Captain Jack Sparrow.



Let's fall in love?

nu: in i duschen efter ett stort varv på kamen som gick oförväntat bra... hömmm, brb!


Sötnosarna!



HARDER, BETTER, FASTER, STRONGER!

tjaa, är på askalas humör! har precis ätit kladdkakesmet med julia och sen blir det middag och sedan ut och springa med henne, långsam men endå skön dag idag på skolan! mår kanon! puss! :D


Baby, let me blow your mind tonight.

jag älskar när folk säger mitt namn, kollar mej i ögonen, och ler. kanske inte samtidigt men ja, det är underbart kan jag lova er! det gör min dag på riktigt! och vet jag är väldigt blyg men vafan...


Söndag den 29 maj 2011.

hej bloggen, eller godmorgon typ! jag och emelie vaknade rätt så tidigt, typ vid nio tror jag. så hon har nu gjort sej iordning och nu blir det frukost, sen ska jag sminka mej och all den där skiten ni vet... haha! men jaa, vi hörs ju! KRAAAAAAAAAAM


ASM.



haha underbart!




Onödig information.

Att banka huvudet mot väggen bränner ca: 150 kalorier i timmen.

Det finns 9 män i Sverige med Fantomen som förnamn.

I Libanon är det tillåtet att ha sex med djur om djuret är av kvinnligt kön. Är djuret manligt bestraffas man med döden.

Fanta innehåller mer socker än Coca Cola.

15% av alla som dör gör det sovandes.

Iguanödlan har två penisar.

Hitler blev tysk medborgare år 1932, från början var han från Österrike.

I Singapore får man inte spotta på gatan för då åker man i fängelse.

De flesta som leker "sten,sax och påse" väljer alltid sax först.

Gräshoppshonan äter upp hanens huvud vid parning.

I Kalifornien krävs jaktlicens för att ladda en råttfälla.

En ko väger lika mycket som 2.3 miljarder myror.


HAHA OLD...




You said you was king, you lied.

tja! idag blir det rätt så chill, musik och typ träna eller något! det känns nå jävla skönt tycker jag! en lite konstig lördag men endå så asum!haha :)


I don't wanna die.



I'm not affraid to take a step.

hej alla bloggläsare! ska äta glass nu om några sekunder, ville bara berätta att jag gör inte så mycket i helgen. ska förhoppningsvis bara ta det lugnt och typ sånt där. men ja, glassen väntar inte så länge till nu! ha en underbar fredag med massa fredagsmys!! ;)


Thank you, thank you, you're far to kind.

tja kort inlägg här då! träffat nina idag efter skolan och hon städade (riktigt roligt) haha, och sen så drog vi och gungade och sedan tog vi farväl. men ja, ha en underbar kväll! :)


Hold your head up high and this pain will die somehow, somewhere, just try, you're living in the dark where no one can see your tears, but hold your head up high.



älska juuustin bieber <33


visa inte brösten justin bäver, andvänd bikini! :]


Alexandra was here



här är min skol outfit.
köpt från polarn & pyret!


MOKET FIIN!



Jag har insperats från zipperall och one-pices!
jag är kääär i denna outfit (L)



Hold your head high and your middle finger higher. Let him know what he's missing.



I could really use a wish right now.

Idag så hoppa jag inte av vid rödå, utan åkte vidare till stan med fanny i bussen. vi hade allmänt skoj och sen så träffade vi nina&kim och snart så drog fanny och nina köpte en klänning och vi gick för det mesta runt, sen hem med kim i bussen:) ja, och när jag kom hem låg en vesuvio pizza och en fanta på bordet!! kan fan inte bli bättre! åt upp hela, gööör skönt kjl er! ;)


Oh my god, I am sooo bloging this!



Beautiful from head to toe, hey ho!


bild från weheartit.com tror jag! älskar håret, tatueringarna, ögonbrynen samt kroppen.... som fan....


Haters are going to hate.

Tjo, just nu så skriver jag ett grupparbete (eller alltså mitt område i gruppen) och det är indien, människor och språk. inte det roligaste men allt här i världen är inte så roligt. ska skriva ett A4 på datorn och sen skriva ut! två redovisningar snart, fyfan hatar sånt :P men ja, vad mer kan jag säga? vi hörs helt enkelt!


Where you from, you sexy thing?


Linda cardellini, vad säger du? ska vi byta utseende? för jag är på! seriöst. den här kvinnan ser bra ut i allt! brunt som blont hår, kort som långt, lockigt som rakt. jag vart också jätte taggad på att se freaks and geeks (hade ju serien på min dator en gång men den raderades tyvärr på något vis. kanske ska man ladda hem den?


You looking fine as always.

Nu ska jag bada och fräscha upp mej och allt det där inför skolan imrg! vi hörs!♥


You had me at hello.



Some people search their whole lives to find what I found in your eyes.

Hej på er! vad händer? hemma hos mej så lyssnas det på musik och tiden går rätt så långsamt just nu. emelie for hem vid tre, fyra tror jag. det var ju tråkigt men vi ses imorgon vilken är tummen upp! idag så gjorde vi en musikvideo (hade sminkat oss och lånat lite kläder av pappa) men ja, filmer och bilder försvann så det var inget, eller jo. ett gott skratt! men vi hörs! ska kissa:)


Funny.

It's funny how hello always ends with a goodbye,
it's funny how good memories can start to make you cry.
It's funny how forever never really seems to last,
it's funny how much you`d lose if you forgot about your past.
It's funny how friends can just leave you when you`re down,
it's funny how when you need someone they`re never around.
It's funny how people change and think they`re so much better,
it's funny how many lies can be packed in one "love letter".
It's funny how people forgive even though they can't forget,
it's funny how one night can contain so much regret.
It's funny how ironic life turns out to be
but the funniest part of all, none of that`s funny to me.


Humor ;)

Voldemort: I whip my hair back and forth, I whip my hair back and forth, I whip my hair back and forth...
Harry potter: You have no hair.
Voldemort: You have no parents.
Harry potter: You have no nose.
Voldemort: ...


Tonight I'll be your naugthy girl.

godmorgon!
vaknade vid nio (för en timme sen) och ja, jag och emelie sitter bara i soffan nu och lyssnar på musik och sneglar på teven ibland. men nu ska vi äta frukost! puss! (rubriken är en låt av beyonce)


I get knocked down, but I get up again.

Hej igen! kvällen har varit heeeeelt okej! inte gjort så där jätte mycket, varit med nina, emelie, niklas och oscar +niki och vi pratade bara & sånt där! :) ska sova nu snart, trött nå jävulskt! kram!


Little man.

Tjenis! dagen började med att jag och emelie klev upp och vi gick ut i det fina (men blåsiga) vädret och vi hade en liten picknik och vi var faktiskt lite inställda på att något skulle hända 12.00 men icke! så vi gick in, emelie plattade mitt hår och vi sminkade oss och drog ner på affären och köpte varsin glass! mums fillibabba! och ja, just nu så ser vi film (rubriken) och sen kanske vi ska ner till affären och träffa niklas och sen nina&oscar tror jag? nåja, vi hörs! puss :D

← underbar film!


!!@+¤%&("#!!!

Har sånt jävla utbrott på mamma, det är inte klokt så förbannad jag kan bli över något så litet.. jag var ju hos tandläkaren idag och dom satte dit några fästen och sen gummin i en påse. och jag behöver ett gummi just nu men hon är på jobbet med gummina i väskan. fyfan. +min pirates of the carribbean biobiljett låg i papperskorgen, den är sönder. så måste nu se om den på biooo 3D tagga!!


When I first moved to new york i bought vogue instead of dinner. I just felt it fed me more.

Nu ska jag borsta tänderna, har annars precis gjort klart en bit av redovisningnen imorgon, det blir nog finfint! hah, pusshej!


I love hearing old songs I used to like. They're like memories you can always go back to.



So put your hands up!

tja, gårdagen var king! bion var så jävla grym, jag är kär i johnny depp (jack sparrow?), träffade ju också fina julia persson bl.a! roligtroligt! men ja, vad händer nu? har ju typ svenska imorgon så ska göra klart redovisningen! inte det roligaste men ja... finns inte så mycket att göra!


Baby, jag tror jag är kär.

Ska sova nu, stan imorgon tidigt. blir 11.05 bussen tror jag? ajja, pusshej!♥


Header.

håller på byta header hit och dit, blir inte riktigt nöjd.


What are you waiting for?

Solen kommer och går, fuck you moln! ;P jag vill ha sol! så jag passar på att göra ett kort inlägg! det blåser rätt så bra här ute men hoppas det lugnar ner sej. vill bara ute idag med katterna och ba njuta av ledigheten! nåja, nu tror jag solen har kommit tillbaka! pözz


Skulle inte tacka nej.


nå galet fina skor. hittade bilden på weheartit.com och priset vill jag inte ens veta. skulle nog passa min klänning, haha...



Sick people.

Hoppas på sol imorgon! regn är underbart iochförsej men det får inte bli för mycket. och känner att jag vill ha sol just nu så kom igen, kom fram från molnen. Gud, sluta böla nu och tänk på människorna! gråta kan du göra någon annan gång ;)


If someone were to harm my family or a friend or somebody I love, I would eat them. I might end up in jail for 500 years, but I would eat them.

- Johnny depp


Måndag den 16 maj.

Tja, haft en rolig dag idag! på franskan så hade jag & alexandra galet kul. bästa lektionen på länge! och resten av lektionerna var helt okej, gick ovänat fort. vet att måndagar brukar ha förmågan att gå väldigt långsamt men icke! nåja, nu ska jag ut och träffa nina och sen så blir det bara att chilla ikväll! faan vad skönt! :D kram!


If I die today, tell Johnny Depp I loved him.



When the drugs don't work no more, you get high on life.



Söndag.

Hallå där! kvällen har varit kanon om man inte räknar med vädret. idag så vaknade jag hos nina (jag har tydligen snarkat inatt och till mitt försvar så har nina petat på mej) ha-ha! roligt som fan eller? och hade ju planerat att sola men den planen rök ju. var med nina och de var ju askalas. bastade och så. men ha en underbar kväll med massa finfina drömmar mina förbaskade, små bloggläsare!:)



Sometimes we put upp walls. Not to keep people out, but to see who cares enough to knock them down.



Älskar min nya klänning!


Inte världens bästa fotograf, men vem bryr sej?jag är jätte nöjd över klänningen! och ja, vet att rosetten är sne men w/e. ska sola mer imorgon och få lite mer färg! fan vad gött ;) fast mina fräknar har dock kommit... fuck....


The shit you hear about me might be true but then again, it could be as fake as the bitch you told you.



The club can't even handle me right now.


Klicka  ;P


You.



Hope this feeling last for the rest of my life.

Vet itne riktigt vad jag ska skriva, kom hem från skolan vid fyra och har bara käkat kassler med sallad! ska väll göra läxan :( haha, jag är tråkig. fast det visste ni ju redan.


TIPS!

visst händer det att man handlar på nelly.com, ellos.se eller varför inte halens? och det händer ju också att priset blir högt när man ska betala. då ska du ALLTID gå in på rabattkod.se eller kampanjjakt.com och kolla om det finns någon rabattkod att använda så du får billigare/fri frakt. beställde ju nu från nelly, fick 10%. det är gött! :D du kan alltid få billigare med hjälp av dessa koder!


Skolavslutningsklänning check?


säger en sak och gör en annan, vera style. men den här klänningen beställs nu :P ba att hoppas att den ser lika bra ut i verkligheten som den gör på bilden. har ju kollat på den här är långt tag så jaja! vi håller tummarna!


My plans.

  • nu: datorn.
  • snart: äta något.
  • sen: big brother!
  • inatt: smsa?


Honey, if he is the right guy he won't leave.

Tjo! ska försöka sammanfatta dagen. skolan gick fort idag, var med mina underbara vänner. skrattat väldigt mycket idag. klarade franska-läxan galant! kungligt! ;)


Sweet huh?


Söta klännigar va? ska dock inte köpa dom. har redan bestämt en annan klänning!


I'm a bitch and I got class, mess with me and I kick your ass.



Maj månad.


söt kalender va? jag tycker den vart rätt så gullig. ska nog skriva ut något sånt här och sätta upp på väggen, det blir nog askalas! (klicka på bilden för större storlek)


VILL DU HA GRATIS SPOTIFY PREMIUM?


Vill du ha spotify premium snabbt, enkelt och framförallt gratis? du behöver bara följa två enkla steg. Streaminvite är en bra sida där du enkelt kan få gratis premium i en månad. om du värvar ytterligare sex stycken till så har du två månader!

1. Bli medlem genom att klicka HÄR.
2. Värva (bjuda in) sex stycken vänner. hur enkelt är inte det? sen har du en månad av premium! hur gött lätt inte det? så bli medlem!


Til the world ends.

Godkväll. kändes faktiskt inte så jobbigt att göra ett till inlägg innan jag ska sussa. kom också på att jag träffade julia p i fredags, det var tummen upp!♥ och ja, just nu så laddar jag hem låtar (til the world ends, singel & sökande osv.) det är gött, ska ta lite kvälls/nattfika och sedan somna in och drömma om några snygga pojkar! hahah, jag är ful. men godnatt!


ÄR DU OCKSÅ SINGEL OCH SÖKANDE?


ska drömma om dej inatt. rawr min älskliiing :] pusssssss. det finns fan ingen finare man tamejfan!


Jag är singel och sökande.

Jag är rätt så trött just nu, så jag orkar inte skriva så mycket. men det var jätte kul, har varit/träffat med emelie, saga, nina, viktor, rebecka, markus och jesper. det var då kul :P bakade kakor med emelie idag. det var gott.


Jag vill ha hennes kläder, här och nu.


verkligen inte fula kläder kenza. s-u-c-c-e-s-s, that's the way you spell success. aah, blir galen. måste köpa skinnjacka i sommar tror jag, bara inte alla går runt med det... -.-


Va dej själv för alla andra är upptagna.

tjosan, kort inlägg det här! idag så fyllde min brorsa år så vi åt på kina-mat. det var mums. men gjorde typ narr av dom som jobbade där hahaha badass! ;) ching chong ding dong och dom ba ?. man är ju rolig, känner att jag måste plugga på musikprovet som är imorgon. kanske ska man ta och sätta igång ? hejs!


Think before.

 


Meet Jade. She killed herself three days after making this video.. and she was so pretty.
Teenage suicide accounts for 31.000 suicides a year in U.S, making the 3rd leading
cause of suicide. Worldwide, nearly one million commit suicide every year.. More
than those murdured or kille in war.
Think before you say anything hurtful to someone else. It may look they're okey,
but they're not.
Word are more powerful than you think.
Rebloggning this again to spread the word that you can't judge
someone you don't know a thing about.


Gulligt.



The haters talkin but I keep earnin.


(bilder från filmen never back down, rekommenderas starkt.)


I feel like i'm waiting for something that isn't going to happen.



Never let this feeling go and let the music take control.

hej, hur står det still? hos mej är det då bara bra, har varit en ganska så konstig helg. bra och dålig på samma gång liksom, ska inte nämna något här i bloggen men kan ju absoolut berätta vad som var så bra. var ju hos emelie hela helgen och vi hade roligt, på fredag var vi med varandra och fanny och gjorde något :P och på lördagen så var jag och emelie med jesper och viktor och det var roligt, hhaha och sen idag så var vi med dom litegrann och sen hem i soffan. ska bada nu snart! orkar verkligen inte skriva något mer, men ja, vi ses ju på skolan imorgon?ni som går på min skola vill säja! puss


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus