You looked at me like I was nobody.



This place are about to blow.


Tisha som ska köpas så fort som den kommer i lager i rätt storlek hos phoenixtshirt.com! haha, älskar den + färgen är inte heller dålig... inte texten heller!


Turn My Swag On.

just nu: ligger i soffan och tittar på made och känner mig ovanligt lat och uttråkad. vet inte om jag orkar fara ut att springa idag, haha gick ju runt och typ skröt idag men ah, som man bäddar får man ligga. åt lite glass, men nu smälter den så måste he in den i frysen! heejs på er!


(NATTHUMOOOOR, fast iochförsej, det är inte natt men jag älskar den, min man till framtiden. puss på honom ba!)



You asked me a question, I got you an answer. If you don't like the fucking answer don't ask me.

true story på rubriken, men hej på er igen. nu är man känner mig sig riktigt fräsh från badet, ska bara skölja ur hårinpackningen och i am ready to go typ! haha, men nu blire dunka lite musik och sen plugga litegranna för svenska provet imorgon och franska läxan. det kändes jobbigt.


(dom där grabbarna är väldigt stiliga. man ba: hej snyggingar, vad gör ni ikväll? och dom ba: GRENAAAADE! och man ba: :( :( :( )


You make me smile, please stay for a while now.

hej, ni behöver inte säga att jag är king på att uppdatera, det vet jag redan. men skriver det här fort nu, ska fara till affären och träffa nina my queena, vet inte vad vi hittar på. troligen drar vi hem till mig och pluggar, har prov och läxa imorgon! hehe inte roligt... ppusshej!


I really wanna kiss you, but I can't.

Jag har aldrig igentligen tänkt på hur jävla snygg soulja boy är, eller deandre chad ramone way som han heter på riktigt. Väldigt fräsh! vart håller gilla-knappen hus?


(& hans musik är ju också väldigt bra, haha. om man hade hans nummer hade man ba: kiss me thru the phone? och han ba: nee och man ba: :( :( :( )



You never realize how much you like someone until you watch them like someone else.



Five truths about myself.


- Jag älskar att promenera, det är tamejfan det skönaste, bara att gå. låter lite stört men jag älskar det om det är fint väder såklart ;P

- Jag kan inte slänga tuggummi på vägen för jag tänker alltid att det kommer en stackars fågel eller katt och stoppar det i munnen, så jag låter bli sånt.

- Jag älskar små saker, miniatyrer kallas det typ. minimala saker som små tandkrämstubar, små tandborstar, små godisar och sånt. haha normalt jao.

- Jag sjunger alltid nonstop i bilen med radion på högsta volym, men det beror också på vem som sitter i bilen.

- Jag svär i stortsett i varje mening jag säger, för fan. det är inte en bra vana, vet att många dampar på det, speciellt vuxna...



Snap Yo Fingers.

ah men what's up? jag ligger i sängen, och känner mig inte taggad för stan, haha värsta dissen. men är lite trött bara, men snart så åker emelie, hennes mamma och saga vid tolv så dom är här kanske halv, kvart i ett typ. i stan blir det bio och lite shopping, för tjejerna. inte för mig. måste spara pengar. haha lycka till vera, lycka till...


(hey, hon är fin man dör. bokstavlingen.)


Women lie, men lie, women lie, men lie.

Klicka ppå spotify-ikonen för att komma till min spotifylista, tycker den faktiskt är ganska kung, så det så! haha.


Who do you think you are, running around leaving scars.

asfin låt fanny skickade på msn, jar of hearts med christina perri. inte dålig, men vad gör vi? jag sitter iallafall i köket, fräsh från badet och ska snart börja med matteläxan. älska att jag sparar det bästa till sist, hahaha! fuckno... :(


(fannys bild med lite text jag la dit. kan inget annat än älska brudens bilder.)


You can call me, anytime, anywhere, when you want.

Hej alla coolingar som läser min blogg, justnu, så, äter jag dammsugare vilket är ganska så gott. ska nog tappa upp badet, vart ju lite shopping idag. orkar inte ta foto på det jag köpte men de vart ett par jeans för fyrahundra och en väska (björn borg) för sjuhunda och sen sockar, och lite annat smått och gött. haha, men ha en underbar kväll! kom precis på att jag måste göra matteläxan, åh, love my life. (y)


(jag är bara lite kär i pojkarna, lite... OKEJ MYCKET DÅ! dom är ju för söta...)


.

ah fast nä.


Leave me alone, cause I feel like dying.

Ja, imorgon blir det kanske skolan till 10.50 sen buss in till stan med mamma för ska till tandläkaren och få nå skydd i munnen för jag har fått äckliga sår i i käften och ah, sen kanske man ska på stan, jc och köpa ett par blackjeans. känner behovet och suget, haha får höra med morsan min.


you are cute and i kinda like you.



If Walt Disney watched the disney channel right now, he would cry.



Hej flickor! (hahaha, tror man gav dissen där...)

Hej alla, just nu så sitter jag i soffan med datorn i knät, mobilen bredvid mig och teven framför mig. Julia följde med mig efter skolan och vi åt lite choklad och fjantade oss som vanligt, alltid lika roligt. ikväll blir det att duscha (bada om jag inte har lingonfuckingvecka) haha. men ha en underbar kväll allihopa! ska typ också beställa hem svarta jeans vilket är tummen upp!



Skulle inte tacka nej till den där outfiten.



Hello, i want your hair sooo bad.


(bild från google)

kär i håret, ska fan bli något sånt där, hahaha emo typ. ♥ nej men galet fint, svart underhår är högst på lista nurå!


Dagens vill ha från gina tricot (svart)



Boy, I got my eyes on you.

tjabba, just nu dunkar jag musik ur mina underbara högtalare. haha, låter fruktansvärt men försöker inte tänka på det, imorgon är det tisdag vilket betyder gympa. men det är nog gympa så jag skippar helt enkelt, men ah. blir ett outfit inlägg imorgon :o inte varje dag! ses!


I don't wanna be anything other than what i've been trying to be latley.



"ÅÅMAAJJJGAAADD JAG SKA BLI BLOND"


Lite mer brunt än blont. snyggt.

Mycket blont och tunna ljusbruna slingor i. snyggt det me!

Mörkblont med lite bruna toner, ganska så snyggt.

Jo, nu äre ju så här att jag har sagt "ÅÅMAAJJJGAAADD JAG SKA BLI BLOND" och till viss del det är sant, ja, jag ska bli blond. men det får ju ta sin tid, eller hur? får börja med många blonda slingor istället för att färga hela håret blont på en sekund.



Couldn't agree more.

Charlie Sheen, is all over the news this week because he's a celebrity drug addict. Justin Bieber was all over the news for 2 days this week because he cut his hair. While Andrew Wilfahrt 31, Brian Tabada 21, Rudolph Hizon 22, Chauncy Mays 25, Christopher Stark 22, Kristopher Gould 25, David Fahey 23 are all soldiers who gave their lives this week with no media mention. Honor them by liking this... show them you care.


Now that's a situation!


grrrrr ;) vart är gilla-knappen?


I have tattoos and I'm just generally lovely.


(sjukt fin brud med sjukt fina tatueringar, jag vill gadda mig... konst!)


What hurts most is knowing the people you can't live without you, can live without you.

Hej på er! hade ni en bra kväll igår? själv var min lite vild, haha, misstolka inte det där, vi satt vid våra datorer, spelade cs, film, satt i sängen.... & saga var så jävla söt när hon spelade cs mot jojje, det var en liten bana som man skulle springa på en liten 'bro' kallar jag det nu och hon ramlade varje gång i några minuter. sötnos!♥ och vi satt vid fb, msn och skype litegrann men vart inte så mycket av det. vart bara ngra facerapes, helt okej. vi tjejor for hem imorse vid åtta och saga tog sen tio bussen hem, var sjukt trött då. lovar jag hallunicerade (stavning?) och var allmänt borta någonstans! ;P



Läskig lördags kväll O.o

Hej mina underbara bloggläsare!

vad gör ni? själv är jag med ngra töntar och dom ligger elller ah, sitter i sängen och säger att jag ska sätta mig bredvid dem, de kan dom fet glömma! :o vrf skulle jag? dom klarar sig bra utan mig. haha, men klockan är iallafal tjugo minuter över tre och man är väldigt pigg, wiho. Hoppas ni har en underbar natt, dröm sött mina grymma bloggläsare, ni gör min dag. puss, puss, PUSS... ni är söta! ♥


Nu: snowboard med saga!


världens sötaste emelie hedlund, saknaarej. men nu ska jag och saga upp till buberget och åka snowboard, hoppas ni kommer kunna komma på min begravning! puss! ses i himmlen ;) eller nää, så svag je jag inte. I will be back, stronger than never before.


A circle is round and has no end - that's for how long you will be my friend.


Alexandra, du är underbar på alla möjliga vis. är sjukt glad över att kalla dig min vän, för du gör verkligen min dag. så jordnära och snäll, ily♥ du är värd guld. tack för att du finns.


Looks like barbie, smokes like marley.



Unless your name is Google, stop acting like you fucking know everything.



Pain.



Vi är mer än du tror, vi är en.

tjabbalabba, just nu lyssnar jag på lejonkungen, så jävla less på all ny musik. det ska vara disney förfan. kalla mig tönt? spotify in my ♥



I try not to laugh at my own jokes. But we all know i'm hilarious!

hej:)


And there you are, just passing by, pretending you don't know me anymore, denying my existence and forgetting the past we've happily shared.

ahtja.



I will sleep, when I'm dead.


(love that haircolour, ska fan bli den. bild från we♥it)


Girls just wanna have fun, that's it.


Jag har ju tänkt att bleka mitt hår till april, till blont, platinablont??? vet fan inte, har ju gått runt & sagt att jag ska ha lite guld-blont men jag vet fan inte. ajja, vi får väll se. sjukt snyggt är det iaf! +vet att jag sliter på håret som sataaan, men jag behöver verkligen en förändring, tröttnade på min hårfärg för ett långt tag sen.


I'm gonna stand til I get there, i'm gonna get there, me and my drum.


Älska stilen och kläderna helt enkelt, känner att jag ska rensa i min garderob och skaffa nya snyggare kläder haha ;) men ska fortsätta dunka musik nu, pussn


The green mile is the last mile

Om du ska se en bra film, då ska du se 'The green mile', det är en helt fantastisk film som verkligen får en gråta. Filmen handlar om Paul Edgecomb som jobbar på E avdelningen i en stor byggnad. Året var 1930. Paul jobbar som "fångvaktare" dvs. tar hand om fångar som inom kort ska avrättas för deras brott. Så en dag kommer John Coffey som är en stor man, anklagad och dömd till döden över att ha dödat två flickor. Det är något konstigt med denna John, Paul tar särskilt intresse för denna fånge, som inte visar några som helst tendenser till ett våldsamt beteende. John har nämligen en bra speciell gåva och de andra vakterna börjar undra om de har fel man bakom galler.


Det är en helt otrolig film, jag grät kan jag lova när jag såg den. Den är så bra gjord, jag tror jag ska se den så småningom igen, så bra är den! Den får i betyg 9/10!



I can do it like a brother, do it like a dude. Grab my crotch, wear my hat, low like you.

Hej på er! ;) Nu sitter jag i sängen, fräsh från badet och lyssnar på musik ur mina gräsliga högtalare. dom är inte helt okej, men dom duger för mej iallafall. det blir nog att somna tidigt ikväll, det är ju skola imorgon vilket är ganska tråkigt. fast ser ändå fram emot de, får träffa massa fina vänninor. dom är värt guld. men ska nog äta lite kvällsfika och ja, borsta tänderna och dom där rutinerna, men hare bäst! kysssen


Party outfit?


Klicka på bilden för att komma till kläderna, finns hos nelly.com annars! diggar toppen väldigt mycket, fast den va inte den billigaste.


When nothing goes right, go left.



Victoria's secret!


Fyfan vad snygga. Vill beställa... grrrrr. psssst, är en trosfantast.


This is the new shit.



True story, brooo.

Vänner är som underkläder ... dom är nära!
Bra vänner är som kondomer ... dom skyddar en!
Bästa vänner är som viagra ... dom håller en uppe när man är nere!


Saw som spel?

Saw the game som spel för både XBOX, PS3 och PC. Jigsaw har alltså dödat din partner och förstörde ditt liv. Nu har han fångade dig i en övergiven dårhus att han ensam kontroller. Om du kan besegra hans brutala fällor och överleva, kan du upptäcka just sanningen bakom vad som driver den här skruvade seriemördare.



Skulle ni spela detta spel? Själv så tror jag att jag skulle drabbas av hjärtinfarkt. Börjar fundera om det är riktigt blodigt som det är i filmerna. Det är trots allt artonårsgräns. Men visst, det kan vara ett spännade spel! Finns att köpa hos Ginza för 429 kronor.


Just like a tattoo, I will always have you.


Jag bara måste fixa den där tatueringen hon har på bilden, så jävulskt snygg. är fullkomligt kär i den, längtar tills man blir ääääldre, då blir de verkligen att gadda sig. vet dock inte om jag är sugen på ett skepp då, men vi får se. asfin somsagt!


Ladies and gentleman..?

Kollar du dig i spegeln och önskar att du kunde förändra din näsa? Nu så kan du det! 'Omni Beauty Lift High Nose' Näs-apparat kan ändra din näsa såsom du alltid har önskat dig. Den ger din näsa ett lyft som syns otroligt på profilen. Bara glida på den och slå på strömbrytaren på framsidan av ramen. Och den kan också få näshåret att sluta växa! Wiiiihhooo!

(hahahahahahahahahahahahahaha)


Dagens vill ha från ginatricot.com


199:- Kronor hos gina, den finns inte i lager men antar att det fylls på snart? den var sjukt söt iallafall, hade inte tackat nej till att få den direkt i brevlådan! vera ♥ färgen.


I close my eyes, and I can see a better day.

Sheeenis, lyssnar just nu på justin bieber - Pray (haha?) och den är helt okej faktiskt, så döda mig inte. Fanny ligger i sängen och läser 14 år och till salu. En sorglig bok, vi switchar litegrann, nyss vare jag som läste. mohaha, vet inte vad som händer idag, eller jo. ska ta bussen hem med fanny. det blir nog roligt. sen ikv blir det kanske ninis? nobody knows...



<3



Doctor give me the medicin but don't save us!

Ja, hej på er (igen!)

Känner att jag inte har något bättre för mig än att blogga, fanny håller på att fota smycken och smink och det blir fett snygga bilder kjl! lägger ut dom direkt då dom är inne i datorn, snacka om talang. dom blir verkligen bra! Ni fick ju btw se fina bloopers i förra inlägget, lägger inte in videoinlägget som blev "bäst" haha, hatar min röst. låter som en padda fast värre. Men nu ska jag lämna bloggen och se vad kvällen har att bjuda på, puss.



haha<3

ilyilyily
 


Everytime we touch i get this feeling.

Men halloj på er! vad gör ni kväll dah?;) supa och sånt? lät ju trevligt...

haha, själv, ikv är jag hos fanny bjuhr och vi ska bara chillla och grilla häst, nee de ska vi inte. snel hest, men ah. det kommer bli partaj och med det menar jag godis, läsk och typ film på tv. hoppas ni har det superbra mina underbara älskade söta bloggläsare, you rock my world! MINA BEBISAAAAAAAR...... ;*;*;**;;*;;*


Was that an earthquake or did i just rock your world?

men hej, tror jag ska sova snart, ska trots allt upp nio imorgon. ni vet, buss till stan och sen till böleäng med fanny bjuhr, gillas!


sötnosar


bortsett från bilden dårå, vart en ganska chill dag, inte varit på superduper humör btw. trött och sliten tror jag vi kan kalla det. imorgon blire fanny bjuhr, det kommer bli grymt får vi allt hoppas.


JWoww & Snooki




Don't hate the player, hate the game bby.




He schtämmer finfintt!

hej allihopa, gårdagen var king. Jag och nina tog halv fyra bussen in till stan och vi shoppade, foundation, ögonbrynspenna och sminkborttagning och vi köpte biobiljetter och såg på bio. Det var 'Min låtsas fru' och den va grym, haha har inte skrattat så mycket på länge känns det som. Och idag blir det emelie hedlund, de kmr bli minst lika kul. Jag och nina har också hängt mycket i buskuren med tre små killar, riktigt kul... eller? ah fast nejjä. Ska dra nu, brände mig när vi gjorde pizza. hejdå!



Random bilder från mobilen...





gästblogg!

Hej Alla Vera's blogg läsare!:)
nu äre fannybjuhr som är här och bloggar,vera är just nu(vad jag vet) i Umeå,och sitter på bussen.
hon har vart där idag,och sett bio oså,mysigt!:)
Iallafall,hon är rätt duktig på att uppdatera..*tummener*
nåja,hon kanske uppdaterar senare ikväll när hon kommer hem(om hon inte redan är hemma)eller så gör hon väl det imorron!
aja,puss på er!/ Fanny Bjuhr ( www.fannybjuhr.blogg.se )
 

det är jag som tagit bilderna!


UNDERBAR PARODI!<333


Underastaste.com/snyggaste


We got a situation.


Ska se jersey shore säsong två snart, om jag får tag i na alltså. Bilden är tvåan tror jag, äre inte snookis kompis ryder på bilder i jaguar? eller är jag helt vilse? ser iaf asm ut!


You are cute.


Dj Pauly är snygg. no questions about it.


You make we wanna die, I'll never be good enough.


snooki är sjukt fin, det är sinnes..! söt är hon också, jag ska förfan fara till jersey shore ngn gång, fan vad grymt det hade varit. men ikväll blir det iaf bastu med nina typ, för jag orka inte gå ut idag typ, men chao.



I'm in.



I want you to hug me.

Egentligen ska jag vara med nina och ngra grabbar vid affären men jag. pallar. inte. så jag kollar på that 70's show och bölar. CAREFACE.



Ingen hjärna , ändå stjärna.

tjeniis, ser på jersey shore just nu. den serien är king, vad ni än säger. ska googla guidos nu, pözz eller ngt? ....... ska vara med nina ikv, hoppas vi har kul. hopppas


I was thinking of you, thinking of me.

Hej allihopa, fett med dålig update, men jag har verkligen en superbra ursäkt. jag va på buberget idag med skolan och jag åkte med skrana med tove och emelie men annars gick jag typ upp till huset vi har våra kläder för där satt fanny eller så var jag nere och kollade på när tove grillade sina sockar, åt as mkt korv. mummmmms, kooooooorv. men ah, de va allt. orkar inte berätta nå mer! pözzzz! har tyvärr ingen bild.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus