I thought I really knew you.

höhö!



Oh girls, they just wanna have fun.

vetefan hur det blev med headern... vart inte som jag tänkt mig, men orkar inte fixa till den på ett tag... puss!


I WANNA SE YOUR PEACOCK!

Tjao, håller just nu på att plugga, eller jag skriver ner alla svar från "Kunna till provet". visst, kan ju allt inom materia men elektricitet! hur fan ska jag kunna veta hur man gör en seriekoppling? kunna koppla in en aperemeter och voltmeter och kunna göra mätningar? koppling med lampa? vad ska mna tänka på? Jag kan ju säga att jag sov på den lektionen, eller ja. Gör det på alla lektioner inom no :) gör det bästa jag kan iaf...


(har inget med inlägget att göra, jag äääälskar den jackan, ge mig? love the colours! bild från google.)


So I pick the world up and I’ma drop it on your fuckin’ head.

Godmorgon! idag vaknade jag halv tio vilket kändes jävla skönt, mår typ dåligt om jag vaknar två, då känner jag att jag sov bort hela dagen och sånt är inte bra? men aahhhaaa, jag lyssnar på drop the world - lil wayne ft. eminem. Den är grym fer sure. Måste se till att bli frisk, missar massa saker i skolan, och har prov på tisdag. borde igentligen träna på det, tror fan jag ska göra det :O



Marilyn



Vart knappt nöjd med hälften av bilderna, men, hon är ju så jävla söt. eller hur? hon är huuur snäll som helst också!♥ puss på henne.


Behövs smink!


Måste köpa allt det där när jag kommer till stan, hoppas det blir snart. Min true match foundation börjar ta slut snart, så jaaooo...


Vad tänker du med hyde?



Everything looks better in the dark.

Jag kom på en sak, ena sekunden tycker jag man ska vara hur osminkad som helst och se helt naturlig och kläderna ska vara helt naturella liksom. Men sen andra sekunden så tycker jag man ska sotade ögon och kläder som verkligen sticker ut, håret får gärna vara rosa eller helsvart eller varför inte rött?



I got ice in my veins, blood in my eyes. Hate in my heart, love in my mind.

tjenis!

vet att mina inlägg är tråkiga, men jag försöker faktiskt så bra jag kan... haha! men vad händer? hos mig äre fest i mitt rum, dunkar sönder massa spotifylistor! det är jävligt skönt, vet inte om jag ska bada idag eller om jag gör det imorgon, haha careface! men hoppas att kvällen bjuder på något spännande! annars blire bara that 70's show vilket är det bästa världen har att erbjuda på en lördag! tjaaarå♥


Drop The World lyrics


Rosa, madonna, martha, marilyn, marlon.

Utan mina katter är jag inget. ni är det finaste, vet inte vad jag skulle gjort utan er. låter säkert as fult, men det är hundra procent sant.


Uppe på väggen!


Skrev ut två snygga bilder på lil'wayne, dom ska snart upp på väggen. så snart som väggarna är målade vilket kommer vara om ett tag, men ajja. tkr dom vart helt kej!


Tishor från http://www.phoenixtshirt.com


Dom ser inte alls så där konstiga ut, gjorde collage i picasa och dom vart lite delade av beskärningen, men fina är de, vill ha...


Kom igen, det är inte så svårt att dölja!

Såg nyss ett norskt program, har för tillfället glömt bort vad det heter men iallafall, Omen Bhatti var med och det ryktas att hans far är Michael Jackson. Frågan kom om han var Michael Jacksons son och han svarade "Ingen kommentar." Jag tror absolut att det är sant eftersom han är väldigt lik Michael och hans fars dotter (kusin) var också med i programmet och hon fick frågan "What is Omen for you?" och hon svarade "Omen feels like a cousin to me, we are so close." Och Omen pratade med Michael Jackson några dagar innan han avled, och han har känt honom i tjugo år. Hallå, Omen är ju tjugo år! Det är så uppenbart...

Jag förstår helt enkelt inte varför han nekar eller inte svarar om han är Michaels son. Förstår bara inte, skäms han eller något?


Och han var ju också på Michaels begravning, och han hade platserna bredvid alla hans syskon och barn (!!!) Hur får man en sådan plats om man inte är hans grabb?


I bet living in the 70s kicked ass.


(önskar verkligen jag kunde uppleva 70 talet. hade vart så jävla kul.)


Our body, our temple!

Jag tycker det absolut är både med fint med med/utan kurvor. Själv kämpar jag för att få kurvor, vet inte ritkigt hur det går men kämpar gör jag, tycker det är väldigt fint.


Grymt fina kroppar, kurvor och "kött-på-benen" tycker det är riktigt fint. Skulle verkligen inte tacka nej till någon av dom kropparna! (övre bilden)


Också grymt fina kroppar, bara lite mindre. Man vill liksom vara båda två (iaf jag) sorterna om jag kan kalla det så. Älskar också tatueringarna på bilderna längst ner, vart sjukt peppad på att göra en mått snett vid midjan, fast båt vet jag inte men ngt?



"I don't like to stop. I believe when you stop, you die."


(lil wayne är asm)


Feel the adrenaline.

Girl: I love you.
Boy: I love you too baby.
Girl: Prove it. Scream it to the world.
Boy: *whispers in her ear* I love you.
Girl: Why'd you say it to me?
Boy: Because, you're my world.


(foto från google)


special little lady

Girl: Why are you following me?
Boy: Because my mom told me to follow my dreams.


En av mina väggar i mitt rum i framtiden?


Så jävla freaking snyggt. HAr tänkt mig några sandfärgade väggar och en vit som jag typ ska rita på??? puss.


I wanna see your dirty face behind the mask.

Ja, nu är man iaf hemma från skolan och jag känner mig verkligen inte frisk, varit gaanska hes idag. Fick ju höra det från några människor, så ja, vet inte om det blir skola imorgon. Såsom jag mår nu tror jag det inte blir, om inte mamma tvingar mig såklart. haha! (lovar att det blir så också) men jaja! Och jag hatar mig mobil, stängs bara av hela jävla tiden...

Ikväll blir det dator och muuuuusik, älskar det. obeskrvligt hur det är kung. men ja, nu har jag typ inget mer att säga! träffade massa söta människor idag (felicia,emelie,saga,fanny,julia,alexandra,august,jim+nååågra till!) bruden har varit borta för mkt, tur hon kom idag iaf!♥  hahaha men orkar inge mer, hejdå alla. ha ett underbart liv. mm.



Aläxandrä are the king :]

Hej alla glada!

Nu är man på skolan, har nå uppgift att skapa något i tre delar, typ tre bilder. Jag och alexandra har tänkt oss ta bilder på oss en och en när vi ser ut som en djävul, ängel och vi ser förvirrad ut! Ni fattar helt vad jag snackar om va.. så bra då! men nu ska vi jobba vidare med att kolla facebook osv. hejs! ♥


Dagens applåder!

Dagens applåder går till alexandra som tappade sin vackra mobil i golvet! ;) (det här kommer bli en vana, lite då & då kommer jag applådera folk från skolan.)



HAHAHAHAHAHA NATTHUMOR!




When you smile, the whole world stops and stares for a while.

Hej alla töntar, har ni för er?

själv ska jag igentligen plugga men som vanligt hamnade jag vid datorn, har ju franska prov imorgon och hittar inte min mapp här hemma, skumt. Försöker få tag i julia på sms men hon svarar ju inte den korven! Julia om du ser det här SVAAARA! pallar inte ringa, eller gör jag det snaaart, haahh, men cya!


bitch please



Grym, grymmare, du.


I cannot promise you that
I will not change
I cannot promise you that
I will not have many different moods
I cannot promise you that
I will not hurt your feelings sometimes
I cannot promise you that
I will not be erratic
I cannot promise you that
I will always be strong
I cannot promise you that
my faults will not show
 
But...

I do promise you that
I will always be supportive of you
I do promise you that
I will share all my thoughts
and feelings with you
I do promise you that
I will give you freedom to be yourself
I do promise you that
I will understand everything that you do
I do promise you that
I will be completely honest with you
I do promise you that
I will laugh and cry with you
I do promise you that
I will help you achieve all your goals
 
But...
 
most of all
I do promise you that
I will always love you



Get crazy get wild, let's party get loud! If you wanna have fun and do something crazy like flash yo titties.

nej nu ska jag tappa upp ett bad! vi hörs senare bloggish ;P



OK, you're brad pitt. That don't impresse me much.

Ikväll blir det bara chill, har prov och läxa. Men orkar inte sånt just nu ;) behöver lite paus! fattar verkligen inte hur jag ska palla åttan och nian när sjuan går så här sämst. Måste anstränga mig men det känns så jobbigt, haha. men iallafall, det blir också att bada, det kände jävla skönt.


( fick inte in några mobil-bilder men saga, du är helt jävla fucking grym. det skaru verkligen veta! hihihihihihhihihi busigt! big love :]♥ )



Borta bra men hemma bäst, true story.

Okej, hemma från en gaaalen helg i sundsvall. Skriver inte så mycket mer, måste göra en läxa! :( hejs!



Get crazy get wild, lets party get loud!

Hejhopp tjabbalopp! vet inte om jag har minderåriga bloggläsare... haha okej men just nu är jag med saga tafvelin och vi har det jätte kul! gjorde ju en rolig facerape på hennes facebook, skrev "jaha, då har man mens igen..." och det var nååågra som gick på det haha! men jao, nu ikväll ska vi göra något! ;) imorgon är det ju stilbytardag och vi ska ju ha ansiktspennor i ansiktet, det kommer bli asm! pics or it didnt happen, bilder sen!



Do you remember kissing in the moonlight?

Hej mina små älsklingar, ikväll har jag varit med fanny (är det just nu) och vi har ganska så kul, party nonstop... eller? nej men vi har det heeeelt ok, ska nog dricka ett glas mjölk snart, törsten skriker. Men ni får ha det så trevligt, justje, jag och fanny skulle testa göra en film med hennes kamera med det hackade så jvla mycket på windows movie maker.
aja,pusspuss!!


(so true so true)


I love you until my heart stops beating.

Girl says: Ok im having my operation
Boy says : (nothing)
Girl lays on operating bed

Boy stands there with watery eyes without saying i love you
... Girl finishes heart transplant, the boy is gone

Girl says: Mum, where is he?
Mum says: They didn't tell you whos heart they gave you, didn't they?...


If you are not very careful, your possessions will possess you. TV taught me how to feel, now real life has no appeal.

Sista inlägget för den 15 februari 2011! lät ganska läskigt men jao, vad har ni för er? jaha, okej, mhm. vad jag har för mig? kul att du frågade, jag lyssnar på musik (vilket jag har upptäckt jag gör ganska ofta...) och jag skriver med evelina på msn, hon är rolig och har haft way to many hårfärger! grönt, lila, orange, rosa, rött, svart... och säkert massa till. ^^

 
(evelina är cooling så rör du dör du, hon är mkt coolare än vad du någonsin kommer att bli, så deal with it, you mess with her and you mess with the best, loser.)


Sometimes I get depressed... then I remember I have a great ass, and it's all OK.

gjfdkgfdh.



I can keep your head when you need to throw up boy, anytime.

japp.



I'll spread my wings and I'll learn how to fly.

Hej alla som läser det här... ikväll har det varit ganska stilla, huggit från kladdkakan jag gjorde igår lite här och var, den börjar sakta (snabbt som satan) ta slut. Det blir nog att dunka musik (förlåt grannar+mamma och pappa) jag behöver verkligen musik just nu, mår så jääävla bra av det. En drog liksom. gillar också att jag sjunger så jävulskt fint med låttexterna, skjuter också lite då och då med brushans soft airgun. blir nog american pie ikväll, blir beta house, naked mile och the wedding tror jag. kyss ♥


Sanningen svider...

- Vad glor du på?
- Dig!
- Har du ingen tv hemma eller?
- Jo men har inte animal planet.


Blont eller brunt?


Kenza matchar/passar verkligen i alla hårfärger. Var jävligt inställd på lite blonda slingor i sommar, men efter att ha sett den där bilden på kenza med mörkbrunt hår fick mig att stanna litegranna. what colour... neeed help!


Dagens vill ha från phoenixtshirt.com



Make a wish, take a chance, make a change.




Want it sooo bad



Jag är väldigt sugen på att tapetsera eller måla om mina väggar i mitt rum, dom är så jävla fula just nu. Det stämmer verkligen gult är fult, jag är så förbannat less på dom så det är inte sant, och eftersom vårat hus "rör på sig" så blir det sprickor lite här och var vilket inte är en vacker syn. Ska tjata på pappa och förhoppningsvis får jag som jag vill... mohahhahha!


Everyone wants a piece of the stiffmeister.

hej jag tycker saga är awesome! ja, ni får helt enkelt leva med det. ;) hon är min bitch, och jag delar inte med mig ska ni veta.


Dagens vill ha från melba.com







Underneath the city light, theres a world few know about.

Hej! Jag vaknade igentligen nio men låg och degade i soffan till elva. Åt en tallrik med yoghurt och cornflakes precis, det var gott. Men nu ska jag fortsätta dunka musik!!!

 


You are amazing just the way you are.

Fanny Bjuhr, hur ska jag igentligen säga det här... du är den jag berättar allt för, den som jag vet alltid finns där för mig. Jag litar på dig till hundratio procent och du förstår mig braaa. Vi har många,många, många minnen tillsammans och ja, fina som mindre fina. Jag är så jävla fucking glad att jag började prata med dig när vi började sjuan, är så jävla glad att det blev vi liksom. Det var väll ödet att vi skulle bli bästa vänner? Jag ällllskaar ödet!!!



Someone told me I am immature and need to grow up. Guess who's not allowed in my treehouse now...



You havent seen the last of me - Cher

Feeling broken Barely holding on
But there’s just something so strong
Somewhere inside me
And I am down but I’ll get up again
Don’t count me out just yet


I’ve been brought down to my knees
And I’ve been pushed way past the point of breaking
But I can take it I’ll be back
Back on my feet This is far from over
 You haven’t seen the last of me
You haven’t seen the last of me


They can say that I won’t stay around
But I’m gonna stand my ground
You’re not gonna stop me
You don’t know me You don’t know who I am
Don’t count me out so fast

      



Min lilla lilla shopping :]


Fanny Bjuhr©

Tre för 149:- på gina tricot. Jag är kär i dem.


Show me how you burlesque!

Hej alla sötnoswwaaar, haha men hej på er. Såg senaste inlägget av fanny, finfint! ;) Men igår var jag och fanny på stan och vi såg på bio, burlesque och den var king! tror jag inte sett en bättre film, sen så handlade jag tre trosor och vi hade annars allmänt skoj! tog massor av bilder då fanny hade med sig sin systemkamera, så nu får ni se några riktigt snygga bilder...


Alla bilder tagna av Fanny Bjuhr. Klicka på någon bild och du kommer till hennes blogg.


I´m Dancing with tears in my eyes

häyyhäyy bloggen
Nu äe deh ewn anonym sötnuws sowm skriver
hihihihihi
vera äe juh tywp bäwst påh att upphdatera sinblogg sååh aaahh.
nuh skah jah snawrt tiep fixah mej litew sewn tiieep drar jjah
hihihi
imorron såh far klassewn te umeåw hihihihihihihi
puws!



Written in the stars

Hej alla mina älskade bloggläsare!

Vad gör ni idag? själv så är man med saga och vi har inte så mycket att säga eller göra. Vi ska nog ta lite fika och sen dra ut eller något, ska ju faktiskt ta fem-bussen hem. Men ja, det var allt. Orkar inte säga något mer. Cya later alligator!



You were born to make me happy.



When you're in hell, only the devil can help you out.




Don't hate the player, hate the game.

Tjohej på er!

Gäspade precis, de va skönt. haha men vad gör jag? ska vila ett litet tag till, sen blire hårdträning med morsan och vi förväntar oss resultat ikväll. nej men det blir jätte kul osv. hejdå! vi hörs!


(världens sötaste katt, och han är bara min.)


Don't be affraid to let them show your true colours.

Jo men tjenare, har precis kommit hem från umeå. Vart en sväng in eftersom en sak i min tandställning skulle lagas, ska tillbaka tredje mars vilket är ett litet tag kvar, känns skönt.

Ska också göra någon kirurgisk operation, asså ingen stor en men iallafall en operation för jag ska ha nån skruv i gomen? vet inte hur skönt det låter men det ska jag skaffa förfan! alla antecknar?


(bild från google, jag har bestämt mig att baka en amerikans paj mums.)


Två bilder typ?


Okej, första bilden. Haha! Sötnosen Finchmeister! Printade från american pie the wedding och ja, väldigt söta bilder tycker jag. Det är från svensexan. Han ser ut att ha blandade känslor?


Andra bilden, printat från Christina aguilera's musikvideo ain't no other man. jag tycker hon har så otroligt fin kropp, kurvor, bröst, faaan så snyggt! VART ÄR GILLA-KNAPPEN?


Förändrats?




Filmerna man såg igår!


Man hade ju american pie maraton, alltså jag vet att det här låter konstigt. Men jag mår dåligt över att jag har sett alla, asså inte över att dom är äckliga eller så, utan för att dom är så jävla kung. Önskar dom kunde göra fler!!!


Doctor, give me the medicine but don't save us!

Im not crazy like me, im crazy like you... Fan vad kung den där låten är! kommer antagligen dunka sönder den de kommande 24 timmar. Men kan inte göra så mycket åt det, det är bara vera-style. Jag hörde den från american virgin - sjuuuuukt mysig film. Jag beodrar dig att se den, seriöst.
                  



Hi there gorgeuos, where did you buy your hoodie?

Det bästa jag vet när det kommer till kläder är hoodies, huvtröjor och vad mer man nu kan kalla det. det är seriöst det finaste, snyggaste, skönaste osv.osv.osv. finns inge grymmare, dom är så lättklädda och ja, jag älskar dom. big mama love till hooodies! :]



I DONT THINK YOU READY FOR THIS JELLY CAUSE MY BODY'S TOO BOOTYLICIOUS FOR YA BABY!

Ska typ bada tror jag, kände mig lite sugen på det.... raka & tvätta håret, det kändes jävligt lockande! ska nog tappa upp badet på en gång, vänta... så, snart äru fullt! :-D och jag lyssnar på Glee Cast - Bootylicious!



She putted him out, like the burning end of a midnight cigarette



I throw my hands up in the air sometimes saying ayo, gotta let go!

Godmorgon alla trötta och pigga! Sovit gott?

Det har då jag, vaknade vid elva. idag ska jag nog spela gitarr, kolla på film och bara leva livet typ. Imorgon kommer älsklings-fanny och ska sova här, det blir suuuuperduper. awesomeawesomeawesome.



You may say I'm a dreamer but I am not the only one.

Alltså jag känner att jag vill skriva av mig, har inget speciellt att säga men jag vill bara skriva och knapra på tangentbordet och inte bara klicka med musen... kan ju fylla bloggen med lite skitsaker, here we go! jag vet inte riktigt vad man ska göra idag, sitta vid datorn en fredagskväll känns så jävla överskattat, men att se film vet jag inte om jag orkar + vad ska jag se? Har ju bara massa skitfilmer som man sett tusen gånger innan, vill bara luta huvudet mot väggen och ont i skallen har man också, vilken extremt myyyyyysig fredag.


Papa don't preach - Glee

Papa I know you're going to be upset
'Cause I was always your little girl
But you should know by now
I'm not a baby

You always taught me right from wrong
I need your help, daddy please be strong
I may be young at heart
But I know what I'm saying

The one you warned me all about
The one you said I could do without
We're in an awful mess, and I don't mean maybe - please

Papa don't preach, I'm in trouble deep
Papa don't preach, I've been losing sleep
But I made up my mind, I'm keeping my baby, oh
I'm gonna keep my baby, mmm...

Klicka för låten: Papa Don't Preach - Glee



Never gets old!

When a girl gets really pissed at you, NEVER! .......... UNDER ANY CIRCUMSTANCES..... EVER! say "jeez are you on your period or something" cause if she is .... boy, you dead.
 
A kid gave his teacher a blank piece of paper.
Teacher: What is this?
Kid: It's a drawing of a cow eating grass.
Teacher: (looked at the paper) Where's the grass?
Kid: The cow ate all of it.
...Teacher: (looked at the paper again)Then, where's the cow?
Kid: It left because there was no more grass.

Guyfriends are the bomb. They're hilarious, cool, fun to hang out with, no awkwardness.......until you start to like one of them

Girl: "Describe a hot girl."
Boy: "Blonde hair, huge boobs,brown eyes."
Girl: "Then i guess I'm not a hot girl."
Boy: "You never said to describe a perfect girl."

Delete from Facebook: Done ✔
Delete from Msn: Done ✔
Delete from cell phone: Done ✔
Delete from the Heart:Error ✖
A chat between an EX couples.

14th Febuary:
Girl: Happy Valentines Day!
Boy: Um... yeah :)
-Girl passes him a big box of chocolates-
-Boy passes her a tiny box, to which she looks dissapointed-
Boy: Now, before you open this, I want you to know something... I don't want to be your boyfriend anymore...
Girl: (Shocked) -Opens box- *Gasp*
Boy: Because I want to be your husband.

 
Your car is Japanese. Your Vodka is Russian. Your pizza is Italian. Your kebab is Turkish. Your democracy is Greek. Your coffee is Brazilian. Your movies are American. Your Beers are German. Your shirt is Indian. Your oil is Saudi Arabian. Your electronics are Chinese. Your numbers -Arabic, your letters -Latin. And you complain that your neighbor is an immigrant? Pull yourself together! like if you're against racism.

Me: brb im feeding my--
Friend: let me guess, feeding your unicorn???
Me: pfft, no, im feeding my dogs, unicorns dont exist...(5 minutes later) *patting unicorn* "its ok buttercup, he didnt find out about u, your safe for now...

A husband and wife were setting up a password for their new computer. The husband put 'mypenis' and the wife fell on the floor lauging because it said "Error, not long enough"


Gitarr nuda, ska fixa whiskey lullaby!



FREDAG DEN FJÄRDE

Hej, idag stannade jag hemma från skolan. Orkade bara inte, så jag och mamma for till mormor och köpte lite saker, som en klockan med michael jackson och hon köpte skor och ben&jerrys såklart!



ICA 49 kronor? Inte lätt att ta bilder i bilen, men tkr jag gjorde ett utmärkt jobb.


Its a little bit funny, this feeling inside.



Imagine all the people, living in peace.

Hej allihopa, just nu så lyssnar jag på glee - imagine, den är jätte fin tycker jag. jag skriver också med fanny på msn :) men nu orkar jag inte blogga! måste bara berätta att jag åt godis och då gick gummibandet i min tandställning sönder så ska laga på måndag, MÅNDAG!!! ah men nu är jag trött. vi hörs?



målade vitt nagellack längst ut, blev ju ganska bra eller? ;-)


Dont cry, just say fuck you and smile.

Hej allihopa! vad händer? ah, själv så har man pratat med fanny i två timmar. dock råkade jag lägga på dom första två halvtimmarna, men ingen bryr sig! haha, hon är jätte söt. Just nu tjaffsar hon om femtioöringar med sin farsa, haha. göllönge! ♥



Welcome to my silly life

dunka musik, vad annars?

YOU ARE FUCKING PERFECT, det här inte ok.



Collage



Länk dit jag hittade bilderna.


You are fucking perfect to me

Jo men tjena! har precis badat,rakat & tvättat håré, är fan beroende att tvätta håret typ!
min drog woohoo :-D men just nu så lyssnar jag på P!nk - Fucking perfect. den är grym likaså hon. Ska göra en uppsats om en modig människa, och det blev ju våran älskade barack obama.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus