and I still believe, believe in love, nanana...

hej på er! idag så vaknade jag upp hos saga, men hon skulle till stugan så jag ringde emelie å frågade om jag kunde komma över till hennes å hänga lite med hon å nina så det gjorde jag. sen träffade vi aron en jättesnabbis, sen kom mamma å hämta mig. käkat godis å ba tagit de chill. skönt, behöver såna här stunder. damn it's romantic. men vi får se vad jag gör imorgon... antingen plugga eller så far jag till vindeln, har ingenaning faktiskt... nåja! pusshej!


I'm crazy and I show it

alla bilder som finns på mig på min dator... 786 stycken, förstår inte hur alla rymdes... det är dock inte massa egobilder utan picasa har hittat mitt ansikte på så många bilder. lite pinsamt ändå, sen så var bilden i mitten där som förslag å jag tyckte att den var så gay (glad) så jag tog den.


Seduce my mind and you can have my body, find my soul and I'm yours forever

hej på er! idag så har jag vaknat upp hos nina, vi drog till busskuren närmast där ja hoppade på å sedan hem. jag hann äta litegrann tills julia ringde å frågade om jag ville följa med henne å tove att bada, så vi drog dit! askalas, sedan så nu så har jag ätit lite godis. ska göra proactive, duscha å sånt där fräscht. sedan blir det 16.55 bussen till vindeln, trevligt :)


Glad :)

helvetesjävlamobilhelvetesatankukfittajävlafanskitidiotmobil. Dö


VÄRLDENS FINASTE

idag så har jag myst med den här underbara katten, världens, världens, världens finaste katt. minns fortfarande fösta dagen då du var hos oss, hur rädd du var. hade ingen aning vad som hände, men ni ska veta att den här katten är en i familjen. big love! 


paradise, everytime she closed her eyes

godkväll! sitter å käkar knäckebröd framför teven, gott äre! har nog aldrig riktigt förstått hur gott det är! knastrar gör det, men oj så gott! ska börja äta det här varje dag! nåja, sen blir det väl att titta på teve. kungligheter ja! troligtvis blir det vindeln imorgon också! ciaaaao


I already want to take a nap tomorrow

moppekurs idag, va allmänt död! vart far all min energi? men ska väl försöka plugga lite nu, annars så sitter jag bara framför teven, godis om ena sidan och mobilen andra. och boken i knäet? nä, där är laptopen, men ska lägga undan den snart... I promise! men nu så ska jag göra lite nytta! see yah!


I'll wait for the boy who can change my sight and thougths about love and show me real love.

rubriken. Hej på er! Nu så sitter jag i soffan, ska snart (om en timme) dra till umeå, tandläkaren... -.-


sanningen svider...



summer loving

såklart så ska det vara så att precis man lägger sig i solen så kommer molnen å jävlas med en! jag är iallafall klar med de två olika testen (studeringsfrågorna), malmlöv sa att det kanske också var en till, så förhoppningsvis så gör jag den imorgon för nu så ska jag packa och göra iordning mig, jag tar dock 15.50 bussen så det är en rätt så lång väntan, men jag brukar ju alltid vara så klantig å göra allting i sista sekunden å jag hatar verkligen stress. så nu snart ska jag duscha, tvätta håret, fixa kläder å packa för natten! i get to see my friends!


fixar resten av frågorna imorgonbitti!

och med den här bilden så säger jag godnatt! blir bara att göra min proactive-kur, sedan borsta tänderna. sist soffan, där jag hade tänkt att slockna, eftersom min säng är upptagen för vi har gäster. sånt är livet ibland... hoppas att det blir fint väder imorgon! ska ju till vindeln, ytters chockerande! typ


Let us always meet each other with smile, for the smile is the beginning of love.




pluggar förfullt!

det kommer gå så dåligt, så dåligt känner jag. kan inte ens plugga, vad har jag gett mig in på? nå se förbannat! inte taggad på provet som kommer om några veckor. inte alls.


EVERY ME, EVERY YOU

måste bara säga att det här filmen är så fruktansvärt bra. å det är inte bara för att han som har huvudrollen är så snygg så man bokstavligen smälter, utan för att den har bra story, den är spännande. helt enkelt underbar. a cruel intentions heter den. se den!


Why don't you go back to your home on whore island?

bilden i mitten tycker jag var sötast:) inte för att skryta, men känner att den visade mest karraktär, blir nästan sugen på att ha den på mitt moppekörkort, eller vad säger ni? det strålar bara vera från den!


I WANT YOU, SEXY SEXY, DO YOU WANT ME TO?

hej på er! uppdateringen har vart låg, men det beror på att jag har vart i vindeln för den mesta delen, känner att ninas hus är påväg att bli mitt också... men vad har jag gjort då? hunnit bada, dunka musik, träffat mina kära vänner, godis, dricka, nutella (L), och bara haft det trevligt! kan säga att livet är rätt så bra just nu! inte för att det brukar vara direkt dåligt men det rullar på, and I like it. kan även meddela att jag är så förbannatmegasjuktgaletväldigtmycketobeskrivligttaggad på thailand med underbaraste alexandra! å våra mammor såklart! guuuuuu vad vi kommer ha trevligt! alex ha ju lagt ut massor med bilder både på bloggen å på hennes weheartit, på thailand, massa fina strandar å helt underbara bilder med sol å vatten! oj så taggad. kan inte beskriva hur glad jag är att vi på riktigt har beställt resan å det kommer bli av. det kommer bli så trevligt! men nu så ska jag lugna ner mig lite, känner mig helt galen. för nu så ska jag göra ett sånt där test med moppekursen, wish me luck!


ba massa random



två random bilder från matildas kamera!

Lev människor! Vädret är toppen! Lev! Själv sitter man på altan med ett glas saft, å fina katter. Det kan inte bli bättre än såhär!:)


say what what

är nu hos bruden på bilden med gofolket, de alla sitter i sofforna å ser på rosa the movie men jag rymdes inte... 2bad... nej men jag trivs här framför datorn.. haha nörd! men ja, dagen har vart bra. treeevligheter vill säga. smsar även med eve å nilsson. najsnajs


det bor en ängel i mitt rum

godmorgon! sitter nu i köket hos min pungråtta å gör inte mycket alls. ska snart till abborrtjärn? stavarN,men det blir nog roligt:-) träffade fint folk igår! hoojj!


IM HAPPY TODDAY

Nu jävlar ska jag äta min gröt, å vara glad! Sen blir det att ta 13.55 bussen till vindeln för att träffa min allra, allra, allra, allra bästa vän! looove my life just nu! VI ska ha så jävla kul!


Life's too short for diets, get up and take your nutella, honey.

7e_tysvsecg_large
bild från weheartit, ska göra klart frågorna nu snart, eller så blir det inatt. har ju hela natten på mig att göra klart det här! känns ju underbart att plugga såhär på sommarlovet men jag har iallafall något att se fram emot! moppekort! fast de kommer gå åt helvete, de vet ja, men aja! :) ska prata vidare med aron nu på skype! ciiiiao!


läs hela, snälla



YOU DIDN'T LOVE HER, BECAUSE YOU DON'T DESTROY THE PERSON THAT YOU LOVE

tänk att jag en gång hade ett hål i örat... tider det! men ja, vad gör ni just nu? jag sitter nu i min säng, med moppeboken höger om mig. jag ska strax logga in på skype å troligtvis prata med larsson! vi hade tänkt ta samma buss in till vindeln imorgon, förmodligen någon tidig så man hinner vara med nina å hennes syster! längtat efter nina så himla mycket! kommer bli så trevligt att umgås imorgon! men nu så ska jag försöka logga ut från blogg.se å iallafall få en sak från världen. måste göra klart frågorna idag... måste... 
sen idag när jag var med alex så var vi ute å red! så himla skönt det var, att bara prata medans vi satt på hästarna. vi var ute i skogen å det regnade lite smått men det var bara mysigt, aah!


Stay strong

nu så packar ja litegrann å drar sedan med 13.30 bussen te vindeln å är med min kära vän alex! det kommer bli så roligt, hon smsa å sa att vi skulle ut å rida i skogen med varsin häst... hur komme de sluta... nåja! ha en fin tisdag gott folk!


I'M THE ARCHITECT OF MY OWN DISASTER

har lirat lite guitarhero3, gick ju som de gick:P men kul som fan! saknat det! sen så måste ja plugga till moppekorthelvetet! men ja, man har ju något att se fram emot! men det kändes lite halvjobbigt... ska göra det imorgon bitti tror jag! sen så drar jag till alex, skulle tippa på att det blir vid ett,två ja kommer! jiiiha!


dagens shopping!

var på stan idag med mamma och min kära moster! det vart en del shopping för mig, men jag kan ju säga att jag lär ju inte handla nå mer på hela sommaren när det kommer till kläder. nu klarar jag mig, blir ingen beställning på nelly! är allmänt nöjd, å på bussen så satt ja breve frida för hon hade gjort sitt moppeprov idag! och nu så väntar jag på att klockan ska bli kvart i så ja kan gå ner till affären å möta saggy! vi har ju våran första teorilektion! hoppas jag bara inte somnar, känt mig trött å hängig hela dagen. värk i fötterna är de också men ja ä int bitter! bara bra att ja ha vart ute å rört på mig!


Skype med johansson, men lär sova snart


med den här bilden så säger jag godnatt!


engelska frågor och svenska svar! (svengelska?)

  • 1. Think of the last person who said I love you, do you think they meant it?
  • - Det tror jag, det hoppas jag.
  • 2. Would you date an 18-year-old at the age you are now?
  • - Kanske, beror ju på.
  • 3. When’s the last time you were aggravated and happy at the same time?
  • - Skolavslutningen, men jag grinade ju inte som många andra gjorde. Men det var väl då isådannafall.
  • 4. Would you ever smile at a stranger?
  • - Ja.
  • 5. Is there someone mad because you’re dating/talking to the person you like?
  • - Haha, nej. 
  • 6. Have you heard a song that reminds you of someone today?
  • - Nej.
  • 7. What exactly are you wearing right now?
  • - Mina dr. denim jeansleggings, björnlöven hoodie, svart linne, bh, å trosor:p
  • 8. How often do you listen to music?
  • - Varjedag, mer eller mindre.
  • 9. Do you wear jeans or sweats more?
  • - Jeans ja, vet inte om hoodies... kanske!
  • 10. Do you think your life will change dramatically before 2013?
  • - Det tror jag inte.
  • 11. Are you a social or an antisocial person?
  • - Det beror helt på vilka jag är med, jag kan vara riktigt, riktigt blyg med vissa människor å knappt säga ett ord medans i vissa sammanhang så är det jag som måste hålla käften för folk kan få skavsår.
  • 12. Have you ever kissed someone whose name begins with the letter ‘A’?
  • - Japp! 
  • 13. What about ‘R’?
  • - Ragnar! Haha men nej! Ingen på r!
  • 14. Can you drive a stick shift?
  • - Ingenaning.
  • 15. Do you care if people talk badly about you?
  • - Jo, det gör jag väl.
  • 16. Are you going out of town soon?
  • - Stockholm snart tror jag!
  • 17. When was the last time you cried?
  • - Minns inte.
  • 18. Have you ever told someone you loved them?
  • - Jo, men det har jag.
  • 19. If you could change your eye color, would you?
  • - Ja, mörkblått är så himla fint. Marinblått... åååh!
  • 20. Is there a boy who you would do absolutely everything for?
  • - Kanske.
  • 21. Name something you dislike about the day you’re having.
  • - Att jag inte har gjort något riktigt vettigt idag...
  • 22. Is it cute when guys kiss you on your forehead?
  • - Ja, det är det.
  • 23. Are you dating the last person you talked to?
  • - Nä. Jag dejtar inte mamma.
  • 24. What are you sitting on right now?
  • - På en soffa.
  • 25. Does anyone regularly (other than family) tell you they love you?
  • - Nej.
  • 26. Have you ever wanted someone you couldn’t have?
  • - Så är det alltid.
  • 27. Who was the last person you talked to before you went to bed last night?
  • - Viktor.
  • 28. Do you get a lot of colds?
  • - Nej, är oftast rätt så varm. (Om jag nu förstod frågan rätt).
  • 29. Where is the shirt you are wearing from?
  • - Min kära kusin Amanda!
  • 30. Does anyone hate you?
  • - Det finns nog folk som gör det:)
  • 31. Do you have any empty alcohol bottles hidden somewhere in your room?
  • - Nej.
  • 32. Do you like watching scary movies?
  • - Ja, fast med kompisar då. 
  • 33. Do you want your tongue pierced?
  • - HELLYEAH.
  • 34. If you had to delete one year of your life completely, which would it be?
  • - Typ sexan! Kändes ovärt...
  • 35. Did you have a dream last night?
  • - Minns inte, tror inte det.
  • 36. When was the last time you told someone you loved them?
  • - I tisdags, Josefine.
  • 37. Do you think you’ll be married in 5 years?
  • - Nejnejnejnejnejnej.
  • 38. Do you think someone has feelings for you?
  • - Nejnejnejnejnejnej.
  • 39. Do you think someone is thinking about you right now?
  • - Nejnejnejnejnejnej.
  • 40. Did you have a good day yesterday?
  • - Det hade jag! 
  • 41. Think back 2 months ago; were you in a relationship?
  • - Nej, det var jag inte.
  • 42. In the next 48 hours, will you hang out with a girl?
  • - Ja, min mamma.
  • 43. Has anyone told you they don’t want to ever lose you?
  • - Jo, men det tror jag. (Typ egoistisk här)
  • 44. What’s the best part about school?
  • - Vännerna. Inget annat.
  • 45. Do you have any pictures on your Facebook?
  • - Det har jag.
  • 46. Do you ever pass notes to your friends in school?
  • - Ibland, beror väl på om det är något viktigt eller om lekitonen bara är kass.
  • 47. Do you replay things that have happened in your head?
  • - Oja Jag önskar jag kunde skött många situationer bättre.
  • 48. Were you single over the last summer?
  • - Klart jag var!
  • 49. Is your life anything like it was two years ago?
  • - Nej, det är det inte. Fått så fina vänner, vuxit se myche tycker jag. På längden, bredden men även i hjärtat och sinnet.
  • 50. What are you supposed to be doing right now?
  • - Göra klart det sista i min rum men jag ooooorkar inte.
  • 51. Do you hate the last guy you had a conversation with?
  • - Det gör jag verkligen inte!
  • 52. Are you nice to everyone?
  • - Jag är typ det!
  • 53. Have you ever liked someone you didn’t expect to?
  • - Faktiskt, men alltså. Om jag menar gillar, då är det bara en liten crush som jag har fast jag vill inte ha ett förhållande med killen. Utan jag kan tycka en kille är jättefin och jag gillar honom på riktigt, sen så börjar jag prata med honom och då gillar jag han inte längre på det sättet. Tufft.
  • 54. Do you think you can last in a relationship for 6 months and not cheat?
  • - Det skulle jag absolut kunna göra, om jag nu skulle vara fullkomligt kär (vilket man måste vara, och alla som är i ett förhållande är).
  • 55. Are you good at hiding your feelings?
  • - Ibland är jag det, fast egentligen så är jag sämst på det.
  • 56. Do you think you like someone?
  • - Jag har en "crush" men det försvinner nog snart. Fast ovanligt nog så tänker jag inte så mycket på honom. Kollar bara på lite gamla meddelanden, haha, typ stalker.
  • 57. Have you kissed someone whose name starts with a ‘J’?
  • - Jo, det har jag!
  • 58. Do you prefer to be friends with girls or boys?
  • - Såklart jag vill ha tjejvänner men killvänner är nog vad jag föredrar sålänge jag trivs med dem såklart.
  • 59. Has anyone of your friends ever seen you cry?
  • - Ja, tyvärr. Ingen vacker syn :P
  • 60. Do you hate anyone?
  • - Ja, fast ingen jag känner. Det lät vettigt...
  • 61. How’s your heart?
  • - Det slår på... Nej men det är precis om vanligt. Håller några lite extra kärt där inne men annars så är det som vanligt.
  • 62. Is there something that happened in your past that you hate talking about?
  • - Ja.
  • 63. Have you ever cried over a guy?
  • - Ja, det har jag.
  • 64. Who is probably talking a load of crap about you right now?
  • - Jag kommer inte på någon.
  • 65. Are your toenails painted pink?
  • - Röda, så nej.
  • 66. Will your next kiss be a mistake?
  • - Det tror jag inte, kompispussar är alltid trevliga.
  • 67. Girls love it when boyfriends cry; correct?
  • - Alltså, jag vet inte hur jag ska tolka att tjejer älskar det. Men det visar ju att de håller något hårt, vilket är rätt så fint.
  • 68. Have your pants ever fallen down in public?
  • - Nej, tack gode Gud.
  • 69. Who was the last person you were on the phone with?
  • - Julia LP.
  • 70. How do you look right now?
  • - Osminkad och allmänt ful! Like always:D
  • 71. Do you have someone you can be your complete self around?
  • - Det har jag absolut! Och det skulle väl vara Nina framförallt. Men det är väl då det bara är hon och jag, när andra är med så kanske jag dras tillbaka ett snäpp.
  • 72. Can you commit to one person?
  • - Nej.
  • 73. Do you have someone of the opposite sex you can tell everything to?
  • - Ja.
  • 74. Have you ever felt replaced?
  • - Det har jag säkert men kommer inte på något exakt.
  • 75. Did you wake up cranky?
  • - Nej, riktigt glad!
  • 76. Are you a jealous person?
  • - Ja.
  • 77. Are relationships ever worth it?
  • - Typ inte.
  • 78. Anyone you’re giving up on?
  • - Nej.
  • 79. Currently wanting to see anyone?
  • - Jaaaa! Massa fina vänner!
  • 80. Name something you have to do tomorrow?
  • - Mopedkurs!
  • 81. Last person you cried in front of?
  • - Alexandra fast jag grinade jätte lite.
  • 82. Is there someone you will never forget?
  • -  Oja! Det finns många, många!
  • 83. Do you think the person you have feelings for is protective of you?
  • - Haha, det vet jag inte.
  • 84. If the person you wish to be with were with you, what would you be doing right now?
  • - Sitta ute på ett tak, godis dricka och bara prata med varandra, lära känna varandra bättre.
  • 85. Are you over your past?
  • - Nej, det är jag inte.
  • 86. Have you ever liked one of your best friends of the opposite sex?
  • - Kanske fast jag visste att det inte skulle funka.
  • 87. Is there anyone you can tell EVERYTHING to?
  • - Ja.
  • 88. If your first true love knocked on your door with apology and presents, would you accept?
  • - MEN OM MAN INTE HAR HAFT EN RIKTIGT FÖRHÅLLANDE? VAD GÖR MAN DÅ?
  • 89. So, the last person you kissed just happens to arrive at your door at 3AM; do you let them in?
  • - Jodå!
  • 90. Have you ever liked someone who your friends hated?
  • - Det tror jag.
  • 91. Will you be in a relationship in 2 months?
  • - Nejnejnejnejnej.
  • 92. Is there anyone you know with the name Michael?
  • - Det tror jag inte.
  • 93. Have you ever kissed a Matthew?
  • - Nej.
  • 94. Were you in a relationship in January? How was it going?
  • - NEJ, INGET FÖRHÅLLANDE.
  • 95. Were you happy with the person you liked in March?
  • - Ja, det var jag.
  • 96. Don’t tell me lies, is the last person you texted attractive?
  • - Ja.
  • 97. Who do you have texts from?
  • - Viktor, Jerry, Nilsson, Eve och några fler.
  • 98. If the person you like says they like someone else, what would you say?
  • - "ÅÅÅH, fan vad kul! Ni skulle vara jättesöta tillsammans! Saaatsa!"
  • 99. Have you ever kissed someone older than you?
  • - Japp!
  • 100. Who’s in your profile picture with you?
  • - Det är bara jag och mobilen. Yeah.
  • 101. Ever kissed under fireworks?
  • - Neeeeej!
  • 102. Has anybody ever given you butterflies?
  • - Ja, det har hänt kan jag lova.


22:41

sitter i soffan med datorn om magen å har två urgulliga katter breve mig! finaste katterna man kan tänka sig, så snälla små varelser. de har sådan stor plats i mitt hjärta, mina underbara vänner.


bilder från förra sommaren!

hittade ett sd-kort (dvs minneskort från min lilla kamera) å hittade de här bilderna å även fler fast la inte ut alla.  men här hade vi trevligt! fina flickor! sommaren 2012 är här, shalalalalalala! och bilden med julias uppsvullna öga.. vi trodde det var kattkisset som orsakat de va? poor thing... se ut som bruden fått en riktig höger!


People: You have to be more ladylike! Me: Suck my dick

idag har jag till en viss del suttit framför burken, men har även tömt dammen för lite pengar! var minst femtio liter.. men nu är det klartt! nöjd, har även städat mitt rum, lyft upp en hylla till övervåningen, städat badrummet. lite stolthet:p


girls at the playboymansion

hej på er! jag ligger i soffan med martha å rosa sovandes breve mig, söta katter dedär. har tittat på nå playboyprogram bara för det är intressant hur tjejerna är så kärleksfulla till hugh. :P får se om det blir vindeln idag! annars kanske ja ska köra lite moppe, ja få se:) hoooojjj!


she's my friend, she doesn't judge me

sen så måste jag förmedla för alla människor som läser detta att jag hade det ytters trevligt när jag var med fanny igår å idag till mitt på dagen. vi tog bilder, solade, omeglade, såg på 90201 å bara pratade! fin vän dedär! creeds till bruden! det var på tiden att vi umgicks hörrudu!♥


I want you, I need you, oh baby oh baby


haft en trevlig dag/kväll. jag har varit på hundsjön med gött folk, kört vespa (föööörfaaan) och varit på gårdsfesten å pratat med alla kära grannar som kanske fått i sig en del alkohol. men det gör inget, för allihopen var trevliga och snälla! kungligt tycker jag! nu så ska jag iallafall borsta tänderna å sen kika på någon film på teven, he blir no bra för mig. sen så hoppas jag på sol imorgon så ja kan sola... hoppas,hoppas. annars så blire också att dra till vindeln å träffa wilma å sen kanske emelie. men är för trött för att skriva nu, godnatt fina människor!


SOLA, BADA, UTE Å GRILLA

VÄDRET ÄR AWESOME, UT Å SOLA GOTT FOLK! ELLER GÖR VAD SOM HELST! VÄDRET ÄR KANON, JIIIIIIIIIIIIIHA! sitt inte vid datorn, för nu så gör ja klart de här inlägget också gå ja ut å ska sätt mig i solen ve fanny! hane!


90210

nu så har jag å fanny bjuhr kollat på första avsnittet på första säsongen a nineotwooneo (rubriken, å nu så blir det nästa avsnitt! får se hur länge vi orkar, man blir ju så trött när man stirrar på en skärm sådär... nåja, idag så är det lördag! ikväll så blir det grannfest, det blir nog kul, fast njäääe. men får träffa julia å de blir askalas! :)


ikväll så kommer det bjudas på många bildbomber gott folk!

eftersom jag inte känner för att skriva (har gjort de tillräckligt idag,haha) så kommer det som sagt bli mer eller mindre bildbomber här på min gulliga blogg. kul liv :)


ja vi ä sveriges coolaste brudar, kolla killar ä va vi gillar



nutella<3

inte småååå


bildbooomb

hej på er!

vi drog till affärn, ja, fanny å hennes fader. och ja, det hände lite grejer där som jag helst inte vill ta upp på bloggen... haha åh va pinsam ja va! ja, sen så vart ja helt seriös så varm så vi gick hem, och då sa man hej till emelie, sen så gick ja,fanny, å viktoria till busstationen å chilla gunilla där, fredde å danne va också där. sen så drog vi hem till fanny efter en stund å har nu godis, dricka å vatten!! gah, gud så gott! och ville bara berätta att dom tre första bilderna har jag tagit med fannys kamera, men ja tog alla bilderna också.. haha! aja, hoppas ni haft en bra fredagskväll! pusshaaaajj!


Fredag!

är hemma hos den här bruden i hennes lilla stuga, här ska vi spendera våran kväll å natt. det blir nog hur trevligt som helst, men är lite orolig över att det kommer typ spöka eller att nån kommer knacka på fönstren... får hoppas att det bara är trädgårdstomtar... haha, men snart så ska vi käka, efteråt blir det ica å fixa lite götta till ikväll. vi har en ung natt framför oss! ta vara på den gott folk! första fredagen på somarlovet, jiiiiha! tror förövrigt att jag kommer gilla de nya blogg.se eftersom nu så är problemet med att det blir stort mellanrum efter inlägget borta, lite sådär tacksam över det! det blir också en bildbomb ikväll efter alla bilder jag å fanny har tage! fula som fina... hare bäst!


bilder från onsdagskvällen!



woopwoop

hhehehehehehhehehehe 
hejhejhej


hahaha, snygggggggggg



hatar förresten att det blir världens fetast mellanrum mellan den här texten jag skriver nu, och från permalink, allmänt, kommentarer... stör mig nått förbannat på det! kul liv!
 


This is the end

kan fan aldrig mer blogga för det här helvetetsblogg.se går int nå bra! kul :) aja, blir inga mer inlägg då! kuul va ska ja då göra me mitt liv? tumblr (y)


just a small town guuuuurl

hej på er! jag försöker lära mig om blogg.se... gillar inte hittils av det har jag sett, men det kanske är bara att börja vänja sig så blir det nog en hel del lättare, med tiden alltså. men ja, vad gör jag? jag är med julia å vi sitter i mitt kök å ba chillar! ska snart fara till mormor så då får julia ta å fara:ska lägga in en liten bildbomb strax, såfort jag har lärt mig hur man gör... hejsss!


I like pizza

har nu kommit hem från vindeln, for dit med 18.50 bussen för att vara med julia löfstrand, vi gick omkring. hälsade på några söta ansikten och efter ett tag så började vi gå mot pizzerian... alltså, vi skulle gå till konsum å kolla om dem hade öppet men vi stannade vid karins pizza å ja, jag kan då säga att den pizzan var god. oj så bra den satt i magen! men nu så väntar jag på julia som ska komma för vi ska omegla!! woohoo!


Twiligt vs. Jersey shore?

SKOLAVSLUTNINGSOUTFIT. såg ju någorlunda blek ut sådär, jämfört med julia... nåja, har några månader att bygga upp en fin solbränna om jag nu kommer få det. det är bara att pressa men jag som har så dåligt tålamod vet inte hur det kommer bli... :(


lite bilder från dagen:)



LYCKLIG, LYCKLIGARE, VERA

SOLA NU DÅ MED KARLSSON! HÄR SKA DE BLI BRÄNNA FÖRFAN! :D HEJ SOMMARLOV!!! wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihooooo glädjeskutt!!!! vädret är på topp, kan inte bli bättre. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, överöveröveröveröverövertaggad!!! sen så ska man fixa ihop ett gäng till abbortjärn nästa vecka eller något sådant... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah


I WANNA DO BAD THINGS WITH YOU

pratar (dvs. skriver) med min kära engelskvän skype. han är söt även fast vi inte säger så mycket till varandra. men nu så ska jag fortsätta titta på desperate housewives! pusshej!


NU: DESPERATA HUSFRUAR

image102
(bild från google) vilken tur man har hela säsong ett, jag tror inte jag har sett dem avsnittet... rätt så pinsamt med tanke på att det sista avsnittet visades för någon vecka sen om jag inte har fel, också har jag inte ens sett klart första säsongen... nåja, någonstans ska man ju börja! ha en trevlig kväll kära folk! taggad på morgondagen!


Don't fall inlove, everything that falls gets broken


(länge sedan man la ut en bild på den här snyggingen)
jag var tvungen att byta header, den tidigare var så tråkig och förmedlade vinter tyckte jag så varför inte byta till en lite somrigare... ch som ni säkert förstått så är det inte jag som har tagit bilden utan den är från weheartit. var ute litegrann med katterna, jävlar alltså. det börjar bli sommar trots allt. känns hur kung som helst! vart lite blandade känslor idag men för det mesta bra sådana! nu så hade jag tänkt mig att ta bort sminket, be mamma göra en frisyr på mig (även fast hon inte är världsbäst på det) å sedan riva lite tapet i mitt rum. jag måste försöka bli klar med väggarna innan helgen, men det ska nog gå. fast jag vill helst inte vara hemma utan hos någon kompis för det finner jag mycket roligare. jag kan lova en sak, den här sommaren ska jag knappt försöka röra datorn, det blir eventuellt något eller några lan men de är väl isådanafall de enda gångerna jag rör maskinen. för på sommarn ska man vara ute, bada, SOLA, aaaaaaaaaaah! känns helt overkligt! får vi verkligen sommarlov imorgon? LYCKLIG!


I'm happy again?

HEJ, rivit tapet från klockan två. lite halvjobbigt men med musik så gåre kung! det går ganska långsamt, men snart så ska de fan bli klart. men orkar inge mer nu, ska se på desperate housewives nu, pusshaaajjj!


stay with me, you don't have to go

ni ska veta att den här bruden betyer väldigt mycket för mig. jag kan helt seriöst inte förklara vilken fin människa hon är. om jag säger så här, josefine har verkligen fått mig att inse att vänskap kan vara så fin. hon får mig att må så himla bra. förutom att hon ska flytta som gör jävligt ont i hjärtat för mig. stanna. du får inte dra. snälla. jag måste se dig hoppa i korridorerna, ge mig dom där mysiga kramarna, ditt leende... GAAAAAAAAH, ja hittar inte rätt ord. ett sant bevis på att jag har riktigt vackra vänner.


138 DAGAR KVAR, TAGGAD TILL TUSEN

Tumblr_m4jmicsvaf1qdvmwxo1_500_large
thaiiiiiiiiiiiiiiiiiland med alex, hennes morsa å min. det är galet hur mycket jag längtar tills det blir den 27nde oktober... men först tar vi sommarlov! SUMMER 2012, COME AT ME BROOOO


Counting all the assholes in the room, well I'm defently not alone

hej på er! nu så ligger jag tvärs över alex ben å gör detta inlägg (you don't say). lite oskönt men ska snart sätta mig upp och spela temple run... är besatt av det just nu... inte okej, men ja. sen så ska vi väl babbla om nå trevligheter, sedan äta kvällsfika... HUNGRIIIIIIIG aja, sen sova. och imorgon är det brännbollsturnering, ska hitta på nån bra ursäkt att inte vara med men tror det trots allt är officiellt att alla måste vara med... damn, tjoheeeej!


Ååååh



You're a liar, you're a cheater, you're a fool

IGÅR så träffade man något fina killar på omegle igår... okej, typ två stycken. en var hög å en va ba allmänt könstig. nåja, haft det super trevligt med fanny! tack för lördagen!!♥ nu ska jag duscha, sedan packa för att återigen dra mig till vindeln men för att träffa alex. det blir nog trevligt. pusshaaajj!


duke of earl, duke, duke...

hej på er! jag vart tvungen att göra ett inlägg eftersom jag klarade inte av att det första man såg när man klickade fram min blogg var en mindre snygg bild på mig och söta fanny i bakgrunden. men nu så ska vi omegla!! pusshej!


WEBBCAMBILDER

Begravningen gick bra! Micke är nu i hamsterhimlen och hoppas på rosa moln, jag är nöjd över mitt arbete här... Nej men jag tycker jag å Fanny har något att vara stolt över för det blev nog precis som Micke ville. Fannys tändare dog när vi skulle tända ljus... Ingen kan nog berätta varför, för det blåste inte... Nåja, nu ska vi fira för vår lilla vän. Hoppas ni alla har en bra lördag!


MITT FACE JUST NU ↓

lanet på skolan har den här gången (hah, de är första gången jag lanar med skolan såhär på elevens val) har vart bra. väldigt bra faktiskt, suttit vid datorn ett fåtal gånger men även hoppat omkring runt andra bord å stolar, vart ute med massa fina vänner, pratat med bland annat fillan som är en så himla fin varelse så det är inte sant. oj så glad jag är att vi står så nära! hon klippte även min hår idag på skolan, vart hur jävla kung som helst. asnöjd! tack felicia än en gång! du är underbar! jag kan ju även berätta att efter lanet imorse så gjorde jag ju klart min onepiece som gick ganska fort, sen så törade jag i skolan i tre timmar... fett värt på riktigt, tur det finns fina människor. men nu så ska jag äta middag, sedan duscha, packa litegranna, sedan tillbaka till vindeln för att träffa fannybanny och hitta på nå trevligheter! har saknat henne, pusshej!


syslöjdsuppgift!

ja, som ni ser så har jag gjort en onepiece som har tagit x antal gånger på syslöjden som äntligen är klar. kan ju berätta att jag ville ha den i färgen oxblodsröd(som tyvärr inte fanns) så det slutade med att det vart rosa. känner mig lite som en teletubbies men jag gillar den, kommer ju trots allt bara bära den hemma. ni ser ju mitt happy smile på sista bilden... haha, hemskt, slitet ansikte... ingen sömn inatt nä!


DALE MAMASITA CON TU TACATÁ

tjosan! (finaste johanna på bilden♥)är nu på lanet, sitter med musik i öronen medans ja skriver de här. det har hittils vart bra, lite sådär halvdrygt men snart så börjar det bli kväll å natt på riktigt. det var lite onödigt att börja lana typ elva på morgonen... men sjukt skönt att gå ut ibland å få andas lite. träffa massa fina pungråttor, åh dom är så fina hela rösen! annars så ska ja nog bara kissa snart, kissblåsan håll på sprängas. pusshaaaajj!


100% vera



ONSDAGKVÄLL

bild från idas blogg(länk). imorgon efter att jag gjort de där no-satans-omprovet å troligen fått klart min onepiece som är skrikande rosa... så ska jag å tafvelin sitta vid datorerna inne på forum i något gulligt hörn å titta på film. det blir troligen lite andra saker också för orkar inte se på film hela kvällen/natten så det blir väl promenad å hoppa omkring. INTE SOVA. men det blir nog trevligt! har också satt fingertrycksavläsare på datorn så ingen kommer ta sig in. för jag pallar inga facerapes eller att nån ska kika på mina bilder på datorn... skulle bli så många frågor å så lite svar... ska läsa på lite om kolföreningar nu... jag lovar, om jag hade ett val. att antingen äta en hel palt eller plugga å sedan göra det här provet så hade jag lätt käkat den där palten. med kärlek typ. så be happy. hooojj me er!


fanskap... försöker iallafall!



<3

kommer finnas för dig oavsett vad, älskling.


gäääääääääääääsp

gud. så. tråkigt.


I love it when it rains

sitter här i köket, lyssnar på the pogues medans jag stirrar på regnet. det är något som gör att det blir så mysigt när det regnar å även åskar... blir lugn av det. men nu så ska jag fortsätta med no fanskapet. ha det bäst folket! att vara ledig idag har förövrigt vart så skönt, orkade knappt kliva upp imorgon bitti... vilket tur att det finns en nationaldag...


If you're out there

nä vet ni vad? nu säger jag godnatt! jag ställer alarmet klockan nio imorgon bitti så jag kan äta en rejäl frukost, slå lite på boxningssäcken, sedan plugga. hoppas det blir fint väder så man kan ligga i solen å steka medans... nåja, godnatt med er! FÖRÖVRIGT SÅ UNDRAR JAG OM NÅGON HAR LÄNKAT MIN BLOGG ELLER NÅGOT SÅNT?! statistiken är ovanligt hög idag :o


SAAAAAAAAAAAAAAAAAKNA

trevligheter hos anna-sara, den dagen var så sjukt rolig!


those times where you wish the time would stop

förövrigt så saknar jag min finaste älskling så mycket alltså, jag hoppas hon har det grymt kul på sin europaresa med sin skola för avundsjuk kan jag då erkänna att jag är. annars så måste jag kommentera... varför hade jag inte uppsatt hår förut? såg ju hemskt ut...


TUESDAY

medans den här bruden har det säkert helt underbart trevligt i spanien så ligger jag här i min soffa, lat som knappt orkar räcka mig till tvdosan för att höja volymen... har gjort frågor på no:n å ska nu ordna svaren. roligt liv! det blir ju ännu bättre när alla andra inte har något kvar i skolan som måste göras, också kan ja ju inte känna den känslan... längtar tills provet är över! jag måste fan klara det, annars så blir det ännu en gång F i kemi... kämpa är vad jag ska göra! haha, fml :(


ÅÅÅÅÅÅÅH HAHAHA

HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAAHAHAHA


me gusta your face


hej på er! ska strax börja plugga på no:n vilket måste bli av idag. å de ska jag göra, skriva alla svar till betygskriterierna för att uppnå E. sen så måste jag nöta in allting in i skallen... jobbigt. aja, hejdå med er foooolk!


känslan som uppstår...



fina saker!

Rkbif_large4lrr6q_large
bilder från weheartit.


spåkulan ljuger aldrig?


God afton Vera!

Skjut inte upp det tråkiga arbetet en dag till. Gör klart det du har påbörjat  oavsett om du måste sitta uppe hela natten. Du kommer att bli utmattad med lycklig. Spåkulan ljuger aldrig.


Make it real

haha, stiligt...
HEJ PÅ ER! idag så har jag haft en superbra dag, skolan har gått hur fort och bra som helst, i sin helhet vill säga. annars så händer det inte så mycket, ska äta pannkaka nu. puss


GODNATT!



that girl

har börjat titta på sånt här, det är så bra. så mycket känsla.


så himla fin vän jag har!

I just want to tell you nothing, you don't want to hear
All I want is to for you to say
Oh why dont you just take me where I never been before
I know you want me to hear me catch my breath
I love you til the end


SÖNDAGSPROMENAD

har varit ute på en timmes promenad (tror jag) med julia som kommit hem från mallorca. trevligheter de där! å nu så ska jag göra en kladdkaka till min bror, medans ja dunkar musik. de är bara å sätta igång!:)


this little girl is capable of murder, if you hurt her

rubriken är inte inriktad till mig, för jag är en stor tjej. stolt.


JAG ÄLSKAR DIG

nu är det såhär att min fina vän nina ska fara på europaresa imorgon, också kommer hon hem om femton långa dagar. jag kommer sakna henne så förbannat mycket! jag hoppas att hon, niki, liam och resten av deras skola får det så himla kul! aaaaaaaaaaaajj lööööööööööööv höööööööööör.


haft en galet rolig morgon, magmusklerna va väx å väx! å roligare blir de, hellyeaaaaah



NU BÄRE AV TILL VINDELN



I pretend to look around, but I was actually looking at you

se hejdå till denna brud, mathilda, madde och anna-sara eftersom de ba kände för att dra till spanien precis idag, ba dra så där... nä men klassresa för deras spanska grupp... oj vad skönt de måste vara för dem just nu! annars så väntar jag på att pappa ska komma hem så ja kan få min mobil, å sen elva bussen till vindeln. men klockan är inte alls mycket just nu. får bara ta de lugnt å chilla. yeah.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus