Yellow label tea

nyvaken brud på bilderna, å idag så hände det att jag tog två stycken bilder, i toan, nu imorse. känner mig aningen pinsam men det är okej att göra det ibland antar jag? men nu så hade jag tänkt att göra klart so-frågorna så min lärare kan känna att jag försöker litegrann iallafall.


I'm not feeling sexy and not free

okej, vem fan äre som kommenterar? blir ju nästan nyfiken:( haha, nåja. mamma och jag hade tänkt fara till tavelsjö och handla lite nödvändiga saker, ska ju till tvärålund imorgon med sagas moped som förövrigt kommer bli askalas. är typ överdrivet taggad känner jag, HEEEEELG förfan! men ja, nu så ska jag lugna ner mig. dagen har vart bra, lite psykbryt, annars ba fint! 


Lill lördag!

tjosan, slutade skolan typ vid två idag. rätt så skönt, sen så skulle jag ju vänta på nina i en timme så det slutade med att jag drog hem med jesper till hans place där han visade sina skills på lol! duktig grabb dedär, men ja, sen så träffade jag ju nina och vi hade det ytterst trevligt, blev ett snack, lite dricka, samt godis och en bra film. känner att min onsdag vart rätt så bra trots att jag hade mina humörsvängningar idag. aaawyeeah. sen så är det ju nån som har spammat sate på kommentarerna, ingen aning om vem, men cp äru♥


It's funny how day by day, nothing changes. But when you look back, everythings different.

↑smiling like a real man, men nu så hade jag tänkt göra klart so-skiten och sen baka kladdig kladdkaka, smiiiiiiiiiiidigt! känner att bilden verkligen visar mitt ansiktsuttryck just nu...


I'd rather be your best friend forever, than your ex in the future

hejsan! jag kan ju tala om för er att den här dagen var mycket sämre än jag hade förväntat mig. igårkväll så var jag, av något konstigt slag taggad till idag. men sen så somnade jag lite för sent, försov mig och det förstörde ju rätt så mycket, men ja, troligen så blir morgondagen mycket bättre! ska senare göra klart frågorna som jag missat att göra på so:n, sen så ska man väl göra en kladdkaka bara för att känna lite extra kärlek (a) är förövrigt taggad på helg, dels för ledigheten och dels för att jag & tafvelin ska dra till tvärålund och träffa gerd och stinky om det inte nu blir så att saga inte tar moppekortet imorgon, men jag är ganska säker på att hon fixar det. men ska väl fortsätta dega, ha det!


We have beer as cold as your girlfriends heart



NEVER LOOK BACK

Love is not a place
To come and go as we please
It's a house we enter in
Then commit to never leave

So lock the door behind you
Throw away the key
We'll work it out together
Let it bring us to our knees

Love is a shelter in a raging storm
Love is peace in the middle of a war

And if we try to leave, may God send angels to guard the door
No, love is not a fight but it's something worth fighting for

 



I get all tongue tied, lost in your eyes

dom där byxorna vill jag ha i min garderob, så någon snäll ängel med pengar som har lust att köpa dom där till mig kan ju höra av sig i kommentarsfältet! tack på förhand!


You were born because you were going to be important to someone

typical vera, men ja, vad gör jag? sitter i soffan, har på teven som visar vänner fast tittar inte riktigt. skolan idag har bara gått fint, mått suveränt typ hela dagen. mår bäst för tillfället vilket inte är helt fel. fast snart så får jag väl en humörsväng eller så får jag väl mens... nåja, hane!


If I touch you like this, will you touch me like that?

 
hej på er, värdelös uppdatering men har inte haft tid. vart i tvärålund å hundsjön de mesta tiden, astrevligt. gjort grejer som vart trevligt och mindre trevligt. nåja, hedlund ha då somnat så får se om ja går å lägg mig framför teven... känn me int ens trött:P men ja sov så gott allihopa!


snyggaste bruden!

inlägg som ska direkt till kategorin inspiration, för det är vad det är. inspiration.


Hahaha!

Tumblr_m6nvhcma4l1qgwqw9o1_500_large


I wonder where you are tonight

exakt, hennes, stil, vill, jag, ha.
 
lyssnar på my heart will go on - celine dion, å helvete vilka känslor som bubblar upp, haha. sen så ligger martha bredvid mig och sover, vilket gullplutt. har även städat mitt rum idag så dtet ser väl hyffsat om det nu skulle komma förbi lite folk imorgon, eftersom det brukar ju alltid bli en vända hitåt. 


I'm to sexy for my cat, to sexy for my cat, poor pussycat

Tumblr_lgwpyqzh6q1qalxeuo1_500_large
saknar min bästa vän, jag hoppas verkligen vi kan ses snart för tiden går ovanligt sakta när jag inte får umgås med henne. annars så får jag väl knacka på fastän det kanske inte vore det smartaste, fast antar väl att jag gör det hursomhelst nästa vecka. fuckyeah. min lilla älskling har ju börjat gymnasiet nu♥


Bulltrue

8035_10151133477966551_1729787554_n_large
haha, försökte göra ett inlägg med massa bilder från weheartit men såklart så blir min hjärna galen och måste ta bort allting. för er som inte vet så måste jag att allt ska se typ perfekt ut, iallafall när jag bloggar. det får inte vara några stavfel, jämn text, inga onödiga mellanrum eller massa bilder. rubriken ska inte vara dålig och bilden ska vara under rubriken i mitten. så jag får väl publicera en bild till varje inlägg då, så blir min brain lite gladare (y)


SILENCE IS BETTER THAN BULLSHIT

sitter med varsin dator rakt upp i ansiktet! det märks verkligen att dagens ungdomar inte har lika mycket att göra... godnatt!


you know, i'm so romantic, sometimes i think i should just marry myself

tjosan, skoldagen idag gick väl helt okej. lektionerna bara flög förbi och här så sitter jag hos alex, väldigt oväntat va? haha nej men gillar spontangrejer! så jag sover hos min kära vännina alexandra ikväll, mamma skulle på jobbet så hon lämnade över lite smått&gott så jag kan ta mig till skolan imorgon och inte skrämma hela skolan! har ridit idag, vi cyklade till stallet och var ute med porter ett bra tag vilket var skönt, fick mig även en lång pratstund med balleeex, det bara flöt på. men nu så ska jag lägga undan mig hennes dator å typ starta min egna. aaaaaaaaawyeeaaaaaah, hane!


SKRATTKAMMAREN, GRÖNALUND

bilder tagna 12 augusti, det här året. jag, alexandra och daniel hade det väldigt trevligt inne bland alla roliga speglar, mycket garv kan jag lova er! mådde så himla bra den dagen! tack för ni kom dit en dag tidigare, fick verkligen ett minne för livet alltså!


bildbomb ifrån stockholm, båten!

lite sent att lägga ut bilderna men tänkte göra de, bättre sent än aldrig. här är iallafall världens bästa eva & gösta, och även världens bästa mamma (man har ju bara en, hallå?) nej men min morsa kan faktiskt vara riktigt snäll ibland. och den här resan var också väldigt trevlig, det finns ju faktiskt saker att göra nu för tiden och inte bara sitta inne, helt otroligt! :P


Doing homework with your friend:

Expectations:
 
image
 
Reality:
 
image


så där känner jag mig just nu, godnatt folket!



Kiss me through the phone?

hemskheter. å nu så ligger jag i min soffa och lyssnar på ingen mindre än soulja boy-kiss me tru the phone. sådana minnen man har, det blir väl att bläddra å gå igenom lite gamla låtar som man lyssnade på lite för mycket förut. sen så åt jag sex stycken lingongrova när jag kom hem, också vad händer då? jo, då har mamma vart i vännäs å hon kommer hem med en kycklingrulle från ingenstans... ibland har man tur! sen så ska jag bestämma mig om jag pluggar till moppekortet eller säljer moppen, funderar allvarligt på att sälja den. orkar inte... pusshej!


min frukost ser exakt ut såhär idag!



bilder från sista dagen på sommarlovet!

jag å hedlund tog ju moppen till tvärålund igår och träffade dem här mupparna som alltid är goa å glada. vart en del körandes (iallafall för grapparna och för emelie), sen så var vi på storsjön ett tag, och vi hann också fara till lailas kök och mina kära vänner fick sig lite käk i kaggen vilket är livsviktigt. jag kan inte förstå att sommarlovet faktiskt är över... det känns som om att det var lov igår... (höhöhöhö)


There's no where else on earth I'd rather be

Spirit-spirit-stallion-of-the-cimarron-4729285-576-395_large
ska nu ladda hem spirit å sen så blir det att kika på den filmen ikväll vilket kändes som ett bra avslut för denna dag. har hört att den är jättebra och det är ju som sagt på tiden att jag titta på den! det finns helt ärligt inget bättre än disney filmer, å då tänker jag först & främst på lejonkungen. den filmen är på riktigt legendarisk, får gåshud av alla låtar och alla scener i filmen. de mest fantastiska filmerna är disney, you know it's true dude.


Allting har förändrats, men du finns kvar

lite sådär skön musik till när man antingen blir skjutsad av hedlund på moppen, värsta dj:en eller när man sitter i sitt rum och kopplat datorn till mina högtalare (eller en av dom, för den andra har pajat). inte helt fel kan jag tala om för er! ska börja riva tapet nu, sen klockan åtta ska jag starta filmen spirit! har alltid velat sett den, den verkar underbar. kanske är på tiden att man kikar på den?


"Me and her colors create art together"



Så många frågor, inga svar

pratar nu med koistinen på skype, en väldigt trött och hungrig vera väntar på middag i soffan. kommer väl antagligen somna tidigt ikväll, gäspar en gång i kvarten. nåja, hane!


skelögda jävel

mamma trodde ja va skelögd på den här bilden, vilket määhää. nåja, första dagen i skolan, har väl som vanligt gjort bort mig fastän jag inte vet riktigt vad, men det har väl vart helt okej. sen så börjar ju riktiga skolan imorgon... hellno....
 


godnatt gott folk!



JÄVLA MÄÄHÄÄN

kalle är fet som fan som käka godis å nilsson är snygg som vanligt å vera är helt normal. snart ska grabbarna dra hem å då ska jag väl basta,duscha å sånt där asfräscht. man måste ju göra sig lite fin inför skolan imorgon, det blir nå fint de! asså åh, också spela kalle en lejonkungen låt från min mobil, haha väldigt fult... :P


Cake is good but you can't have sex with cake

tjosantrosan! det vart en sväng till tvärålund för att hälsa på lite folk där. sen så tar vi moppen till hälsingfors där jag och emelie övernattar hos underbara anna-sara. vi ligger nu i hennes säng, även kalle (misstolka inte) också pratar dom medans vi pratar på för fullt, fast viska då så vi inte väcker deras moder som har rummet under oss. klockan är ju halv fyra så inte blir det mycket sömn inatt, vart ganska impuls att dra hit men väldigt gött ändå. nåja, ska inte skriva nå mer nu! pusshej!


skype med den här tönten!



SNYGG DUDE?

tja alla määäähään! var med fanny igår till idag, jag tog fyra bussen hem. var trevligt att umgås med min kära vän som jag inte har träffat så mycket i sommar! tack för de trevliga!♥ sa även hej till aron på busstationen, sen när jag hoppa av bussen så träffar jag enebrö och emanuel, så pratar med dem ett tag. sedan så kommer anna-sara rullandes på hennes lilla moppe, så hon skjutsar hem mig till mig (vet, jag är lat..) också tar jag min moppe, sen så träffar vi madde, mathilda och agnes på hundsjön där vi tar ett dopp som var väldigt skönt. annars? jo, två parisare sitter fint i kaggen nu +några glas mjölk. bara najs, men nu så ska jag väl fortsätta kika på teve, hedlund kommer med nio bussen, får se om jag hittar på något med anna-sara & co. nåja, hane!


You read my eyes just like a diary

en bild av typ hundra som världens bästa fanny tog, har förövrigt vart med henne från klockan fem tills nu, det blir att sova hos min kära vännina, sedan så får vi se hur det blir med morgondagen! men nu så ska jag inte skriva något mer, hoppas ni har haft en bra torsdag! känner också att jag är bra på att uppdatera...


STOCKHOLM

(gammal bild på de kära paret som gör våra dagar i stockholm)
 
ååååh, kommit hem från några underbara dagar i stockholm, det första ja gör är att pussa på mina älsklingar som jag saknat! jag har ju hunnit med litegrann när jag vart i storstaden såsom att jag träffade eve på fredagen, vi gick runt och shoppade och tog en kaffepaus, sen så har jag ju åkt någon båt till åland över natten med mamma, eva och gösta vilket var trevligt det också. massa gamlingar, blir lite smårädd (hahaha) men det gick bara fint. vart lite drinkar, musik och sol! också i söndags vart det grönalund med alexandra och hennes broder danne, hade en underbar stund där! katapulten alltså♥ sen så var det ju bara ett plus att det var lite snygga killar lite här å där, dock så vågade man ju inte prata med någon. fast det skulle vara det mest random man kan göra, jaja! haft det kung, sen ikväll blir det att fara till hundsjön, ska vara ett gäng där så det blir väl standard. bada, grilla och bara snacka! får se hur mycket jag orkar, min röst börjar bli bättre iallafall. stämbanden tog väldigt mycket igår när man skrek från 55 meters höjd. usch fyfan, högt men kul! hur det nu går ihop... jaja, ska väl typ äta mat... hoooj!


SÖNDAG

(tidsinställt inlägg) förhoppningsvis så är jag på grönalund nu med alex och hennes bror, hoppas verkligen att det blir så för det skulle vara grymt trevligt! nåja, annars så är jag väl med min mamma, min kära moster och gösta. 


This is me, trying to say goodbye

upptagen brud. hej på er! jag sa precis hejdå till josefine, pratade en halvtimme med henne, tiden bara flög iväg. ska nu slänga i mig mammas pannkakor, å sedan så är det väl att börja gå till affären å hoppa på bussen. sen raka vägen till flygplatsen. kommer troligen inte bli någon update alls den kommande veckan förutom några tidsinställda inlägg, får se hur jag gör! pusshej!


I only miss you when I'm breathing

 
precis packat klart och känner mig inte det minsta trött. lär bli en lång natt, underbart... värt inlägg... :)


I want to be your favorite hello and your hardest goodbye

det blir att träffa eve på fredag för shopping på gamla stan, sen kanske alex på söndag för å gå på grönan... kan inte ljuga och säga att jag inte är taggad, kommer bli kungligt. ska även börja plugga när jag åker dit, mår bäst för tillfället. 


NONE OF YOU CAN EVER HOLD MY KITTY!

STOCKHOLM IMORGON, lite sådär halv sponant att komma på, vaknade förövrigt klockan fem idag. liksom, vad fan hände? somnade vid ett och låg i sängen till middagsdags? inte okej, nåja. ska väl påbörja lite packning. det kommer bli awesome.


She's an angel

idag så fyller min kära vän saga år (saggy) vilket inte är så ovanligt för alla fyller år nångång.. nej men den här bruden har gett mig så förbannat många fina minnen som jag aldrig kommer glömma. kom du ihåg när vi for å tältade på eleves val? när vi var på din stuga å drog ut med båten? alla gånger vi drog till buberget på uppdrag att lära mig åka snowboard? när vi tog massa knaaaasbilder? när vi hade tuggummi-cigg haha? grattis raring! jag älskar dig!


19:10

bild från igårkväll, hade det riktigt trevligt när jag satt runt grillringen med johanna, julia, matilda, ida och anna-sara runtom den. vi pratade på om lite allt möjligt, mycket skratt och även lite badande. det var faktiskt tjugo grader tror jag så visst var vi i vattnet ett litet tag men jag och adelsson hoppa upp rätt fort ändå... som sagt, tack för gårdagen även tove och madde som vi var med i vindeln igår på dagen!


liten bildbomb från igår, sandvika



Bed calling

godnatt! en ny dag väntar!


AMEDICA!

                    


We all want something like this



WE ACCEPT THE LOVE WE THINK WE DESERVE

tjosan alla mähä! är nu i mitt rum med dessa dudes, vi tältade ju igår till idag. vart ett dopp, sen så var även matilda och anna-sara där. trevligttrevligt, nåja. hejdå


I've been told that people in the army do more by 7:00am than I do in a entire day, but if I wake at 6:59am and turn to you to trace the outline of your lips with mine I will have done enough and killed no one in the process

(bild och text från tumblr) tjosantrosan! sitter nu i köket, jag duschade och gjorde mig fräsch för någon halvtimme sen. kom även hem från tavelsjö, jag, min pappa och min bror var där och handlade lite nödvändiga grejer! det blir att ta moppen till hundsjön och hänga där med lite människor ikväll. alex kommer även med bussen 19.40 så hon hånkar också vilket blir askalas! nä fyfan, nu orkar jag inte skriva nå mer. namaste! 


Lite halvtaskiga bilder men ville bara förmedla till omvärlden att jag saknar dig!

jag hoppas du har det bra, vartän du nu står i världen. har ingenaning vilket land du befinner dig i just nu, men ville bara säga att du är en underbar kusin, längtar tills vi träffas snart! bilderna är förövrigt från förra julaftonen tror jag... miss u!


Lips like sugar

haha stilig bild, kan ju säga att jag har hade så galet trevligt igår med alex å allt annat folk som vi träffade! vart en kladdkaka där på slutet efter vi vart ute på byn i nästan tre timmar på jakt efter två stycken ägg... totally worth it you guys! haha! men nu så ska jag äta lite glass, hare gött!


I like the smell of rain

hejsan! tänkte bara berätta hur min dag har sett ut, jag och alex somnade runt halv tre (på natten alltså), också klev vi upp elva och drog ut, sprang i en timme. kände mig riktigt duktig eftersom jag typ aldrig rör på mig. sedan så gjorde vi amerikanska pancakes till lunch, galet gott. egentligen hade jag tänkt att fara hem med en buss som gick vid ett, men här så ligger jag på alex säng 21:27... så det blev nog inte riktigt som planerat, men vi for ut och red någongång vid halv sex, var hur mysigt som helst. det duggade litegrann när vi väl var ute, tror det mesta kom när vi cyklade till stallet, lagomt blöt när man var framme... jaja, ska inte klaga! sista inlägget för ikväll, NAMASTE BITCHES!


I try to stay away from troubles but the troubles can't stay away from me

tjooosan! försökte göra ett inlägg från alex iphone igår, men det verkar inte ha kommit fram? suck.. nåja, fick ju världens finaste facerape på facebook (såklart) av henne. gillade massa porrsidor där, skrev galna grejer till lite människor och skapade till och med ett evenemang, bjöd in typ alla mina vänner. roligt, haha! jaja, nu så ska vi göra oss iordning för att fara till stallet, vi ska rida förstår ni! blir nog astrevligt, sen blir det 17.20 bussen hem! kungligheter, mhm! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus