godnatt allihopa!



I'm the nicest person until you fuck with me or the people I love.

thefreshprinceofbel-air:  Gpoygpoygpoygpoy im dying this is so me in a gif.


hahahahahahaha humorn är på topp...

ericie:  LOL at 40.


Pick my self esteem up off the fuckin floor

jag finner inga ord, allvarligt


it feels like home to me

hej på er! hemma från skolan å julia, vi gjorde hk läxan hemma hos henne så den är nästan klar vilket känns skönt. ikväll så ska jag bara ta det lugnt. känner att jag ordnar läxorna imorgon, it just feels right. men ja, dagen på skolan har bara rullat på. vart klar med deckaren å hoppas att den vart bra för jag är hyffsat nöjd, kollade inte riktigt igenom den efter jag var klar. men jaja, de få bli som de bli. nu så ska jag äta korv med bröd, å sen se om de finns nån själ på skype att snacka med :) adiooooos!


WE WILL NEVER SLEEP CAUSE SLEEP IS FOR THE WEAK

å med den här bilden så gör jag sista inlägget för idag! nu så ska jag skriva klart deckaren å sedan äta något. eller så äter jag något före istället:] det blir bra. pusshej på er fina bloggläsare!


for the moment

  • nu: skype
  • snart: in i duschen
  • sen: äta
  • inatt: plugga


Fuck Relationship :P

aja, nu blir det left4dead. kärlek.


underbar dag<3333333333

inte kan någon nångång vara glad för min skull. aja, är säkert aslycklig imorgon:D


det här är verkligen jag... hahahahahahaha asså humor!

n/fbeb8_tumblr_lydf1x7op31qzcv7no1_500.jpg


00:05

äh, nu tror jag man ska ta å lägga sig. huvudet dunkar. det blir att kliva upp klockan sex imorgon för att duscha! godnatt då världen! sov så gott och dröm om Jesse carere eller johnny depp, de kvittar! ni kom vakna upp på morgonen med ett léende på läpparna ffs!


I've realized... You have one advantage over me, you can kiss my ass and I can't.



Masterpiece

God make the world.

Jesus make the peace.

Yiruma make the music.




I will posses your heart

nu: skype med niklas, pontus å nån random elin :p och skriver med strömberg på facebook. bara najs. ska nu ta mina mackor som hoppade upp från brödrosten. livet leker. jag försöker inte tänka på skolan å läxorna nu!


jag va jävligt sugen på godis å då retade den här jäveln mig genom att suga av en ostkrok...

taskigt... såg ju as trevligt ut...


kärlek

printscreens från tidigare omgång. spelade med niklas å nå randoms igår första gången på ett väldigt bra tag sen. tog några boomers, men hatar smokers. dom få ja aldrig fatt på. jag tog också bäst skada på tank nån gång. haha, typ stolt.  asså jag älskar verkligen såna här spel! jag är så förbannat sugen på att börja spara pengar till en fet stationär dator d.v.s nån feeeeet söt dator! guse najs he skulle va! ba lira jävel med stor skärm... drömma♥


tötis:]

jag ville ba säga att jag har en jätte fin vän som heter mathilda, å ja tycker alla som läser min blogg ska kolla hennes! för den är hur najs som helst å har så många roliga och grymma bilder. okeeeey? http://mathildasjostrom.blogg.se ← ba å klicka! annars bits ja!


hey ho let's go

börjar imorgon :)


SO WHEN MY BODY BURNS IN ASHES ONLY SING THE TRUTH

jag ska försöka skaffa det där, fast med brunt hår. kaaaaaaaoz?


Varför blundar vi när vi ber, gråter, kysser och när vi drömmer? För att det vackraste i livet inte syns, men känns i hjärtat.

Tumblr_lwleukitm81qe49wpo1_500_large


happens all the time



jag är en tönt, okej?

nu: cs


Talk about me behind my back all you want, but when you start talk shit about my family and friends. That's when I'm gonna fuck you up.

hej på er fina bloggläsare! idag så stannade jag hemma från skolan för jag känner mig sjuk. snyter mig 24/7 å kan knappt andas. just good (y) ska skriva på min deckare nu! hoppas ni alla har haft en bra fredag hittills! ja dö ju av bilden.. haha.. ful aop.


Sjukt snyggt!

jag är väldigt sugen på det här, så gälet snyggt.
matilda, äru sugen på att ta lite hål på mig?♥


I really wish I was better at telling people how I really feel.

true story


cool story bro, it changed my life

oj va gla :D oscar ringde precis å sa att han hitta mobilen min, helvete va najs! jag måste tacka honom men vet inte på vilket sätt... men ja! nu så ska jag väl ta tag i matten, sen så blir det kvällsfika, å gå å lägga sig. fyfan vad skönt. gud vad glad jag plötsligt vart.


say whaaaaat?

jag vill åka karusell nu. nån som vill dra till liseberg me mej? nilsson, du vill väl åka med mig?


JUST LET ME BURN, IT'S WHAT I DESERVE

tja :) bra dag, vart hur chill som helst. trodde den sku va sjukt tråkig, men nä. den ha bara rullat på! awesome, so:n gick ju hur snabbt som helst med mark å mattias :) skrattade som fan på den lektionen kände jag... hahahaha! hoojj med er!


dodododoooodooo

bild från agnes blogg, vet att matte inte gillar den men det gör jag. fina vänner!


.



jag älskar dig mamma även fast du skämta förjävligt ibland<3

jag: mamma, tack.
mamma: vadå tack?
jag: jag ville bara säga tack...
mamma: för vad?
jag: för att du å pappa skapade mig,
mamma: jaha, men det var inte tänkt!
jag: :(((


you and I, we were born to die

awesome dag i skolan, hade de bara chill :) bra folk å lektioner. men har läxor att ta igen nu. bäst att ja göra klart. ska försöka iallafall. pusshej! skype sen någon? ring isf!!


:p

du får inte komma in i mitt liv för att sen bara gå.
det bara funkar inte så för mig.


vi ska vara allra bästa, bästa vänner

ja vet att vi träffas knappt. å att vi knappt pratar med varandra. men du har sån stor del av mitt hjärta så det är det gör ont. du är min bästa vän. det kommer du alltid att vara, å de har du alltid varit. för minns du när vi var små? vi sa 4ever 2gether? allt vi lovade varandra? allt vi berätta för varandra? ja vet att du inte kommer se det här, men ja. ville ba berätta för världen.


it's got to be done

ska plugga nu, wish me luck


snygg människa!

asså ja fick bonge :P


slingor i håret till sommaren?

tänk er några slingor i mitt hår me de här färgerna, erkänn. de skulle fan bli snyggt?


If lovin' you is wrong, I don't want to be right

nu så är jag hos emelie, det vart ett kort besök (tror jag iallafall) för vi hade tänkt att ta 19.51 bussen till rödå för å sova där om det nu inte blir ändrade planer. men ja, jag hade jätte trevligt idag på buberget, gjorde dock bort mig å försov mig. så himla pinsamt. gud vilken hemsk vän jag är. men som tur är så hade saga å liv nog jätte trevligt innan ja kom å fick allt att gå långsamt :p aja! vi hörs nångång fina vänner! hojj!


godnatt!



true story bro, now go tell your mum she will be proud

daaaaaaaaaaaaaaaaaaayyuuuuuum. aldrig mer.


update från mobilen: grabbsen å emelie sitt i badtunnan å hare gött, ja är dj :)



äntligen fredag, tack

träffade den här fina flickan igår förövrigt! tog fembussen å sov över, drog sen till skolan på morgonen å sen hem till rödå. fyfan vad trevligt jag hade det! glad över att hon smsade å berätta att hon höll hus vindeln, fö ja slängde ba i mig spenatsoppan å hoppa på bussn! men ja, ikväll så ska jag vara med emelie, matte å ogge. vi ska bada badtunna, eller dom ska bada men inte jag för jag har mens å ja tänker inte använda tampong för jag blir äcklad bara jag tänker på det:) vi kommer nog ha det riktigt trevligt! hojj!


martha

världens gosigaste å finaste katt. hon är bara min å så kommer det att vara för-all-tid.


vanlig skoldag idag,

Epic Classroom-Fights are Epic!


2012-01-08

ja, klockan är 00:14 och jag bör verkligen gå å lägga mig. jag jobbade lite på industraliseringen. det blev nog helt okej hoppas jag. men nu så ska jag verkligen fokusera på att sova, ska ta bort sminket och borsta tänderna. oj vad skönt att hoppa ner i sängen. gud vad jag längtar. hoppas jag kommer drömm någon trevlig dröm också:)


jo men tja

dagen har bara rullat på, tisdagar brukar vara väldigt chill. träffade mina fina vänner, älskar dom så himla mycket. är så lyckligt lottad att jag har dom alltså. ♥


The more you care, the more you have to lose.



we are young, we have heart

pratade med emelie å matte, men mli drog efter stund eftersom hennes internet dampade. men sa nyss hejdå till matte:) så nu så sitter jag på min nybäddade, fräsha säng å sjunger litegrann. ska snart räcka till mig biologi-boken å fortsätta att skriva klart testa-dig-själv frågorna. känns skönt att få dom gjorda! det måste iallafall göras, sedan så ska jag äta nån macka framför teven å kik på om de finns nå bra program å se. ba skönt. hojj med er!


du är som måndag, ingen gillar dig

hejhopp, sitt på skype å ba tare lugnt. jobbar lite smått no:n som förövrigt ska vara klar till imorgon. det fixar jag. det kan ju inte vara så svårt, eller hur? sen så blir det väl att äta nått (för jag är hungrig) sedan så blir det skype! min nya kärlek♥


sexigaste mannen,

 “I would never do anything crazy like Chris does. It’s fun  to pretend  you’re on acid and dance around a room in your boxers. I  would never do  that, but that’s how I’d say I lived through my  character. I had that  moment.” sexualsportswear:  “And don’t call her again, pervert.  All…fixed.”
världens finaste, han ska jag ha.


what's up dude?

just nu: pratar med isac på skype!


när jag äter min mammas hemmagjorda mat



When I were younger all I wanted was to be older, now this shit is not what I expected.



there are so many memories

oj vad jag saknar de gamla tiderna! jag kan fortfarande inte förstå hur bilden kunde bli så bra för att ha vart tagen för typ flera, flera år sedan. oj vad jag längtar tillbaka när jag ser den här bilden. helt galet. jag saknar då det var vi fyra så förbannat mycket!


min besta ven:]

du är underbar på alla sätt å vis! du finns där för mig när jag behöver dig. jag räknas alltid med dig. puss älskling! du är fantastisk! du skiner som en stjärna å jag kommer alltid att stå vid din sida. jag hoppas du förstår att jag verkligen menar det. puss igen. jag älsk dig♥

baby, det spårar... </3


all we do is pour it up, all night, drinks out

jag måste göra svenskan, biologin, industraliseringen, praopappret, drömyrket, å förbereda engelska. jag pallar fan inte. åh. fattar inte hur jag ska hinna. men jag ska försöka. damn.


be my friend, hold me



lördag den 14 januari!

hej alla fina bloggläsare! nu så pratar emelie på skype med bubba, joel å matte. bara kul asså! hahhah asså satan, ja kissa fan på mig :( HAHAHAHAHHHA!!! HHHAHHAHAHA vilken jävla röst... åh... :( aja, jag å emelie snöbadade idag, sexigt:D


godnatt alla fina!

nu så ska jag å emelie krypa under täcket (vi fick inte sova i teverummet så vart mitt rum istället) men det blir nog minst lika bra. aja, nu väntar vi på en ny dag! fredag den 13 är datumet för imorgon, awesome♥


jag vill ha dom här shortsen, sooo bad!

kärlek, om jag har dom så lovar jag fan å va på varje gympa-lektion. fer sure... så om någon vet var man kan köpa dessa/liknade?


all niiiiiiight looooong

hah, fint inlägg emelie gjorde... så jävla ful man är :p aja, nu så har vi precis sett världens sötaste film, den var grymt bra. å fyfan, jag vill säga: varför finns det inte sånna killar? men det göre ju... galet bra film, jag kan skriva om den sen. oj vad fin. för örvigt så är jag kär i reklamlåten under. jag älskar den. jag brukar ju hata reklamer?..



4 saker ni inte visste om mig.

1.jag gillar att peta näsan.
2.ibland när jag går på toan så brukar jag låtsas att jag är en kille & står upp när jag kissar.
3.jag brukar pilla mig i rumpan, för att jag tycker att det är fett skönt.
4.det hära är inte en facerape, jag lovar.






amen snyggga!

klicka på bilden för större format. ja, nu så sitter man i teverummet å ska väl starta nån film med emelie! jag dissade skype å drog bara från samtalet, sooo vera style :p aja, hej me er!


true story bro, tell it again



jag vill ha från carlings!

galet snygga klädesplagg,


så himla snygg brud!

jag vet ju att det är bara är en roll hon har, men gosh så frän stil hon har. ge mig hennes garderob... filmen är iallafall the invisible. filmen rekommenderas starkt!


hahahahaha!



inspiration

murkyaberration:  I want those undies, too. Wtf.
bilderna från tumblr


måndag

tjena! ja komme hem från mormor vid fem. ja å mamma hälsa på henne idag vilket var en bra idé. hon är så himla söt, oj va tyck om hon! vi följde henne till tandläkarn, sedan handlade vi bland annat torrfoder för overweight cats... haha, vi måste verkligen få ner dom i vikt. vi har nog bara inte förstått hur allvarligt det kan bli. men vi ska försöka, jag matade dem vid klockan fem. jag har tagit undan all mat förutom vatten å sen klockan nio så ska jag mata dem en sista gång. sen imogon så får dom mat. eftersom ja fyll år imorgon så få ja va ledig(a) vilket är åsum, men ska fortsätta se på family guy nu på teven, hojj!


god damn you're beautiful

godnatt allihopen! nu så ska jag gå till soffan å titta på någon film som jag ska somna till, det är mysigt. hej med er!


Jack Dawson♥



nå bra filmer

lite olika stuk men bra filmer båda två. jag har sett båda tidigare men det visste jag inte med definitely, maybe. och så när ja precis sett klart den så börjde hulken på trean, så det passade ju att se den direkt efter då. så nu ska jag fortsätta att slappa i soffan. gå ba å älska läget.


tio saker om mig

- ja vill aldrig ha barn.
- när ja blir förbannad så blir jag tyst. fast om ja inte kan hålla mig så kommer väl några svordomar från min käft, men ja försök å bita ihop.
-ja ha väldigt blandad musikstil, ja menar... eddie meduza, hollywood undead, lejonkungen, sister hazel...
-ja bli skitförbannad när folk snackar skit om mina vänner.
-ja gillar att vara ensam, jag är inte beroende av mina polare, kanske efter en vecka skulle ja vilja hitta på nå med någon, men ja är en ensamvarg.
-min favoritgenre på filmer är drama.
-ja önskar att de va 80-talet nu.
-ja slänger alltid kläder på golvet, ja tycker personligen det är mycket mysigare att gå på kläder, de blir liksom varmare om fötterna(a)
-ja ha jätte svårt för att köpa skor.
-ja är så jävla rädd för att bli kär.


kort inlägg:D

jag ska snart dra me mamma till bastuselet fööfan! ska träffa julia persson, de va ett bra tag sen vi sågs så nu är de dags. emelies ska stanna i mitt rum till två, då så ska hon troligen träffa oggeman! aja, hejdå, uppdaterar ikväll! puss å kram fina barn


jag älskar dig emelie, fina vän.

snygg dubbelhaka jag har... nemen du betyder så mycket för mig emelie, å de finns inget som kan ändra på de. jag minns helt ärligt inte riktigt hur vi började prata, jo, det var på skolan. kemi-salen. den där lilla med alla störda blomväxter, ja. där så började vi prata. sen så minns jag när vi hade svenska. å helena sa: nu ska jag berätta om någon, då tar jag till exemepel vera, för hon har jag känt sen hon var liten. å emelie sa högt inför klassen: va? asså känner du hon på riktigt? å helena ba: jo, det gör jag. å emelie ba: STACKARS VERA!! å seriöst, helvete va ja garva. ja älskar dig vännen, förevigt. jag kommer aldrig lämna dig, jag svär på min mors grav på de. du är underbar♥


styla enebrös hår,

hej, är nu i rumme me enebrö å emelie å vi styla gubbens hår. bara kul, det blev ju riktigt bra vafan?:D å nu så kom emelie å ska göra de snyggare, najsnajs..


ⒻⒺⓈⓉ ⒽⓄⓈ ⓂⒶⓃⒼⒺ

nu så ska jag fortsätta att titta på harry potter, det vart en paus för att niklas ringde. men nu så ska jag titta på filmen. det blir asnajs. ska prata med dom senare, hehe. :p


tufftuff tåg, för här så kommer en skit tuff kille, han är så himla cool. visste ni att han har en gång klappat en enhörning?:o så avundsjuk!

NIKLAS


HARRY POTTER AND THE DEATHLY HALLOWS PART TWO

rubriken säger allt. ska titta på den nu, oscar fixade internet på datorn så jag är så glad över det. så äntligen så får jag se på del två, har väntat på det. jag tror ni inte har det bättre än för mig för denna stund! så. jävla. underbart. muthafuckas. :D


hej:)

hej:)


min blogg blev plöstligt mycket sexigare...

i love u bby


I wonder if anyones ever look at me and thinks: "damn she's beautiful"

sheenare, nu så sitter ja i soffan, emelie skulle gå å hämta mobilen. vi tittar ba på random på teve, ja.. ska duscha snart, sen så vet ja inte vad som händer idag. mår iallafall bättre, smärtan va ju stor igår i naveln, å de vart ju inte bättre att ja halka på vägen å gjorde världens snyggaste vurpa... hahah.. hejdå!


People are lonely because they build walls instead of bridges.



harry potter<3

hejhopp, såg precis klart Harry potter and the deathly hallows, part one. fyfan va ja grina, så himla fin film. och såklart när ja ska se del två så funka den ju inte, å internet funka inte så kan inte ladda hem, så jävla tragiskt. men nu så ska ja se slutet igen, ja dö ju...


HAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA, ANDAS, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

WHEN PEOPLE PUT QUOTES THAT HAVE NOTHING TO DO WITH THE PICTURE...



oväääärt inlägg

tjo, sitt i soffan me emelie vid höger å henke vänster, å oscar spelar harrypotter:) trevligheter yesman! jag vill dock hem, känner att ja vill se nån bra sorglig film, känner att ja vill hem, kanske drar hem inatt, få se:) aja, hejdå


tjeeenare

Hejsan alla bloggläsare! det här är en update från mobilenden här dagen har vart snabb å bra, den började med att ja å emelie vaknade vid tio, sedan så gick vi ner till busskuren där sedan emelie hoppa på bussn påväg hem till sig. jag gick då hem (va jävla mycke snö) å åt frukost, duschade å såg psalm 21 å the holiday. sedan så hämta saga å hennes morsa upp mig, sen så for vi till offer studio. tog hål i naveln med saga, he va ju skönt:) sen hem<3 men ska kolla hur piercingen ser ut nu, byebye


update från mobilen: eftersom internet inte funka på datorn så kör ja på mobilen. ja träffade emelie, oscar å henke vid busskuren. hade bara trevligt, sen så drog ja å emelie till mig å åt chokladpudding, å nu ska vi söv, peace



nyårslöften!

1 - Smile more

2 - Be nicer

3 - Tell people how I feel

4 - Do my homework, and get good grades

5 - Try to look nice when I wake up in the morning

6 - Eat better

7 - Start training

8 - Live the day

9 - Stop complaining

10 - Don’t forget to love myself.. det går ju att försöka! inte sant?



lost, but now I'm found

nej, nu snart så ska jag fortsätta se harry potter, ska överföra till ett usb så jag kan se på teven. det blir mycket mer spännande:] men mamma å pappa är där, så hoppas de försvinner inom snarast.. å emelie kommer ikväll, då får man träffa den lilla flickan! hejss!


Sometimes it's easier to smile and pretend you're happy instead of trying to explain why you're not.



hallå alla guuuusssaaar

bild från we<3it

jaha, då var det tvåtusentolv. känner ingen skillnad från förra året men det kanske är för att det bara har gått en dag(a). idag så blir det lugnt, det känns skönt. jag behöver såna här dagar, dagar man samlar ihop sig å slappar nästan för mycket. ska ladda hem harry potter del 1 å 2. har ju inte sett en enda, eller jag tror jag såg ettan på bio men jag minns inget av den... haha! jag uppdaterar senare! pusshaaj alla delfiner å kameler å resten av er!


jag avslutade året singel, precis som jag började de



så jävla underbar<3

jag har inte ätit något sen förra året:
jag har inte duschat sen förra året:
en timme sen känns som förra året:
jag saknar allihopa, jag har inte träffat nån sen förra året:
jag har haft på mig samma underkläder sen förra året:


2012 då!

här sitter jag i soffan å bara tar det lugnt. somnade ovanligt tidigt för att det var nyår, men det var skönt. aja, hade i nge mer att säga, vi hörsss!


When you wave at someone, and they don't wave back:



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus