunga en gång i veckan med sötbruden och nån johan som är våran sångpedagog. men nu så ska jag äta upp min middag och sen börja med svenskan, fyfan så jobbigt. skype någon?


Tomorrow's monday, get ready to die

sitter i köket med en mjölkförpackning breve mig, och datorn framför mig såklart. har lyssnat på musik typ hela kvällen medans jag har vart på facebook, skype och andra skumma hemsidor... ska väl snart gå och lägga mig, ska nämligen upp fyra imorgonbitti, kändes oerhört taggat! sov så gott allihopa!


Ringsignal, check!



Everybody in the club getting tipsy

tjosantrosan! jag och hedlund drog en snabbis till henke där vi träffade oscar, henke (of course) och han brorsa jesper. vi satt i soffan och pratade på, sen så gick jag, hedlund och hennes pojkvän ner till busskuren. sa sedan farväl till folket och gick hem vilket kändes ganska skönt, är inte helt frisk så det var skönt att komma in till värmen. och nu så hade jag bara tänkt att fortsätta lyssna på musik och skriva med folk på fakebook, hane!


I'm eating a banana and looking at my best friend like:



WHO NEEDS ENEMIES WHEN YOU'VE GOT YOURSELF



Maybe I've seen to many movies, you know

bild från tumblr. ja, å nu så sitter man i soffan framför teven med hedlund. känner mig sjuk som en jävla åsna, ont i halsen och kan ju knappt andas, annars så äre ba kung! idag så blir det bara att återhämta sig, haha låter som om jag var på nån översvämmning eller nått.. men ja, ska basta&duscha och sånt ikväll. jag ska fan till skolan imorgon, vill inte missa massa saker så jag måste jobba hemma. det är inte kul, men ja, nu så har jag inget mer att säga! hane!


THROW A PARTY LIKE PROJECT X

tjosan! igår så kom ju saga till mig med sin moppe, sen så tog vi den underbara, jämna vägen som inte alls har guppar å gropar... till tvärålund (a) ja, där så gick vi först hem till stinky, vi satt och pratade ett tag och sedan så kom gerd ditt. sen när vi sett klart project x som förövrigt var hur grym som helst så mådde inte saga nå bra så hon drog hem men eftersom jag inte var så taggad på att fara hem så stannade jag. vi såg på nån till film tror jag? minns typ inte, men vi drog ut ett tag och bara chillade. sen så sov jag hos gerd, och på morgonen så drog vi tillbaka till mannen, myten, legenden. å sen efter nån timme så hämtade mamma mig och nu så ligger jag i soffan och gör en partylist på spotify, life's good.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus